Grobodan Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Grci. Prvi self titled mi nije nista specijalno. Drugi Age of Chaos nisam slusao. Treci, To Death and Beyond... me oduvao! Muska hevi svirka, duge i zarazne pesme, odlican glas - sve kako valja! Ima i Manilla road obrada. Evo linka, preporuka. http://rapidshare.com/files/105127387/Batt...iaportal.ru.rar Quote
RNA Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Други нисам ни ја слушао, први је био добар, само га је добрано покопала сува продукција. Значи трећи је до јаја? То би био први пут да чујем неки СТВАРНО добар грчки метал бенд. Quote
Bata Trokrilni Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Meni je InnerWish STVARNO dobar. Quote
Saša Grbić Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Da, vrlo dobar album, samo za razliku od vas nisam slušao ni prvi ni drugi. Quote
RNA Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Први је слављен у подземним круговима као добар албум, имали су одличне урицаје, свирали као предгрупа са Brocas Helm и Omen, кени пауел је одсвирао неке солаже на првом албуму. Заправо, они су највише пажње у подземним круговима привукли првим демом, на који су се навукле гомиле епичара из Грчке и Италије. Тако су и нашли певача, који је Италијан (барем на првом албуму, нисам гледао да ли су мењали поставу). Углавном, тај албум сам прибавио и као дигипак ЦД и на винилу. Други ме је већ скроз омануо, поготово с обзиром да је издат за угашену кућу Black Lotus. Кад смо код тога, не знам ни шта је са њиховим првим издавачем Omicron Records. Quote
Grobodan Posted November 28, 2008 Author Report Posted November 28, 2008 On the album "Age of Chaos", the first track "The Wanderer" was written and played by Mark Shelton of Manilla Road. Quote
RNA Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Одлично. Јеси ли чуо насловну ствар са соло албума Хедер Леоне "Shock Waves"? Такође радио Марк Ајкула. Quote
Grobodan Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Ne. On neki tezgaros izgleda, kao nas Futa i zena mu Marina Quote
Sadomator Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Bog na sceni Inace, dobar je ovo bend, ovaj novi album nemam. Quote
RNA Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ne. On neki tezgaros izgleda, kao nas Futa i zena mu Marina Па, њој је ради ту једну песму пре 19 година, сада за ове Грке... дефинитивно се не би леба најео од таквог тезгарења. Quote
Grobodan Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Aha, ja te skontao da je nesto novijeg datuma. Aj ne zezaj se vise nego vidi da skines negde ovaj novi, razbija. Quote
RNA Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Кад си ти чуо да је Ледер Леоне урадила нешто у скорије време? Quote
Grobodan Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Nisam, pa mislio sam da jeste ali da ja nisam cuo za to... Nesporazum. Quote
Angelystor Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Treci, To Death and Beyond... me oduvao! Muska hevi svirka, duge i zarazne pesme, odlican glas - sve kako valja! Ima i Manilla road obrada. A ko ti je preporucio album gnjido? A ja da se zaFalim Dragonheartu, gde god da je, za preporuku ovog albuma. Vr' heavy! Nakon ovog albuma Manilla moze da se raspadne i prepusti im epic heavy baklju :] Quote
Grobodan Posted December 1, 2008 Author Report Posted December 1, 2008 A ko ti je preporucio album gnjido? Ne znam o cemu govoris. Quote
Angelystor Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Pa uze' si ga od mene jeb'o zeca josh tamo u septembra, kad vec.. Quote
Bata Trokrilni Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Poslušao sam par pesama na Youtube i nisam čuo ništa specijalno. Volim epski heavy zvuk, ali kad se pretera s njim, počinje da smara. Kad posle nekoliko slušanja ne uspem da zapamtim nijednu pesmu kao vrednu ponovnog preslušavanja, shvatim da taj bend ipak nije po mom ukusu. Muzika koju prave njihovi zemljaci InnerWish mi je mnogo, mnogo zanimljivija i daleko mi više odgovara. Quote
RNA Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Али нема везе с епиком, јер је бенд прогресива. Quote
Prisoner of Dreams Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Одличан је ово бенд, већ смо га помињали на теми повер/прог новитети Метал фром Хелас Quote
RNA Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 А што сте га спомињали тамо, кад није ни једно ни друго ...осим ако мислиш на Inner Wish. Quote
Bata Trokrilni Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Pa da, to sam i mislio. Poredio sam bendove iz Grčke po tome čiji mi zvuk više leži. S tim što je meni InnerWish power/prog, sa par heavy pesama. Ima tu i malo epike, recimo pesma Gates of Fire. Quote
Divlji Tigar Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bkx0ld2WU-A Ova pesma rastura. Battleroooaaaaaaaar!!!!! Quote
Recommended Posts