Night Prowler Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Imao sam taj film na hardu, ali me je ortak spasio. Shift-delete. Ja sam ga gledao u bioskopu Agonija... Quote
Fake City Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 White Chicks, Crna macka Beli macor, The Cave, The Reaping, Resident Evil Apocalypse, Over Her Dead Body, Beverly Hills Chihuahua itd. Ovo mi je trenutno palo na pamet. Quote
RNA Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Ја углавном волим радове Марлона и Шона Вејанса ("Напаљени уличари" су култ култова), али "White Chicks" је стварно срање и то најгоре врсте. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Vidim gore je neko vec pomenuo Armagedon i aposlutno se slazem Koje govno od filma a vrhunac neukusa je kada eksplodira naravno ruska kosmicka stanica Ali kako u svemu losem ima neceg dobrog tako ovde realno samo valja mladjana Liv Tayler koja je tada imala tipa 19 godina Ne mogu da se slozim za Cloverfield-film je odlican,mada se i meni na prvu loptu nije svideo ali poooosleeee Inace moji kandidati za treseve i smorove The New Guy http://www.imdb.com/title/tt0241760/ Dakle tesko sranje koje je trebalo da bude komedija a ja sam se samo smarao Ali ima i jos gorih poput Dumb And Dumberer-When Harry Met Lloyd ustvari nastavak prethodnog odlicnog filma http://www.imdb.com/title/tt0329028/ Kobojagi komedija,medjutim toliko je dosadan i glup da covek ne poveruje A sada spektakl Vampires 2:Los Muertos http://www.imdb.com/title/tt0272147/ Horor/akcija sa Bon Jovie-em kao glavnom rolom i nastavak odlicnog Carpenterovog filma sa James Woods-om kome ne moze ni da primirse Toliko naivno,glupo i lose isproducirano da je to smesno Ja ne znam sto se ljudi toliko loze na onaj navodno dobar film 6th Sense http://www.imdb.com/title/tt0167404/ Film je meni licno neverovatno dosadan i nezanimljiv,a jedini lep momenat je kada se na kraju zapravo ispostavi da je Bruce Villis zapravo mrtav jer decak moze da vidi duhove Isto vazi i za Talentovanog Gospodina Riplija aka The Talented Mr. Ripley http://www.imdb.com/title/tt0134119/ Jednostavno ispod proseka Quote
Zen Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 THE TALES FROM EARTHSEA Zali boze sto je Giblijevo cedo... Gore razvlacanje skoro nisma videla. Iako u sustini nisam neki ljubitelj prica i nacinba pisanja Ursule Legvin, ovaj film radjen po njenom ciklusu "Zemljomorje" je najgora reklama koju sam mogla da zamislim. Prica lepo pocinje, zatim gubi svaki smisao, neubedljiv negativac, ocajna rezija, besmislen i ne objasnjiv zaplet, jos gori kraj (kada se pitash cek a jel to sad to sto smo cekali?) i epilog koji nema veze s mozgom. Ali eto lep je crtez. Molim vas ne troshite svoje vreme na ovo kad sam se ja vec zajebala... I da, nije "onaj" Mijazaki vec njegov sin.. Sto samo dokazuje da sposobnost rezije nije nasledna.... http://www.imdb.com/title/tt0495596/ PS Ne dajte se zavarati, u stvari nema zmajeva duz eod 2 minuta, na posteru su samo da bi vas zainteresovali. Quote
Lunar Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 THE TALES FROM EARTHSEA Zali boze sto je Giblijevo cedo... Gore razvlacanje skoro nisma videla. Iako u sustini nisam neki ljubitelj prica i nacinba pisanja Ursule Legvin, ovaj film radjen po njenom ciklusu "Zemljomorje" je najgora reklama koju sam mogla da zamislim. Prica lepo pocinje, zatim gubi svaki smisao, neubedljiv negativac, ocajna rezija, besmislen i ne objasnjiv zaplet, jos gori kraj (kada se pitash cek a jel to sad to sto smo cekali?) i epilog koji nema veze s mozgom. Ali eto lep je crtez. Molim vas ne troshite svoje vreme na ovo kad sam se ja vec zajebala... I da, nije "onaj" Mijazaki vec njegov sin.. Sto samo dokazuje da sposobnost rezije nije nasledna.... http://www.imdb.com/title/tt0495596/ PS Ne dajte se zavarati, u stvari nema zmajeva duz eod 2 minuta, na posteru su samo da bi vas zainteresovali. Ja sam negde nachuo da je ovo jedan od jachih giblijevih dela. Mada ja u sushtiin neshto i nevolim Giblijeva dela uvek su mi bili prosek, za onolko kolko su hvaljeni. Quote
