SkullKrusheR Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 alarum je australijski progressive/thrash/death bend. nisam znao gde da stavim temu, ali chini mi se da je ovo najblize prog zvuku. izdali su dva albuma, "fluid motion" iz 1999. i "eventuality" iz 2004. godine. novi album bi navodno trebao da izadje ove godine i zvace se "natural causes" slushao neko?? Quote
Jovan Cvijic Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Evo ja sam ih nekad slušao. Koliko se sećam, radi se o "tehničkijoj" varijanti (prog) metala. Bend itekako vredan pažnje, ali se ne sećam detalja, valjalo bi podsetiti se. Quote
Verbat Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Postavite linkove za njihove albume. Quote
azal Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 pokusavaju da budu cynic ali ne uspevaju. rekoh bih vam da skinete da nije cynic izdao album ove godine i sav metal na svetu pobedio. Quote
SkullKrusheR Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 ne bih rekao da pokushavaju da budu cynic. agresivniji su. vishe lichi na atheist., mada ima manje death metala. Quote
The Eagle Nature Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 U jebo te sveti Jeronim na nebu, ne mogu da verujem, skoro je izašao novi album, a niko ništa ne postuje. Meni su odlični, ništa preterano originalno ali skroz ok. Quote
SkullKrusheR Posted February 19, 2012 Author Report Posted February 19, 2012 valja li shta? ja zaboravio na njih, pa ih nisam ni pratio u zadnje vreme. videcu danas da skinem. Quote
In The Flesh Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Valja, odličan album. Nijesam ni znao da ima tema, bravo za bumpovanje. Quote
SkullKrusheR Posted February 19, 2012 Author Report Posted February 19, 2012 ja se iznenadio kad sam video da sam ja otvorio temu, i to sa jedva 16 godina. Quote
dAdAiSt Posted February 14, 2020 Report Posted February 14, 2020 Nekako sam iskopao 3 albuma ovog benda. Možda preterujem, ali svirka ubija. Svaka preporuka. Quote
Recommended Posts