Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sranje ti je film sa ovakvom postavom i 4 nominacije za Oscara? :S

Jesi li samo video ona :puke: americhka proseravanja...

i one klisheje sa tadz mahalom, aja sofijom... :puke: pa klishe sa rusom - please!!

+ :puke: ben affleck, od njegove glume je loshiji samo njegov izbor filmova posle saradnje sa kevinom smitom!

:puke: a scenario!!!!! majko mila!!!! uzas!!!! izdvajaju se "president" speech, i "pokushaj kopiranja die hard" komentari

Da li ste znali da ako se u filmu pojavi americhka zastava odbija se deo poreza...kontam da ovaj film nije ni platio porez kolko su to forsirali!!!!

zato me i chudi kako je toliko dobrih glumaca pristalo da radi na filmu...

mozda nisu josh znali koliki imbecil je :puke: michael bay! Ili su im pretili porodicama....

A shto se oskara tiche...bilo je josh takvih greshaka kolko hocesh...

Posted
zato me i chudi kako je toliko dobrih glumaca pristalo da radi na filmu...

Нико од њих није гадљив на добру лову.

Posted
Don't mess with Zohar.

nešto gluplje u životu nisam videla. polse minut i po završio u smeću. žali bože i taj minut i po!

i ja isto

jbt ortak kao dobar film dobar

a ono govno

30012008darkfloorsa4folqf9.jpg

Shift + Delete. :da:

TIMIIIIIII :) :) :)

o cemu se radi?

Posted
TIMIIIIIII :) :) :)

o cemu se radi?

Prica u sustini jeste dobra, neki paralelni svet je u pitanju, i neka spooky bolnica. Problem je u tome sto

su Lordi neki slepacki zli duhovi koji hoce sve da pobiju. :) Da nema njih i da je produkcija malo jaca,

bio bi ovo skroz ok film. :da:

Posted

Хех, да није режисера, да је сценарио боље написан и да је глума боља, био би то фантастичан филм... то се може рећи за било који лош филм који је икада направљен.

Posted
Хех, да није режисера, да је сценарио боље написан и да је глума боља, био би то фантастичан филм... то се може рећи за било који лош филм који је икада направљен.

So true. :da:

Ali, ovo je BAS los film, upravo zbog toga sto se BAS Lordi u njemu pojavljuju. Pogledaj, prosudi sam. :)

Posted

А зашто бих губио и минут свог живота гледајући нешто што је лоше?

Posted
Podrum- o nekom chudovishtu koje zivi u podrumu jedne kuce, ali godinama niko ne zna za to. Toliko loshe uradjena kompjuterizacija- Boze me sachuvaj... Mislim, nisu se ni potrudili da chudovishte izgleda istinski, niti je film uopshte strashan...

Ovo mi je bio kultni film kad sam imao 9 godina.

Posted

The X-Files - I Want To Believe

Koji je ovo jebeni junk od filma. Ovo nema pojma sa serijom! Jos ja skinuo neku produzenu verziju i produzio sebi mucenje jos vise.

S R A N J E