Rle Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 (edited) spreman sam za pik koliko nisam pikao ko zna sta se sve izdeshavalo . mogli bi da se ogranizujemo za sutra veche , najkvalitetnije bi bilo da nas ima desetoro i da imamo kontinuitet u igranju tako bi se iskristalisalo ko je kolko spreman i ondak se podelimo tako da napravimo balans i onda tek prave partije pochinju mada ako nas je malko to je dosta zajebati jer na gcc-u ima dosta creep-ova koji chim ne krenu dobro odnah izlaze , znachi ranije sam bukvalno namerno pushtao likove da se malko pribudze na koridoru da ne bi prekidali partiju po nekoliko puta . najbolje je da se svi znamo i da se prdrzavamo pravila da nema izlazenja itd dok ne napravimo jednake ekipe za epske bitke . Edited November 26, 2008 by Rle
Mita Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 spreman sam za pik koliko nisam pikao ko zna sta se sve izdeshavalo . mogli bi da se ogranizujemo za sutra veche , najkvalitetnije bi bilo da nas ima desetoro i da imamo kontinuitet u igranju tako bi se iskristalisalo ko je kolko spreman i ondak se podelimo tako da napravimo balans i onda tek prave partije pochinju mada ako nas je malko to je dosta zajebati jer na gcc-u ima dosta creep-ova koji chim ne krenu dobro odnah izlaze , znachi ranije sam bukvalno namerno pushtao likove da se malko pribudze na koridoru da ne bi prekidali partiju po nekoliko puta . najbolje je da se svi znamo i da se prdrzavamo pravila da nema izlazenja itd dok ne napravimo jednake ekipe za epske bitke . suport
-Mare Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Moze sto se mene tice. Uzgred, ko je Herosije, tako nesto? Addovao me na Gareni.
-Mare Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 bre sjeba mi partiju!!! A zamisli sta ce tek biti kad pocnemo da igramo.
Mita Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 xaxaxxaxa ja sa Huskarom kupio Lotar i dosao Tajniju sa ledja a on ima pola helta i da mu bacim zadnju i ti mi uleti i ovaj me ubi!!!!!!!!!!!!!!
-Mare Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Expect the unexpected, one would say.
Rle Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 gangrena cepa ali nemogu da vidim nijednu igru , neshto se tu zbiva
Маузер Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 A jbt niko ne igra preko Bneta. Aj neka mi neko da link za garenu. Da vas cica poduci!
-Mare Posted December 7, 2008 Author Report Posted December 7, 2008 gangrena cepa ali nemogu da vidim nijednu igru , neshto se tu zbiva AV, Firewall? A jbt niko ne igra preko Bneta. Aj neka mi neko da link za garenu. Da vas cica poduci! Garena
Rle Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) firewall sam proverio a kaspersky nema ta blokiranja mada gangrenu nisam , probacu Edited December 7, 2008 by Rle
Rle Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 pa ukljuchi je i ondak se registrujesh izaberesh prvi server i kad udjesh tamo imas spisak igara koje mozesh da igrash , odesh na rpg tj igre za frozen uglavnom dota i onda izaberesh neku sobu kad udjesh imash dugme za pokretanje wcft a mozesh i pre toga da je pokrenesh ondak u awcraftu odesh na lan games i vidish linkove i kreirane igre , sve je to lepo samo ako imash adsl i neskidash nishta sa neta u tom trenutku
Rle Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 e pa ono ja tek sad treba da vidim ovo podeshavanje za firewall da li je sve oke a posle ovde pishemo koja je soba slobodna i gde se nalazimo ..
Маузер Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ok u koliko se sati nalazimo. Moze oko 9?
Recommended Posts