Zen Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Ja gotivim Gibli i odgovorno tvrdim da vece djubre od ovoga ne postoji. Quote
ZheX Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Without a Paddle Nature's Calling http://www.imdb.com/title/tt1276107/ tuga Quote
VoivodBG Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Neverovatno mi je da ovo djubre od filma izdaju na blue ray disku... Quote
SkullKrusheR Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 ^ jedina stvar koja valja u filmu je kylie (naravno, ne kao glumica). Quote
vudun Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Претежак шит. А колико сам ја некада волео истоимену игрицу ... Quote
RNA Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 ^ jedina stvar koja valja u filmu je kylie (naravno, ne kao glumica). Једина добра ствар у филму је Раул Хулија, лака му црна земља. Каква глумчина! Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Jes',bio je odlican.Pogotovo u Tequila Sunrise i Romero. Quote
José Luis Chilavert Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Veceras sam odgledao Dark knighta i novog Indijanu Dzonsa . Mogu samo da kazem UZAS ! Realno , DK je daleko bolji od Dzonsa , ali i dalje je najblaze receno GOVNO . Indijanu vec ne vredi ni komentarisati . Prica , gluma , vanzemaljci , ... frizider I jedno i drugo imaju na IMDB-u bar za 5 vecu ocenu od zasluzene . Quote
Mita Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 u Dark knight-y samo su zasrali kraj ostalo je ok (uvod malo smara ali ok) nije sranje bas je dobar film Quote
In The Flesh Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Jedan od najgorih filmova koje sam odgledao je Vampire's kiss sa NIcholas Cage-om. Imao je tako dobar trejler,da sam jedva cekao da ga odgledam,medjutim.... Imao sam ga na kaseti. Posluzila je za snimanje epizoda Friends sa Pink TV Quote
Ranis Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 nicolas cage je takva nula od glumca...ne secam se jednog dobrog filma sa njim, a i da je bio iole dobar film, u njegovu ulogu bi se uklopio mnogo bolje bilo koji drugi glumac ...obichno kad vidim njegovo ime to mi je signal da ne troshim vreme na film.. Quote
In The Flesh Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 nicolas cage je takva nula od glumca...ne secam se jednog dobrog filma sa njim, a i da je bio iole dobar film, u njegovu ulogu bi se uklopio mnogo bolje bilo koji drugi glumac ...obichno kad vidim njegovo ime to mi je signal da ne troshim vreme na film.. Pa dobro...Face/off je dobra akcija,Leaving Las Vegas dobra drama iiii...to je to Quote
Dead Man Walking Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ne bih se složio baš... Jedini njegov problem je što baš prihvata sve uloge ali recimo osim Face Off-a (koji mi je odličan) : Matchstick Men - filmčina! 8mm i Bringing Out The Dead - vrlo dobri! I Gone In Sixty Seconds na koji sam se ložio kao klinac Quote
Crna_Dama Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 "Love in the Time of Cholera" Izvikano, precenjeno. Narocito scena seksa dva podgrejana lesha od 80 godina, na kraju filma. :puke: Quote
Ranis Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 I Gone In Sixty Seconds na koji sam se ložio kao klinac nemoj da lagish...znamo da se i sad lozish na "gone in sixty sec" Quote
Dead Man Walking Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ložim se al samo zbog Angeline. Kao i na Wanted Quote
Ranis Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Wanted - dobro si me podsetio - ni sluchajno nemojte gledati ovaj film Quote
In The Flesh Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ima dobre ocjene na IMDB...7/10. Quote
Recommended Posts