-Mare Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Dzabe, Buddy system je odavno prestao da radi kako treba na Gareni. Moramo da budemo u istoj sobi da bi add proradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Radi lepo,radi Meni stig'o request (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Igram ja. Sto pitas? (x Тек сад ово видим. Је л' си за неку партију? С обзиром да ја само на развијање играм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Radi lepo,radi Meni stig'o request (: Nema te kod mene u listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 meni radi ok ali ne vidim tebe mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Kod mene se vecito baguje, cas pokazuje ljude online cas ne. U kojoj ste sobi da vas dodam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 ja u nijednoj nemam stalne sobe.upadam negde samo kada se igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 Ok, dodacu vas onda kad se budemo dogovorili za play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Ne svidja mi se sta su uradili sa 1.26. Kod nekih su heroja tako sjebali balans i usrali ih. Bara je sranje, Huskaru su ulty predrkali, itd. Jako mi se svidja novi Treant. Jbg ja samo picim na Gareni ali moracu da probam preko neceg drugog, posto garena jako sere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 kad pre izadje 1.26? ja nisam ni 1.25 video kako treba jer eurobattle.net i fawkzbnet nece da predju sa 1.24 jel igrao mozda neko league of legends? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Ja igram i LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 Bara je sranje, Huskaru su ulty predrkali, itd. Jako mi se svidja novi Treant. Jbg ja samo picim na Gareni ali moracu da probam preko neceg drugog, posto garena jako sere. Realno, usrase Huskara - ne moz' mu pobeci. Garena je prepuna livera tako da se trudim da igram sa poznatim ljudima. Nije ovaj piratski bnet los ali mi iz nekog razloga opasno ide na zivce. Lol mi deluje kao najgore sranje ikad tako da se nisam ni trudio. Previse je saren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Ja igram i LoL jel ti se svidja? meni je LoL jako lose pravljena igrica.upadnes u partije sa ko zna kim mogu te odrati ili ako si ti jaci igrac ti njih deres opusteno.iako igram dotu aktivno godinama u LoL-u sam noob jer sam igrao do sada 5-6 partija i sranje mi je sto me uvek ubace sa nekim jacim igracima i sta im ja onda mogu...mora se srediti to da biras partije koje zelis ne da te oni ubace sa kim oni hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) To sam i ja mislila dosta dugo, i prozivala sam ove po igraonici kako su nubovi za dotu pa igraju LoL... E, onda sam i ja odigrala jedan game, pa drugi, i sad za poslednjih 2 meseca imam oko 200 odigranih partija... Veća je droga od dote... EDIT: Upadaš u gejm sa svojim levelima, tipa ako si lvl 5, upašće ti od 3-7... E sad, imaš foru, kada igraš sa nekim, nebitno sa koliko ljudi, i sa druge strane će se pojaviti team sastavljen od approx. istih levela. Meni se dopada onaj rcn tool, svidja mi se sistem levelovanja, kupovanja heroja i side budženja, razvijanja na dpsa, tanka, penetratora, magea, i to što svaki igrač može da razvije neki svoj stil. Takođe je jako kul to što je mnogo veći akcenat bačen na team fightove, što se u doti, barem u pubu, retko viđa, dosta je brže i dinamičnije.. Doduše, ima i LoL svojih mana, kad padne jedna strana, jako je teško defati, kad padnu već 2 strane, tu se odmah završava partija... Grafika je ono što mi se najmanje sviđa, doduše, pošto mnogo obraćam pažnju na nju... Okruženje je prelepo, dok su heroji i minioni krajnje jadno napravljeni... Edited May 16, 2011 by ~HaVoC~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 nije to shto je lol neka droga, nego shto si ti gejm dzhanki x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 zarazne su partije to priznajem ali meni se ne svidja ta igrica.HoN me je odusevio grafikom i ponovo je poceo da me navlaci da ga igram i da stvarno kupim acc.Posle njega mi je dota nekako siromasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 nije to shto je lol neka droga, nego shto si ti gejm dzhanki x) You've got good point there... A što se HoN-a tiče, i dalje je neverovatno neizbalansiran... Iritantno krajnje, ali dobra je igra... Savršena vizuelno i to je ooooogroman plus... Razmišljamo par ortaka i ja da odemo na wcg ove godine... For fun samo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Upravo sam pogledao koji klip tog HoN-a, i vidim isto sranje ko dota.Bar shto se mape tice. Ima cak i Roshan. Ali grafika je predrkana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 Mnogo pricate kad se igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 (edited) Inace Havoc me je ponizila jedan na jedan 3-1 je bilo,od tada vise ne igram salim se smorilo me iskreno sad sam malo listao temu Edited May 17, 2011 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurackurackurac Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Ponovo sam poceo igrati ovo... Medivh i onaj tuskar me strasno nerviraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boargutgrinder Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 ajde ko igra na gareni nek me add,ja mogu hostujem krabikrabong no noobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Ala mito od kad je ta dota? Inace, sinoc smo ja i kolege picili taj HoN. SVE su uzeli od Dote, sve isti heroi samo su im promenili izgled. Tacno znas koji je heroj po magijama. Skenjo sam se i za kupovinu itema, nekako mi je komplikovanije. Znaci dota sa nadrkanom grafikom. Ali dacu joj jos shanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 ima heroja iz dote ali ima i mnogo novih heroja.meni za kupovinu se promenio sa ovim novim pecom i zbunjujuci je i za stare igrace,a kamoli za nas nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 LoL news, čujem danas u forumu da će season 2 doći sa potpuno novom grafikom, oduševila sam se.... Jedva čekam *.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts