Jump to content

Frozen Throne

-Mare

Recommended Posts

Dota mi je uvek bila odbojna jer kad god odem u igraonu vidim da svi pikaju samo to,a i izgledalo mi je dosadno.E onda ja okupim tr00 ekipu i opičimo Call Of Duty 2. :)

Ali ipak moram priznati da ponekad potajno priželjkujem da umem da bacam sve te zajebate magije i da dostignem najveći level. :redface:

Dota-power metal,Call of Duty-thrash metal. :)

E neću da smaram više i da vam zagadjujem temu,odoh ja.

Edited by Sandman

Dota mi je uvek bila odbojna jer kad god odem u igraonu vidim da svi pikaju samo to,a i izgledalo mi je dosadno.E onda ja okupim tr00 ekipu i opičimo Call Of Duty 2. :)

Ali ipak moram priznati da ponekad potajno priželjkujem da umem da bacam sve te zajebate magije i da dostignem najveći level. :redface:

Dota-power metal,Call of Duty-thrash metal. :)

E neću da smaram više i da vam zagadjujem temu,odoh ja.

Kazem ja, ti volis tehnikalije. :)

Instaliraj sve sto je potrebno, pa cemo bacati madjije.

Igrao sam do pre nekih 7-8 meseci ozbilno . Kod vuka sa Duke-om i ekipom , na netu igrao dota ligu u nemackom klanu Dynamic gaming i bili smo prilicno dobri , a onda je dosao 4. semestar i tu se moja karijera profesionalnog dota igraca zavrsila ( i manje vise kontakt sa spolnim svetom :( ) . Mogao bih nekada da odigram koju partiju , onako ... za stare dane .

Edited by Planina u pokretu

ja prestah da igram odavno ali bik se moga vratiti malko da se plaknem dotom .

chitam duke josh pika , on je bio odlichan u warcraftu ali u doti smo ih sabijali , jednom osvojili tur nekoliko puta bili 2 i 3 a shto je nesmeshnije nasha ekipa je ustvari bila od 3 chlana ostale smo trazili pred turnir nekad i ono ko hoce sa nama :)

Ne przim se na Dotu, ali volim da je igram, to je sve. Dobar sam, ako ostavimo po strani cinjenicu da sam noob i da ne znam. :)

Cek brate. Preko cega vi igrate?

Nekad se zvala garena, sada je GGC-client... Odlican (najbolji) server ako nemas original... Neki ga smatraju i boljim od BNeta (manji lag)...

Ja igrao tamo dok nisam uzeo originale.

Inace pika se dota prilicno cesto :pivopije:

Aj daj nick sa originalnog moj je Grischnakh(sa c). Adduj me pa da opikamo koju sutra! ;)

sad mi se pika , muke !

moram da skinem waricu zbudzim sange i jashu bacim koju madjiju !

muke !

skinite garenu da cepamo!!!!!!!111111111

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...