Mita Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 ja sam zavrsio sa skolom tako da zovite kad god ocete u bilo koje vreme tu sam
Mita Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 (edited) tek oko 12-1-2 Edited December 27, 2008 by Mita
Маузер Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 E brate sorry st ose nisam javljao. OStao ja online a otisao da peglam sa momcima COD 4 u igraoni. Zaboravio da sam se sa njima dogovorio!
José Luis Chilavert Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Sa amuletom uklucenim 5000 helta . Niko nije mogao ni da me pomeri .
Mita Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 axaxaxaxaxa axxaxaxaxaxa axaxxaxxaxa xaxaxxaxa
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ja sam Dotu intezivno pre 5-6 godina. A WarIII , od bete. Ko danas se secam kada sam bio u Budvi sa osnovnom skolom na letovanju,i brat mi javlja da je kupio betu i ja bio happy. I onda smo nas par geek drugara iz odeljena crtala kako cemo praviti velike epic borbe jedna protiv drugih kada se vratimo u BG. XD Aaaaaaa gooood times. No mene vishe interesuje kada ce IV, iako neshto Bllizard nema nameru ishta da pravi , posle WoW(dabogda mu se seme zatrlo) , kao oce na druge projekte da jure, jel imamo WoW to je dovoljno da zadovoljni nahse ukuse za narednih 10 godina. Pederi jedni. Frozen Throne kampanja je dobra ali tako linearna , mogli su da ubace neku bolju prichu. XD
The Jester Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 (edited) Ne svidja mi se 6.58 verzija...pogledajte izmene itema... New Blade Mail (DoTA 6.58) =============== Broadsword (1200) Chainmail (550) Robe of the Magi (450) Total: 2200 +22 Damage +5 Armor +10 Intelligence Active: 100% all damage (calculated after reductions) returned as magical damage Duration: 4 seconds Cooldown: 15 Manacost 25 Has visual effect to show when it is active Extra Note: Since people regularly misunderstand how this works, the damage returned is reduced twice, first when you get the damage and then again when you deal it back. For example, a 300 damage nuke gets reduced by 25% because of hero resistance, then it gets dealt back as magical damage, being reduced by another 25% (or whatever magical resistance the enemy has). New Basher: (DoTA 6.58) =========== Javelin (1500) Gauntlets of Strength (150) Recipe (1450) Total: 3100 +30 Damage +3 Strength 25% Bash (10% ranged) for 1.1 seconds Cooldown: 2 seconds *Does not stack with itself or other bash passives* <------- koji kurac?? ovde su sve izmene.. http://www.gamingnewslink.com/2009/01/12/download-dota-658-official-and-dota-658-changelogs/comment-page-1/#comment-9522 Edited January 14, 2009 by The Jester
DBrave Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 pa sta te buni, poenta je da void, troll i slicni nemaju vise permabash (kad krenu da te tuku ranije nisi mogao da izadjes iz stun-a) meni se izmene itema bas svidjaju, dok unduinga nisam jos skontao tj nisam ga igrao...
Маузер Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Nego bre. Ne zvuci lose onaj blademail.
-Mare Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 Igrao sam je sa ortakom, 1v1. Nisam primetio neke posebne izmene, samo to da je dosta stvari pojeftinilo.
The Jester Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 (edited) @DBrave Pa poenta je bas u tome da se stackuje..Basher je bio savrsen za voida,a i stun mu je bio koliko toliko izbalansiran,jedino ako krene da ga sere.. I ne svidja mi se sto se ugase iluzije kod spectre-vog hauntinga kad se iskoristi reality,runa za iluzije stvara 2 umesto 1 iluziju(sto je malo previse),rikijev smoke vise ne daje ministunove sto nekad ume dosta da pomogne.. Sa undyingom sam igrao jednom i mogu reci da mi se dosta svidja pogotovo tombstone..Ulti mu je da se pretvori u ogromnog flesh golema sa pasivnim plagueom..brutal Edited January 14, 2009 by The Jester
José Luis Chilavert Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Dosta izmena . Moraju proci jos 2-3 verzije da se sve ovo izbalansira . Za bashere me bas briga , nikad ih i ne pravim , niti smatram da su potrebni voidu/trolu/slitherenu . Blade mail moze biti prejak kada neko zna da ga upotrebi kako valja . *Silencer: Curse of the Silent is now an AOE effect - previse je * Rooftrellen: Living Armor is now castable on structures - ovde su ga bas usrali * Spirit Breaker: Charge of Darkness’ buff indicator on the enemy is now visible to the enemy only when you are 2500 units or closer * Spirit Breaker: Has magic immunity when he reaches maximum speed in Charge of Darkness - nije losa stvar * Bane: Fiend’s Grip now wakes a unit up from Nightmare - najzad * Stealth Assassin: Removed ministun and tree destruction on smokescreen - pa dobro , u svakom slucaju , to je jos uvek silence , tako da i dalje prekidati channeling * Stealth Assassin: Backstab damage type is now Physical - nesto sto su odavno trebali da urade * Proudmoore: Reduced Captain CoCo’s Rum movement bonus (30%->10%) * Proudmoore: Ghost Ship cooldown increased from 100/80/60 to a constant 100 - ovaj lik je bio nerealno jak . Ovo je moralo da se uradi . Mada i dalje smatram da ga jos treba oslabiti * Spectre: Haunt now ends whenever you use Reality - govno . Nacisto su sjebali heroja Bice ovde jos dosta posla za balansiranje .
Mita Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 (edited) sto bi stavljao Living Armor na strukture? ni ja isto ne sklapam besere ali do jaja sad trol nije najaci heroj Edited January 14, 2009 by Mita
José Luis Chilavert Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Kad dodas kuli +12 fortified armora to ima kao stena da bude tvrdo . Ogroman je to bonus .
Mita Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 dobro ali zar pre necu nekog svog ili sebe da izlecim mislim bacanje mane koje bi ti bilo potrebno za ulti
-Mare Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 (edited) Recite vi meni, hocete 57b Dote da se igramo? Edited January 14, 2009 by bodomarko
José Luis Chilavert Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 @Mita nekada treba zrtvovati i heroje da se sacuva kula . Posebno ako je u pitanju poslednja . A bitnije je npr sacuvati kriptu nego jednog heroja A mogli smo i da odigramo koju ... mozda i .58 ?
Recommended Posts