Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2043379

Fighting.

Kako protraćeno vreme mati mila. Film je tako loše režiran sa jadnim dijalozima i nikakvom pričom... Nisam skoro nešto gluplje gledao...

Zaboravio si da spomenes i bednu glumu, a mislim da je ovde bas neko napisao kako je odusevljen bio glumom i rezijom. :D

• Replies 1.4k
  • Views 119.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemas ti pojma.... film je blago receno perfekcija. Samo ignoratna budala vidika sirokih koliko i kocijaski konj moze tako nesto da izjavi.

• Inglourious Basterds   Uzasno razvucen i dosadan film. Prva dva poglavlja su dobra i mislio sam da film ide u pravom pravcu, medjutim onda sledi nagli pad i postaje sve losije i losije i losije da s

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Vi nadljudi kojima je dovoljno da vidite poster i znate da je film sranje,pogledate cover diska i znate da je album krs,zvirnete krajickom oka na tortu i vec znate da je losa...ste cudo nevidjeno.

comment_2046900

Onaj sto je bio pre neko vece na Pink, kad Amerikanka dolazi u neku diktatorsku drzavu, Sloveciju, tako nesto, da bude uciteljica deci precednika...naletao sam na svakojakee glupave filmove, ali skoro nisam video takvu abominaciju i bljuvotinu od filma :puke:

comment_2046942

Eyes Wide Shut..

:uhoh:

Zanimljivo, to je meni jedan od jacih filmova :lol:

Ne desava se nista posebno, pola filma Tom i Nikol nesto seru i tripuju, cak je i kraj malo zbrzan(zbog Kjubrikove smrti). Al uvjek ga odgledam sa paznjom zbog neke specificne atmosfere i aure kojom oci sirom zatvorene isijavaju. Mnogima je sranje, al ja ga worshipujem.

comment_2046990

Zanimljivo, to je meni jedan od jacih filmova :lol:

Ne desava se nista posebno, pola filma Tom i Nikol nesto seru i tripuju, cak je i kraj malo zbrzan(zbog Kjubrikove smrti). Al uvjek ga odgledam sa paznjom zbog neke specificne atmosfere i aure kojom oci sirom zatvorene isijavaju. Mnogima je sranje, al ja ga worshipujem.

ne znam, mene je najvishe od svega u filmu ubila u pojam njihova losha gluma. o.O

comment_2053769

The Final Destination (2009)

5ewemo.jpg

Ucinite sebi uslugu, odgledajte trejler i videli ste ceo film.

Toliko je bedan da nemam reci, jos ne mogu da se oporavim od sranja koje sam gledao. Prepun je klisea, dijalozi su retardirani, gluma ocajna. Unapred se sve vec zna sta ce se dogoditi... Samo sam cekao kraj da se agonija zavrsi.