Guest HEFEST Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Ne seri. Mislim te debilne izjave kao "iq" odredjuje koji ces film da gledas. Ja sam fan american pie pa imam iq preko 20 ( jer bi po tvojoj filozofiji trebalo jelte da bude takav iq ). Zato, ne seri tako. IQ ima dosta veze koji ces film da gledas. O tome mozemo posebno da raspravimo ako zelis. Americka pita je neozbiljan film i ne pokusava ni da bude nesto drugo. Klasicna fina komedijica koja je ok. Los si primer naveo. Ne mora film da bude dubokouman da bi bio dobar. Isto je i sa knjigama. Quote
bezlichni Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 IQ ima dosta veze koji ces film da gledas. O tome mozemo posebno da raspravimo ako zelis. Americka pita je neozbiljan film i ne pokusava ni da bude nesto drugo. Klasicna fina komedijica koja je ok. Los si primer naveo. Ne mora film da bude dubokouman da bi bio dobar. Isto je i sa knjigama. Dobro. Slusham cecu acu lukasa i dzeja. Slusham i rep. Zasto ima miq iznad 20? Daj bre ne seri iritantne su mi te kategorizacije ljudi. Svakom moze da se svidi svasta, istina je da inteligencija bira ukus, ali ako neko slusha SAMO nesto to je odraz njegove intelgencije. A ako slusha\gleda\cita vise razlicitih stilova pa makar od njih neki bili glupi kao noc to je ok. Zato molim te, ne daj vise te tupave komentare. p.s. Ne moz covek da bude glup koje god knjige da cita. Ako cita svaki dan isidore bjelice i slichne ali ih cita svaki dan - ne moz da bude glup. Glup je onaj sto je procitao Citanku i Bukvar za ceo zivot i jos se hvali time. Quote
Ranis Posted January 27, 2010 Author Report Posted January 27, 2010 (edited) Samo ti sanjaj. :haha: @elitista Batman nije homo? Pa samo pogledaj pederski kostim i sve ti jasno ... Sociopata? Pa svi maskirani heroji su sociopate, more or less. Maskiraju se i nocu idu i gaze negativce, hello! I opet taj hladni rat...ok ti kazesh da nije bitan...al' svejedno, sve prisutan je u fimu...sve je manje vishe vezano za njega pa i ti luzeri superheroji... jednostavno nishta u filmu ne mozesh odvojiti od tih idiotizama... Nishta me vishe ne iznervira nego kad kao amerikanci osudjuju greshke njihove politike... i josh pogotovo tako jeftino kao u watchmanu... Kako mozesh i dalje da tvrdish da su ti superheroji originalni? Nemaju ni O od odriginalnosti...jedino originalno je davanje prevelikog naglaska na te slabosti... jako bitan element svakog stripa/filma o super herojima su i njihove slabosti...jednostavno, heroji bez slabosti bi bili dosadni... Najveci problem filma je verovatno to shto se reziser drzao previshe stripa..i uradio film za fanove istog...pa je verovatno to i doprinelo tolikoj monotoniji i dosadnosti... shto kaze hefest...film je prazan... Da stvar bude gora skinuo sam director cut...kao da me je neko tukao po glavi ta 3 sata ... Edited January 27, 2010 by Ranis Quote
Denny Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Da stvar bude gora skinuo sam director cut...kao da me je neko tukao po glavi ta 3 sata ... Trebao si Ultimate Cut gledati. Quote
José Luis Chilavert Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0960835/ Најгори rip-off икада. Quote
Ranis Posted January 27, 2010 Author Report Posted January 27, 2010 Trebao si Ultimate Cut gledati. nije valjda da i to zlo postoji Quote
delay Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Hvala bogu, nije samo meni Watchmen bio predosadan. 2 Quote
Ranis Posted February 3, 2010 Author Report Posted February 3, 2010 Law Abiding Citizen.... ako ishta, slatko sam se nasmejao ceo film sam ochekivao da od negde iskochi michael scofield Quote
Oddball Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 watchman - dosadno americhko proseravanje ..radjeno po stripu koji je pravio Englez, bravo Quote
Ranis Posted February 3, 2010 Author Report Posted February 3, 2010 prichamo o fimu...ne stripu... Quote
Denny Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Ranise, prs'o si. Vrati se zombijima. Quote
-Mare Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Kad ste vec kod zombija, dajte linkove za Zonu Mrtvih. Quote
José Luis Chilavert Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ко год је вечерас био привилегован да одгледа Kill Crazy на Фоксу нема више потребу да улази на ову тему. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ^^Film je toliko jadan da nece na imdb da postave sliku vecu od 100 puta 200 piksela Quote
