José Luis Chilavert Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Ja jesam , ali izgleda da donki nije Ne odgovara na poruke
Mita Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) nije tu otisao je jbg edit sad sam video da je tu Donkey valjda Edited December 16, 2008 by Mita
José Luis Chilavert Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) Najssss. Najssss Bi dobra partija , veoma interesantna . Eto sada je 1:1 I da ... zadnjih 2 minuta je moj cimer igrao umesto mene ( a igrao je dotu 2-3 puta do sada ) , pa nemam pojma sta se desavalo i sta je on pisao . Ja sam morao da se javim na telefon . Edited December 16, 2008 by Planina u pokretu
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) igrao je kvalitetno al izgleda da je napravio butterfly a axe je strenght heroj kvalitetna partija bash se dobro pika uvek je zanimljivo Edited December 16, 2008 by Rle
José Luis Chilavert Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 igrao je kvalitetno al izgleda da je napravio butterfly a axe je strenght heroj kvalitetna partija bash se dobro pika uvek je zanimljivo Ma baterflaj sam ja sastavio , i igrao sam dok nisam dosao do nase strane reke , tada je on seo .
-Mare Posted December 16, 2008 Author Report Posted December 16, 2008 igrao je kvalitetno al izgleda da je napravio butterfly a axe je strenght heroj kvalitetna partija bash se dobro pika uvek je zanimljivo Buduci da ste imali one silne basheve i stunove, (svaka cast na tome, prava timska igra) Planina je taj koji je sklopio leptira, ne ortak.
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) imali ali ja jedva skupish samo za battle fury a tek na kraju za sjekiru mesershmita a vi pun inventar kojekakvih chudesa . marko odlichna igra bash si branio kripove nisam mogao na pochetku nishta da zaradim igrao si super iako si promashio profesiju strelca koji je inteligence heroj hocete li josh koju da chenemo , noc je jeosh mlada Edited December 16, 2008 by Rle
Mita Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 ma super bila partija sutra ne mogu da igram ali nema veze neka Bludnica zauzme moje mesto
-Mare Posted December 16, 2008 Author Report Posted December 16, 2008 Fala. Jos uvek mi ne ide pravilno sastavljanje itema, tj ne znam sta da sklapam bas za sve heroje, a sa njom jos nisam igrao. Sta sam trebao da sastavim?
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) pa gledash koji hero je upitanju , da li je snaga , agilnos il inteligencija , za snagu su ti sekire buriza monky king bar sange i jasha i armori za agilitije bateflaj , buriza monkey armori isto inteligence su ti soul busteri za manu i healt , pa onda onaj kao zlatni luk shto pretvara heroja u neku zivuljku koji daje sve . pa od soul boostera i onoe stvari kod bakude shto ti daje 25 na inteligenciju dobvijaesh neki mocan staff . u principu svaki poen na snagu ako si snaga heroj ti daje 19 helta i +1 da damage ako nisi snaga dobijesh samo healt agiliti ti daje +1 da demidz i brz napad inteligencij ana manu i na demidz ako si intelidzens heroj . Edited December 16, 2008 by Rle
-Mare Posted December 16, 2008 Author Report Posted December 16, 2008 (edited) pa gledash koji hero je upitanju , da li je snaga , agilnos il inteligencija , za snagu su ti sekire buriza monky king bar sange i jasha i armori za agilitije bateflaj , buriza monkey armori isto inteligence su ti soul busteri za manu i healt , pa onda onaj kao zlatni luk shto pretvara heroja u neku zivuljku koji daje sve . pa od soul boostera i onoe stvari kod bakude shto ti daje 25 na inteligenciju dobvijaesh neki mocan staff . u principu svaki poen na snagu ako si snaga heroj ti daje 19 helta i +1 da damage ako nisi snaga dobijesh samo healt agiliti ti daje +1 da demidz i brz napad inteligencij ana manu i na demidz ako si intelidzens heroj . Znam princip, i kako to sve funkcionise, samo su itemi problem za sada. Znam sta kom heroju da uzimam po glavnom atributu, ali su problem oni jaci itemi, jer ne znam detalje svakog heroja, tj nisam sa svima igrao jos uvek. Polako, vezba se. Sledeci put - jos bolje. Edited December 16, 2008 by black donkey
José Luis Chilavert Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Ja joj obicno sklapam boots of speed ( ako fali helta , onaj za strent ) 2 brejsera ( ono za strent ) dezolator buriza manki Vise pravim nekog trsaca nego intelidzensa .
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 ovo ti je samo savet da znash kako , samo polako ja sma se potrudio da ti razjasnim sve ail ti to vec znash . u principu ni ja ne znam za sve iteme jer ima dosta novih i ne znam od chega se sastvaljaju i shta daju ali znam chime se vodim tj shta mi treba za odredjenog heroja pa pravim ako imam para .
Mita Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 adziliti da te ispravim Rle nego moji omiljeni su intelidzens heroji volim bacam magije kada igramo 5v5
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 ja sklapam brejsere u zavisnosti koje vrste mi je heroj jer uvek dobije i dodatnih 3 na demidz a za helt uzimam bustere za intelidzens heroja pa pravim zabu i ima sad josh po neki zanimljiv predmet da se napravi za charobnjaka ali nisam dotle stigao . sad pokushavam da igram tako shto odmah kupim ring of healt pa skupljam za onaj na manu da napravim betl fjuri a ponekad sklapam brejete i nogicu pa onda veliku sekiru
-Mare Posted December 16, 2008 Author Report Posted December 16, 2008 (edited) Dodjes, uvalis, i vozdra, a? Zato ja najvise gotivim Rhastu. EDIT: Sta su BURIZA i MONKEY? Ne znam napamet. Edited December 16, 2008 by black donkey
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) pogledaj dok budemo igrali to ti je samo za demidz mnogo kvalitetne stvari . u principu se igra sa 3 ili 4 mejdza i jednim strent herojem na turnirima jer protiv inteligencije nemozesh da kripujesh na koridupu a pogotovu kad su bitke 5 na 5 pa pochnu da bacaju one mass magije ali to radi samo dok se ostali heroji ne osnaze , tako da sa tim sastvaom se ude na brzo probijanje po sredini da se shto pre zavrshi Edited December 16, 2008 by Rle
Recommended Posts