WindrideR Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Neko bi rekao jos jedan folk/viking metal bend iz zemlje 1000 jezera, ali se ja sa tim ne bih slozio. Prvi album "Legacy Of Heathens" su izdali 2005-te godine i od tada slusam ovaj bend. Taj album je bio nekako sirovi folk/viking metal na tragovima Ensiferum-a. Na novom (zadnjem) albumu "Chronicles Of The Dead" primecuje se znatni napredak u svirci benda. Album je nekako progresivniji i sada vise podseca na Wintersun nego na Ensiferum. Na ovom zadnjem se nalaze cak 2 instrumentala, koja su po meni odlicna i veoma lako bi se mogli nasnimiti vokali za ovakve stvari. Trenutno pola benda cine clanovi poznatijeg Korpiklaani-ja (vokal i bas). Inace, Falchion je neka vrsta maca. Steta sto kod nas ne dodje onaj Finnish Fire Tour Quote
WindrideR Posted March 9, 2009 Author Report Posted March 9, 2009 Je li moguce da niko nije slusao ovaj bend Quote
Imrahil Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Skinuo sam album poodavno, ali nikako da se nakanim da ga preslusam :/ Quote
Night Prowler Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Immortal Heroes najjaca pesma. Bend se raspao u decembru 2009. Quote
Recommended Posts