neonskacrna Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ustanicka ulica. jeb'o mater dva sata lose glume, loseg scenarija i gordana kicica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetNurse Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Ovo je strasno,tako otrcan,dosadan i glupav film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 ustanicka ulica. jeb'o mater dva sata lose glume, loseg scenarija i gordana kicica. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 ustanicka ulica. jeb'o mater dva sata lose glume, loseg scenarija i gordana kicica. I ja nesretnik gledao taj film. Mada sam zeleo da bidim kako su renovirali bioskop Fontana, jer nije radio 10god.I ja lepo sa ortakom dodjem da vidimo kako je i sve stvarno ok izgleda kao da ste dosli u bioskop u Uscu.Medjutim, poseta za film SEDAM ljudi. Jbt ima da puknu jako brzo ako ovako nastave, a isto 7 ljudi je zaposleno pa mozete misliti koliko jadno izgleda kada vas 7 ljudi usluzuje a doslo 7 posetilaca.. Dakle tu je radnica na blagajni, radnica na cepanju karata, radnik na garderoberu, i neka radnica savetodavac sta li vec. One 3 sam izgubio iz vida. Apropo filma uzas jedan secnario teski trash, Kiciceva gluma je 00,0 sto bi reko Velja Ilic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 taj film je toliko promovisan, a toliko je govno da nema dalje. meni se zapravo dopada jedino vizuelni utisak, dobro je snimljen (jbg, profesionalno sam deformisana, pa to gledam), sve ostalo je tiha jeza. ali Kichic...KICHIC je nadmasio sam sebe. katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Sinoc odgledao Hell's Labyrint, jedan od najgorih filmova koje sam odgledao sigurno, a odgledao sam tonu smeca. U poredjenju sa ovim, SyFy filmovi su zlato, klasici sedme umetnosti koji se cuvaju u trezoru. Najlosije animacije ikad vidjene u istoriji kinematografije. Kompletan film izgleda kao da su protagonisti zaglavljeni u igri za Nintendo 64, recimo Doom 64 mi je prvo pao na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 The Witches Of Eastwick Pročitao sam knjigu, pa reko' da pogledam film. Smeće nad smećem, nevezano za to što su delovi radnje iseckani u potpuno drugačiju, oskrnavljenu priču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 The Hole Mnogo los film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Sherlock Holmes: A Game Of Shadows izbegavati po svaku cenu. Idiota koji je seo na bullet-time detonator i ukrasio njime jedno sat vremena filma obesiti naglavacke za muda i terati da slusa Myrath 24h bez prestanka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Шта је, који курац, "булет-тајм детонатор"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 terati da slusa Myrath 24h bez prestanka. Sounds good to me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Jebi se, ocekivao sam Black Desire-a. Dzaroslav@ Preterano koriscenje usporavanja vremena u filmu, odmilja nazvan b.t.d. Razumem par scena, ali ono je bila eksplozija, bukvalno, tih scena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Шта је, који курац, "булет-тајм детонатор"? To je kada se dogodi neka akcija, pogotovo eksplozija i posle toga je sve u slow motionu. Ih sada Angelystore, nije film tolko los. Ne vidim toliki hejt prema njemu, nisam ni ja ostao nesto odusevljen(pogotovo sto je to Serlok Holms film, a ko da je zapravo neki akcioni heroj) , ali ima nekih svojih trenutaka i zabavan je. Uglavnom Robert Downey Junior izvlaci film. Edited May 16, 2012 by Lunar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Pazi, gledah keca, i za njega bih mogao da kazem ovo sto si ti rekao za dvojku, ali i to samo uz pomenuti uslov da ga gledam kao action hero film, a ne kao SH film. Kako bilo, zabavno mi bilo, pustis mozak na ostavu, odvrnes suspension of belief na max, i uzivas, zabavno je. Isto to ocekihva da ce mi dvojka dati, ali zavrsih udavljen u, vec pomenutom, bullet-time-u i predvidljivostima i to mi je ubilo svaku mogucu zabavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Smeće. Možda najgori exorcist film koji sam pogledao. Sve je urađeno u sve popularnijoj "hand-held" kameri, ali ni izbliza kvalitetno kao u Cloverfieldu (tu je u stvari jedino dobro odrađena kamera iz ruke, svi ostali filmovi su promašaj). Ovaj film više liči na rad nekog studenta sa prve godine, nego na pravi film. Ipak, producentima treba čestitati na umešnosti u marketingu. Film je koštao milion dolara, a zaradio čitavih 53 miliona, "and that's what's only counts in Hollywood". Tome je verovatno najviše doprineo poster ove slepe i morbidne časne sestre, i njeno pojavljivanje u trejlerima (ima jedan kadar kada iz kola kamera uhvati nekoliko časnik sestara i stavi fokus na ovoj par sekundi. I znate šta? To je jedini kadar u celom filmu koji se tiče ove časne sestre, koju su promovisali u trejlerima i na omotu, kao da je u najmanju ruku, glavni-sporedni lik. Ali opet kažem: treba umeti i prodati smeće. The Exorcist (1973) ostaje jedini film slične tematike koji vredi pogledati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 The Texas Chainsaw Massacre 2, 3 i The Next Generation(to mu dodje kao 4. deo). Odgledao sam ih cisto da ispostujem The Texas Chainsaw Massacre filmografiju. Mislim opste je poznato da posle jednog kulta(kao sto je ovde prvi deo), idu ocajni sequel-ovi i gledljivi remake-ovi, ali ovo je nova dimenzija ocajnog. Bukvalno boli glava koliko je lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 ide na shitlistu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ma da li je moguce s toliko dobrih glumaca Sto ti se nije svideo? Ako umes da nagovestis bez spoilera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Zar su bitni glumci? Možda je scenario propast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Mozda zato sto Adrijan Brodiov karakter u tom filmu mnogo podseca na Carlija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Dobro je da su Edrijenu sakrili nos sa Fontovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Zar su bitni glumci? Možda je scenario propast. Pa jesu jer ako nista ne moze film da bude bas pregolemo sranje. Jedino ako imas velika ocekivanja pa si pristrasan. Pri tome ne mislim na Brody-a, covek mi ide na kurac nevidjeno Trebao je da digne ruke od glume posle Pijaniste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ne volim da gledam kako glumci čupaju i izvlače scenario i/ili priču iz blata, nije mi doživljaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Ma mislila sam na to da ok glumci obicno ne biraju da igraju u sranje filmovima, ne da oni vade lose filmove. Edited June 11, 2012 by MissionVao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Aha, shvatam. Ali, svako se zajebe jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts