Vlladimir Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Pašenog, novi Srpski black metal kvlt, izdao je upravo singl pod imenom ''Vempajrzzz''. Totalna Blasfemija. Ovde je link za singl, sa sve infoom i omotom. Profi. MP3 320kbps LINK: PAŠENOG - VEMPAJRZZZ (Single) Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 (edited) Zna se ko je pravi kult na našoj UG black sceni, ostalo su pozeri! HORNS666 \m/ EDIT: Koji kurac, pa ja nisam dobio mp3-ce u fajlu. Nešto im je Megaupload sjebao fajl. Edited November 21, 2008 by Gojko Quote
nenad_pa Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Pasenog? Sta je ovo neka zajebancija? Ispravite me ako gresim ali mi deluje kao gomila budala koja su resila ''da se malo zezaju'' sa Black Metal muzikom. Muka mi je od takvih sranja... 1 Quote
Sisus Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Black metal muzika je zeznula samu sebe. Quote
gavrosaurus Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Знао сам да ће ме једног дана бити срамота да кажем да слушам Black Metal. Тај је дан, изгледа, Субота, 22.11.2008. Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) kakva je ovo zajebancija?black je definitivno postao patoloska potreba za lecenje kompleksa i onda se nadje neki okoreli bleker da se proserava kako su cof i satyricon obrukali ime black metala.a ovo kult?lecite se Edited November 22, 2008 by Josif Visarionovič 1 Quote
Vlladimir Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 Evo ispravljenog linka za singl: PAŠENOG-VAMPIRES Jedino mi ne ide u glavu, ako još niko nije čuo kako ovo zvuči, da odmah isto ispljuje. Nisam ni ja poštovalac ovakvih ''kultova'', ali nisu ni najgori. Pašenog!!! Quote
dimmu1 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 jesu ovi ozbiljni ili je neka parodija? Quote
Vlladimir Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 Ozbiljni su. Imao sam prilike da čujem još par sirovih verzija pesama koje će ići za full-length. ''Satanin Sin'' i ''Ledeni Obronci Prokletija'', zvuče solidno. Ipak je ovo samo promo singl za sad. Quote
behemoth Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 @ gavrosaurus u svim aspektima zivota postoji odredjeni procenat ljudi, koji, najblaze receno, ne bi trebalo to da rade, tako da tebe ne bi trebalo da bude sramota ni od cega, naprotiv. to bi bilo ekvivalentno situaciji u kojoj je tebe sramota sto recimo volis cevape iako znas da neki debili takodje vole cevape XD (al mi je poredjenje) al recimo poenta je tu negde.. ti slusas ono sto volis zbog toga sto volis, i u tome pravis selekciju. da, skinuo sam i poslusao. licni stav je da mi se ovo ne svidja.. intro i autro koji su 3 min duze od pesme, i pesma koja je.. Quote
dimmu1 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ozbiljni su. Imao sam prilike da čujem još par sirovih verzija pesama koje će ići za full-length. ''Satanin Sin'' i ''Ledeni Obronci Prokletija'', zvuče solidno. Ipak je ovo samo promo singl za sad. meni oni i dalje liche na neku parodiju na bm.. i sledeci put neka smanje malo slike.fotke i coveri su 11mb,a "snimci" ili shta god da je ono 7.. Quote
deadsy Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Знао сам да ће ме једног дана бити срамота да кажем да слушам Black Metal. Тај је дан, изгледа, Субота, 22.11.2008. Gavro, dramis bez potrebe. Sramota bi bila da posle ove slike dolje neko kaze da slusa BM i misli kako je Immortal medju najboljim bendovima Previse se opterecujete nekim nebitnim stvarima. Jer mogu neki ljudi jesti govna i govoriti kako je to cokolada, ali nije. I sto sad, gadi ti se cokolada? Ma ajde.. Quote
Sisus Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Immortal nije medju najboljim bm bendovima, Immortal JESTE najbolji bm bend. Posle ovakvih slika mi se slusaju jos vise. Quote
deadsy Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Meni su ipak spotovi pravo zlo. The call of the wintermoon Quote
Сталкер Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Sinod > Pašenog > Nerast To je jedina logicna progresija kojom se kult moze uvecati. Quote
oʞɾoƃ Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Sinod je tu koliko ja vidim najveći! Hvala na podršci, brate! HORNS666 \m/ Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Meni se svidja logo,baš je sexualan.A i oni na slici,bas su simpatićni,nedeluju zlo ko neke pićke koje se kurće da su zle,a ustvari su pićke i duduci,štreberi i kurci. Quote
Sandman Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Immortal nije medju najboljim bm bendovima, Immortal JESTE najbolji bm bend. Posle ovakvih slika mi se slusaju jos vise. Word. Quote
oʞɾoƃ Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 BTW, neki mod bi trebalo da naleti i pošalje ovo na demo domaću scenu, gde mu je i mesto. Quote
Azaralena Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Jedini mod koji još dolazi na YuM je Smorock, a i nju više ne zanima ovaj podforum Quote
Josif Visarionovič Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Natashe nema na msnu vec mesecima.Jel ziva?Smorock,ni nju nisam vido skoro 1 Quote
oʞɾoƃ Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ovaj forum je i Satana davno napustio, a kamoli moderatori. Quote
Josif Visarionovič Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) ja mislim da je satana prvi pobegao odavde,kad je video populaciju nekro grim blekera Edited November 24, 2008 by Josif Visarionovič 1 Quote
Recommended Posts