Jump to content

Frozen Throne

-Mare

Recommended Posts

Играм искључиво са Undead-oвимa, осим са још NE-oвима, не бих умео да се разградим. :haha: Ако је неко расположен да игра 1 vs 1, нека постује, па ћемо се договорити за време. :)

undead1600x_2.jpg

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

ja sam igrao league of legends pre par dana po treci put i dalje mi ta igrica ne odgovara.HoN mi se uzasno svidja ali jbg nikako da uplatim acc,nije da su neke velike pare ali jbg kad god se ima na gromili oko 3000din odu pare na nesto drugo.moracu da ukebam neki polovan acc za 1000din.dotu igram aktivno proteklih par nedelja ali mi ovih dana uopste ne ide.jako lose partije,uzasno bezobrazni saigraci..sto se tice originala iz igraonica vidim da je tamo gore nego na privatnom serveru.eurobattle.net je do sada bio #1 server ali su playdota.eu botovi tamo zamrli i polako ljudi prelaze na fawkzbnet...

Pa znaš kako, u principu sam probala sve cliente, od B-neta preko eBneta do Garene, i Garena mi je i dalje najprivlačnija zbog ljudi, jer znam nekih 50 ljudi sa kojima mogu da napravim game od sat vremena koji će biti neizvestan do samog kraja, i jeste da ima mnogo hackera, i čega sve ne, ali kad nađeš ekipu koja je ok, the fun begins... A BattleNet mi je postao mrzak kad se raspao tHc. clan, pre 4 godine, i od tad ne igram tamo... Čujem da je sad nešto bolje stanje nego tad...

A ako je playdota.eu onaj client na kojem se vidi score sa svakim herojem, kao u LoL-u, to moram da probam :D

A ako je playdota.eu onaj client na kojem se vidi score sa svakim herojem, kao u LoL-u, to moram da probam :D

imas svoj licni score,autoban je tu pa ako neko izadje odma pada ban na 2 dana,moze se videti ko je pro,a ko ne veoma lako,nema hakova itd itd.

dodao sam vas oboje :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...