José Luis Chilavert Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Избрисао све , форматирао хард , нема више воркрафта , гарене и осталих чуда . Мора да се учи . У говнима сам што се тиче испита .
Uruk Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Избрисао све , форматирао хард , нема више воркрафта , гарене и осталих чуда . Мора да се учи . У говнима сам што се тиче испита . ali internet je i dalje tu :) jesi probao sa citaonicom? pomaze dosta, ozbiljno, meni nje da nije bilo nijedan ispit ne bih dao najverovatnije.
José Luis Chilavert Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) ali internet je i dalje tu :) jesi probao sa citaonicom? pomaze dosta, ozbiljno, meni nje da nije bilo nijedan ispit ne bih dao najverovatnije. ех , да није wireless па да сечем кабал Ма пробао сам али обично се сведе на гледање у зид . Можда звучи чудно , али ја најбоље учим док гледам филм или серију . Edited March 7, 2009 by Surprise Buttsecks
-Mare Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Избрисао све , форматирао хард , нема више воркрафта , гарене и осталих чуда . Мора да се учи . У говнима сам што се тиче испита . Podrzavam. To ce se i kod mene desiti, krajem marta. Citaonica FTW, ali mi je daleko.
Rle Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 ruka mi drhti al u tastaturu kucam jer moram da kazem da sam se povukao iz ovog garena pika , jednom nedeljno uveche idem kod vuka u igraonicu i pikam slasno i veselo 4na 4 ili 5na 5 sa kvalitetnim pikerima i bez livera , pucanja , laga itd
Mita Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) mnooooooooooooooooooooooooooooooogo bolje od Garene http://eurobattle.net/ znaci samo skinite ono nema laga nema n00bova veoma zajebane partije se igraju i banovani ste ako livate sto je najbolje Edited March 11, 2009 by Mita
**** Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 (edited) Mito, nemoj, pokusavam da prestanem. Ako uspeš da prestaneš svaka ti čast ... Neznam ni sam koliko sam desetina puta uninstalirao i instalirao Warcraft ... Dota je mnogo zajebana igra, a ovi ko za inat samo smišljaju nove heroje i ajteme . Jedva sam se odvikao ali volim da gledam na youtubu zanimljive partije . Edited March 14, 2009 by Arwald
Mita Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 http://www.dota-utilities.com/2009/03/warc...h-download.html novi pec
Mita Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 (edited) sto? mene mrzi :) novi omiljeni heroj u doti Fantom lanser :D Edited March 21, 2009 by Mita
-Mare Posted March 21, 2009 Author Report Posted March 21, 2009 Zato sto malo ljudi ima instaliran taj patch, i verovatno neces videti ni jedan kreiran gejm.
The Jester Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Sta prestali ljudi da igraju,a? jebote dolazi ispitni rok,a ceo dan sedim i grindujem dotu... @Mita nemoj na ebnet ozbiljno ti kazem ima nevidjenih retarda,desavalo mi se da mi host kikuje celu ekipu samo da bi oni pobedili...kao dropovani su..strasno...
Drogarito Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 mnooooooooooooooooooooooooooooooogo bolje od Garene http://eurobattle.net/ znaci samo skinite ono nema laga nema n00bova veoma zajebane partije se igraju i banovani ste ako livate sto je najbolje Brate veruj mi da je to najgori server na svetu.Lagova ima koliko Brazilaca i Rumuna ^ ^Bolje uzmi original, imas dota lige, sve se skoruje,ujedno imas i dota ladder za odredjene lige.Dobijas/gubis exp. za svaki win i tako to...
SATAN-iz Batajnice Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 A jel dignuta legendarna soba na gareni?
Mita Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Tauren pojasnjava neke stvari ona standzuga je bolesna a Bat raider mi se ne svidja nesto ne znam zasto
Feral Ghoul Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 sad sam igrao 11-4 sa Taurenom na Dota League. Josh mi je nezgodno zbog shorcuta posto igram QWER nachin. Cekam ovaj novi Warkeys pa cu biti josh bolji
José Luis Chilavert Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 И шта би на крају? Хоћемо играти некада колективно?
DBrave Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 pa koliko ima ovde ljudi koji igraju, jel ima barem za 4v4 ?? naravno igralo bi se na gareni
Recommended Posts