Dead Man Walking Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Ne shvatam. Ko je na kraju otišao na more u Bečiće? Quote
Chicken Little 420 Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 iako glume michael madsen i sergej trifunovic, teski shit od filma. glupa prica, srbi izmedju sebe pricaju na engleskom (?), 2 brata srbina, jednog glumi amerikanac, iz aviona se vidi da nije srbin, pedja d boj glumi naucnika, ma.. prosto ne verujem da je neko pristao da igra u ovom filmu.. Quote
Sandman Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Moj razredni je glumio nekog doktora u tom filmu.Samo zato moram da pogledam. Quote
VoivodBG Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Jako loš film, ali nije gori od zone mrtvih. Baš sam ga gledao pre nekoliko dana, ali nisam imao snage da napišem bilo šta o istom, dovoljno je reći da sam se slatko ismejao na razne gluposti koje se mogu videti tokom filma, muslimanka se skriva od srpske policije usred Beograda, ono kao da imaju detektore pa znaju šta je ko po verskom opredeljenju. Jako malo akcije i dosta priče i nabacanih scena, koje bi više pristajali jednoj epizodi ili tv filmu... Akcije skoro i da nemaa, i žalosno je što Dacascos-a nisu dovoljno iskoristili ipak je on u neku ruku legenda akcionih filmova b produkcije, a ima samo jednu fajtersku scenu, siromašno... Michael Madsen mi je više bio tužan, verovatno je i njemu bilo mučno da glumi pa se radovao onakvom završetku, mada mora se ceniti ona scena sa novinama od toga moram da napravim gif, i naravno nezaobilazni sentiš momenat sa klavirom, salve smeha zagarantovane... Zaobići u širokom luku... Quote
MissionVao Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Predlazem onima koji znaju da je Book of Eli sranje i nemaju nameru da ga gledaju da makar procitaju full synopsis na imdb Sa sve krajem of kors. http://www.imdb.com/title/tt1037705/synopsis Quote
johnnyzzz Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Wargames: The Dead Code topla preporuka za preskočiti... ne znam ni što sam skinuo ovaj film ali kontam da ga je neko preporučio na onoj drugoj temi... tastatura mu se osušila dabogda... Quote
KinSlayer Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Clash of the Titans - sranje kakvo se retko vidja! Quote
Night's Blood Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Koji? Novi? Zasto je sranje, sta ne valja? Quote
KinSlayer Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Novi. Ne valja nista, osim efekata i Ralfa, ostalo - zali Boze... Scenario nema veze s mozgom, jako jako losa adaptacija, mnogo je bolji original... A da se razumemo - ni original nije neki film, realno, pa od ovoga nisam ni ocekivao previse, ocekivao sam nesto poput 300, al' 300 je za ovo govno flimcina i po... Edited April 12, 2010 by KinSlayer Quote
Grob Bez Dna Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 svi sranje rimejkovi se lepo kotiraju na imdbu. Quote
Night's Blood Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Crnjak, a ja sam u fazonu "jedva cekam". :/ Quote
KinSlayer Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 svi sranje rimejkovi se lepo kotiraju na imdbu. Puno klinaca je registrovano na IMDb-u... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 a i vecina ljudi su debili pa kada podelis ispada da ocene nisu relevantne 1 Quote
devil's plaything Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Horori B produkcije su inache glupi, ali ovo je prevrshilo meru a ima tako dobar poster Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 (edited) Nisam gledo al ne moze biti bolji od mega sharka,moze biti samo gori Edited April 15, 2010 by Djilas Picka Quote
devil's plaything Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 od zaraženog pilećeg mesa, ljudi postaju pilići-zombiji... i delom je mjuzikl. i to veoma loš mjuzikl Quote
Sandman Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 Ma to izdaje Troma team,a njima su takvi trashevi zastitni znak,tako da verujem da je film do jaja. Quote
devil's plaything Posted April 17, 2010 Report Posted April 17, 2010 znam, i ja sam to mislila. narochito zbog pevanja. ali nije Quote
VoivodBG Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Cop Out (2010) Kevin Smith-ov najgori film do sada, ali kao režiserski, još mi je neverovatno da je mogao da se uhvati ovako lošeg scenarija. Zaobići u širokom luku. Quote
Denny Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Nije u rangu pređašnjih filmova, ali je baš no-brainer. Za opuštanje, odličan. Quote
darkmiss Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 The bounty hunter Kakvo razocaranje... Beda od filma! Mozda 2-3 dobre scene... Quote
B@K@ Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Sjajno! Tako mi i treba kad sam bedni mejnstrimovac... a taman sam "skinuo" i tu nakazicu, mada je još ne odgledah... a maločas odgledah Legion. I eto me ovde... Quote
B@K@ Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 U stvari, uopšte nisam skinuo Bounty Hunter, sećam se da sam pogledao na IMDBu, da l' da skidam, izgleda da je opet prevladala žemska institucija... Legion je sranje, to stoji. =) Ipak, zbog njega skidam Tales From The Crypt: Demon Knight, možda i bude od kak'e vajde... Quote
Fapril ethereal Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Nisam gledo al ne moze biti bolji od mega sharka,moze biti samo gori ne mogu da verujem..scena kad lik lezi na zemlji i nogama shutira letece pirane je prajsles! Quote
Recommended Posts