Jump to content

Recommended Posts

Posted

Doduse, upropastio je Leviathana...

Kol'ko je bolji bio ovako...

21628660.jpg

(to mi je prvi i jedan od omiljenih heroja pa sam malo sentimentalna...)

Posted

meni je trejler sranje.sutra ujutru u 10 je live stream turnira pa ko zeli neka prati sve to na ovom LINKU .tu se ujedno mozete i prijaviti za betu pa ce vec obavestiti kada krenu sa istom.ne ocekujem nesto previse od igre,ali ajde mozda mi se i svidi.

Posted

Ako igrate Dotu ili LOL, kada mi prodje ispitni rok, prikljućiću vam se i ja. Kako igrate? Preko Garene?

Posted

gledao sam prvih 10minuta igre i ne mogu vise.ovo je teska kopija HoN-a sto se tice grafike,a heroje su iskasapili i retko koji lici na one iz dote...

Posted (edited)

I meni. Treba se navici naravno, ali barem ne para oci kao lol. :P Prijavih se za beta testing, valjda ce me usrati key.

Edited by -Mare
Posted

de ne para oci...gledam kada bacaju abilitije isti problem kao u hon-u.sve je previse sareno i u pocetku je jako tesko pohvatati ko sta baca.

LAG LAG LAG i izgleda propade partija. :haha:

ne seri da je otisla partija u kurac? hahahahah...ja sam gledao bas pocetak te prve i ukljucio se posle sat vremena kada su im krenuli probijati poslednju kulu i vidim kucaju lag lag i sve stade :haha:

Posted

Proslo je sve ok, ali desava se da imaju problema sa lagom i delayem. Malo je neozbiljno sve to s obzirom da je u pitanju turnir od milion dolara.

• 3 weeks later...
Posted

Ne mogu i necu nista da kazem posle skrinsotova i strima. Odigracu, videcu kako i da li mi lezi i ocenicu. Deluje mi skroz ok, samo je stvar navike u sustini. Dajte bkey za D3. :redface:

Posted

prijavljujem se ako ti ostane neki visak :)

Prosto mi je neverovatno da dobijas kad niko zivi nema, samo neki poznati likovi i svi su is US, za Evropu jos nije pocelo.

Posted

Pa ono, ortakov drug je neki Starcraft takmicar, osvajac nekih turnira i sta ti ja znam, lik je iz inostranstva... Enivej, kako mi je drug objasnio, on od njega dobija Beta key, a kad on dobije, dobicu i ja :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...