Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ok,nevidljiv je nocu,ali ne bi trebalo da bude nevidljiv dok napada,kao i riki... 

"The invisible will removed when the nightcrawler attacks, use a skill or when day comes."  :da:

btw nesto mi ne zvuci gramaticki ispravno ova recenica  :haha:

Изгледа да ће ноћу бити невидљив, а када напада имати нешто као Blur код Мортред. А и реченица је... па... чудна :confused:

Posted (edited)

Nije problem - taj heroj izlazi tek u sledecoj verziji. :da:

Kvraze, igras ti ovo preko Garene?

Edited by Mare^^
Posted

Ja sam igrao Dota League , sa original Wacraftom. Najbolji nacin za igranje Dote.

Sajt sa veoma strogim pravilima ....bodovanje za pobedu , poraz ali najvishe za leavere.

Nema jebenih leavera. Savrseno. Nema noobova..savrseno.

Ali sta je savrsenije ?

TO sto sam se zarazio sa Heroes of Newerth is sto Dotu nisam video vec 2 meseca. Nisam nikad mislio da ce me neko odvuci od Dote , ali jeste :D

Posted

Kad igramo mi jumetalci, opet?

Jbt koji lol onda kad smo se nasli u random partiji,ja u pocetku nisam ni skontao  :bigblue:

Ja sam skoro uvek online,daj da pokupimo jos ljudi pa da igramo,ako ne ovde,imam ja ekipu pa mozes igrati s nama nekad..

Posted

Kao prvo, ne daju mi se pare na original, kao drugo - nemam tim koji bi igrao sa mnom. Necu da igram ligu sa nekim papcima.

Posted (edited)

Pa svako ko igra dotu je papak a kada bi sklopio ekipu bila bi gomila papaka. :)

Pa dobro , tu kod vas ima nevidjeno puno papaka jer na dota ligi nema leavera , sto je najveca mana :)

Edited by Kvrag
Posted

mare posalji inv kad igras xD javi..

lader je sranje jer skoro svi hostovi rade drophak kad gube ,samo im je win vazan

a i kad ulazite u igru vidi se lvl igraca ,kod hosta u timu sve preko 5lvl

a skordz sve kecevi ,ne vredi igrati lader ..il igraj sa hostom u timu,kad kod sam bio na strani hosta dobili smo :)....

probajte u Cro2 da udjete tu su sve ludaci kako igraju ,i nabavite onaj hak da se odma udje u sobu ...

moj nik :krabikrabong

inv ko oce

• 3 weeks later...
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan
Posted

Odigrah sinoc partiju HON-a. Koje je to sranje, pa to je nesto neverovatno. :haha:

AHahahaha , seronjo. Jednu partiju LOL

Posted (edited)

Najbolje su one 2d shume :haha: Kripovi izgledaju uzasno,brzo se dobija exp.Sranje golemo :da:

Smorih se. Prvo gledam heroje na sajtu, po slici znam ko je ko iz Dote. Fail totalni. Onaj announcer. Ona crvena velika slova. Kao da igram mortal kombat, odbilo me je skroz. Ajde sto je suma sugava, ali spelovi i heroji. Jebes igru - dzabe sam skidao 300mb.

AHahahaha , seronjo. Jednu partiju LOL

Nisam mogao vise, veruj mi. Zao mi samo onog beta keya koji sam iskoristio, mozda bi se nekome drugom igra dopala.

Edited by Mare^^
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...