In The Flesh Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) edit. Edited February 5, 2010 by In The Flesh Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 (edited) Shark in Venice Film je apsolutni kvlt,sve preporuke da se obavezno pogleda. Ima sve sto najgori i najgluplji film treba da ima uz neke bonuse -jedno milijardu grsaka(najvaznija,dok rone razgovaraju bez ikakvih problema,sa sve regulatorom za disanje u ustima) -Stiven Boldvin kao glavni glumac aka doktor profesor Indiana Baldwin,koji ide da trazi nestalog oca -vrhunski ocajna gluma -debilni efekti il bolje reci neefekti(svaki put kad se pojavi ajkula ili je snimak sa diskaverija i emisija o ajkulama ili scene iz drugih filmova o ajkulama,pogotovo kad Boldvin sanja kosmare) -zloce nose crno i izgledaju opasno i naravno glavni mafijas je bas nesti madrfakr -scene koje se ponavljaju po principu Boja na Kosovu -neki lik je provalio da Boldvina zli momci jure kroz dve iste ulice sve vreme -blago krstasa,misterija,sve je tu -i kao najvaznije sama prica ogromne velike bele ajkule,koje krstare venecijskim vodenim ulicama i kanalizacijom i cuvaju blago i terorisu raju kvltne scene http://www.youtube.com/watch?v=rx9l2wyqWeo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=4o90YpoeV1c Edited February 7, 2010 by sale 83 Quote
Denny Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Au, video sam naslov pre par dana, samo sam prevrnuo očima. Ne mogu da verujem da je ovako loše. Quote
darkmiss Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Did you hear about the morgans? ima dve dobre scene, obe neke ispale hugh grant-a. ostatak je uzasno dosadan. 1 Quote
Guest HEFEST Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Bronson.(jedan od mojih all time najgorih) Odgledao sa sestrom i devojkom, a posle filma smo bili na korak do kolektivnog samoubistva. Ja dosao nako u fazonu sad ce vam pokazem lep film kad ono FAIL kakav nisam dozioveo u zivotu. Evo vec me nedelju dana zajebavaju zbog toga. 3 Quote
phantasm of the living Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 nenene...ultra stereotipni... comedian je neka kombinacija vishe negativaca(npr. jocker se vidi izaviona kod njega), pa onda rorshah(jeste cool lik, al opet podseca chak i kostimom na scarecrowa iz batmena)... dalje... batmen - sociopata, psihopata i latentni homoseksualac... superman - frustracije zbog lois lane, neprilagodjenost, neodluchnost.. wolverine - neprilagodjen, agresivan... itd... ...kod njih se to provlachi usput i ne smara toliko... ...a kod likova u watchmanu su malo jache naglashene te negativne strane, kao da dodaju na originalnosti...opet...jako bljutavo... ...samo jeftino udrobljene osobine mainstream heroja..nishta spec , na shta bih trebalo da se odushevim..pfff kritika hladnog rata nije bitna u filmu? pa to non stop bode ochi ..jednostavno je nemoguce odvojiti kao taj "glavni zaplet" od tih debilizama. kamo srece da su na nechem drugom gradili prichu ti unwanted superheroji su mi od negde poznati..hmmm...a da...iz the incredibles, znash onaj pixarov crtani cela ta parodija americhih supeheroja u ovom filmi mi je totalno ne zanimljiva i bzvze... ok, u filmu su hteli da ozive te pulp heroje, prichu i atmosferu iz stripa, da bi se svideo fanovima pomenutog...i kolko mi se chini i uspeli su u tome...al opet mene kao obichnog gledaoca uopshte nisu pogodili... i da ne duzimo ...tebi se svidja film...meni je totalno shit...kraj dobro je. izgleda da nisam jedina koja je napljuvala film. gledala sam ga neko vece i izgubila tri sata zivota. jebem ti film kad stalno gledam u sat da vidim koliko je jos ostalo. prvih sat i po sam se i nadala da ce da pocne neki iole zanimljiv zaplet da ne bude totalni fejl, ali dzaba. kad je i zaplet poceo, uber stereotipi su jos vise isplivali. gresaka milion. muzika neprilagodjena. romanticna scena u dzinovskoj muvi pod mesecinom... rorscharch je jedini zanimljiviji lik, ali nedovoljno zanimljiv da izvuce celokupni dozivljaj na makar neki prihvatljiv nivo. a tek prica... muka mi je od "rusi ce sve jadne da nas pobiju, ali mi cemo da napadnemo njih mozda, a mozda i ne. ali videcemo sta predsednik kaze..." 1 1 Quote
Denny Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Pa, to uglavnom tako biva kad je radnja filma tj. stripa smeštena u vreme Hladnog Rata. Quote
Recommended Posts