Jump to content

Frozen Throne

-Mare

Recommended Posts

Ne znam, ja sam navikla na ovaj moj Roccat, sad kad promenim miša, bio Razer, bio a4tech, bio Logitech, ne mogu da igram Minesweeper-a a ne RTS, RPG ili ne d'o bog FPS :S

Ali iskreno, ne bih taj Logitech, estetski je... Blah xD

Zaaaaašto bre logitech?? :D Ružan je miš... Btw, kao koji clan ste prijavljeni?

Upravo to sto Lou kaze, bitne su mi performanse. Nisam siguran na koje ime nas je ortak prijavio, nisam pitao. Za koga igras ti?

ima podosta igraca na eurobattle.net-u pa probaj tamo.ja sam oduvek zeleo nauciti igrati to ali dzaba oduvek sam igrao protiv mnogo jacih igraca i ubijali su me u samom startu pa i nisam imao neke sanse da naucim nesto novo..veoma sam brzo odustao i presao na tada vec uveliko aktuelnu dotu :D

Edited by dimmu1

Hoho, ne. eSahara nas je pocistila profi i rutinski kao sto sam i mislio a Fuse nas dobio na propali gank. Puck zakasnio sa sajlensom i odosmo. Brdo spellcastera u Sentinel. Mozda na sledecem turniru, sa novom ekipom. Ovo je bilo cisto probe radi, ne mozes na turnir izaci sa 2 coveka sa kojima si pre toga odigrao 3 partije dote.

Cudno koliko stvari covek nauci u samo jednoj partiji od dvadeset minuta, eSahara ftw.

Edited by -Mare

Heh, evo i ja da se javim... Nas su pocistili Visa i Chw... Sto je, donekle, i bilo ocekivano... Anyway, finale je bilo potpuno neocekivano, bar onaj deo u kojem Visa igra u finalu... Mada, pretpostavljam da je organizator namerno udesio da se eSahara i 25cm bore odmah prvog dana, i to su ubedljivo bile 3 najlepse partije dote koje sam gledala posle dugo, dugo vremena... Finale, klasicna sprdnja, reprezentativci zavrsise visu 2 0, 22 minuta i 18 minuta... Pocistili su pod sa njima... Svaka im cast.

Sad se ceka 14. jun, idemo u nove pohode :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...