Narsil Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Играм искључиво са Undead-oвимa, осим са још NE-oвима, не бих умео да се разградим. Ако је неко расположен да игра 1 vs 1, нека постује, па ћемо се договорити за време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Jel pika neko preko eurobattle.neta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 На то сам мислио кад сам рекао да играмо 1 vs 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Kad god hoces! Nick mi je SxTx pa me dodaj! Da otpikamo jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Tu samo nobovi igraju Jel igra/o neko LoL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Valve najavio pravljenje Dota2 http://www.valvesoftware.com/news/?id=4487 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Usrace je verujem. Kad igramo mi s' juma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Kad os' Moja teorija je da je Icefrog isplanirao dotu 2 da bi svi nobovi sa dote,HoNa,LoLa presli na to jer ce imati fensi shajni grafiku i da cemo mi konacno moci normalno da igramo dotu.Kako bi to bilo dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nice try The jester. Dota 2 ce kickovati assove i znam da cete je igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Isto kao sto igram Hon i Lol. Dota ima taj War3 smek koji je nezamenljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nisi ni video Dotu 2 , ne znas ni kako ce izgledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Mislim da sam malopre rekao da mi to nije nimalo bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nice try The jester. Dota 2 ce kickovati assove i znam da cete je igrati. Vise je bila sala,ali ok. Naravno da cu je igrati,pogotovo ako uvedu dobro resenje za livere i nobove. Ali originalna dota ce za mene uvek biti no1 jer ipak je to Blizzard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Је л' игра неко на развијање? 1 - 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Igram ja. Sto pitas? (x Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 hon, lol, dota, pa dosta vishe x) sad pogledah na sajtovima ovo hon i lol, jedva sam dotu normalno igrao, jbt, treba godine da potroshim dok u svakoj toj igrici pregledam sve heroje, ajteme, kombinacije, pizde materine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ja sam igrao league of legends pre par dana po treci put i dalje mi ta igrica ne odgovara.HoN mi se uzasno svidja ali jbg nikako da uplatim acc,nije da su neke velike pare ali jbg kad god se ima na gromili oko 3000din odu pare na nesto drugo.moracu da ukebam neki polovan acc za 1000din.dotu igram aktivno proteklih par nedelja ali mi ovih dana uopste ne ide.jako lose partije,uzasno bezobrazni saigraci..sto se tice originala iz igraonica vidim da je tamo gore nego na privatnom serveru.eurobattle.net je do sada bio #1 server ali su playdota.eu botovi tamo zamrli i polako ljudi prelaze na fawkzbnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Ajd Dote da opicimo jednom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 sto se mene tice moze.samo da se okupi neka valjana ekipa :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ja sam za Igrate na gareni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 ja sam vec u preproslom postu rekao gde igram.garena je puna maphacker-a+sto se mora imati dobar upload da ne bi lagovalo,a ovde playdota.eu nudi botove koji hostuju :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Pa znaš kako, u principu sam probala sve cliente, od B-neta preko eBneta do Garene, i Garena mi je i dalje najprivlačnija zbog ljudi, jer znam nekih 50 ljudi sa kojima mogu da napravim game od sat vremena koji će biti neizvestan do samog kraja, i jeste da ima mnogo hackera, i čega sve ne, ali kad nađeš ekipu koja je ok, the fun begins... A BattleNet mi je postao mrzak kad se raspao tHc. clan, pre 4 godine, i od tad ne igram tamo... Čujem da je sad nešto bolje stanje nego tad... A ako je playdota.eu onaj client na kojem se vidi score sa svakim herojem, kao u LoL-u, to moram da probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 G|cff8000FFrave Ajd add, ja cu hostam na Gareni kad se okupimo. Na bnetu sam trenutno sa drugarima ali izbegavam tamo da igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 tHe.MasterPlan, adduj me (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 A ako je playdota.eu onaj client na kojem se vidi score sa svakim herojem, kao u LoL-u, to moram da probam imas svoj licni score,autoban je tu pa ako neko izadje odma pada ban na 2 dana,moze se videti ko je pro,a ko ne veoma lako,nema hakova itd itd. dodao sam vas oboje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts