metal guru Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 The shape of water aka White man's guilt 0/10 Jedino je falila scena gde amfibija postaje Barak Obama 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 Deadpool. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 je keva.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 ...sranje filmova. usput, Phantom Thread nije najgori film, ali sam se propisno smorio gledajući ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 The Cloverfield Paradox JJ Abrams je kralj prodavaca magle. Iako mi je 10 Cloverfield Lane ostao u dobrom sećanju kao solidan film sa bolidskim sečenjem i prilagođavanjem originalnom Cloverfieldu, ovde su otišli za korak dalje. Prvo neinspirativniji film nisam skoro gledao da je u svemiru i gde posada mora da preživi groznu situaciju koju smo x puta do sada videli. Ovo da nije izašlo pod Cloverfield Paradox naslovom niko ne bi gledao, bio bi samo još jedan film b produkcije i sa groznim scenariom. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Zadnji pirati sa kariba tesko govno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 realno da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted August 17, 2018 Author Report Share Posted August 17, 2018 Avengers - Infinity War - bolelo je koliko je glup film 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 ma kako da ne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 Ja gledao kad im padaju neki roboti sa neba, presmesan je bio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 sinoć na RTS-u bilo ovo https://www.imdb.com/title/tt0409847/ gledao sam samo prvih pola sata, ali verujem da je i do kraja kvalitet nepromenjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 Ufffff, pa pobogu, sam naslov ti sve govori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 to sam tek posle video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 Ti pomislio Indijana Džonz, kad ono vanzemljaci sleteše.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 ma jok, ja mislio neki fensi kaubojac, kad ono cirkus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 A Ghost Story Nezamislivo spor i bezidejan film. To jest, ovaj što je snimio/napravio film je imao inicijalnu solidnu ideju i onda je hteo da je razvuče u film od 90minuta. Lepa fotografija tho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 zar je bilo koji Avengers drugačiji? Marvel Teletabisi bre Marvel = Teletabisi generalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted August 18, 2018 Report Share Posted August 18, 2018 ne brt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Este gledali novi Mocni Rendzers film? koji bre Marvel valja po tebi, daj te halucinacie Od Marvel valja samo Marvel vs Capcom serijal Stakurac na silu uzmes pretvaras strip i crtace u igrane filmove Treba nam Miki Maus dugometrazni igrani film 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 odlgedao sam ceo Cowboys and Aliens (2011) https://www.imdb.com/title/tt0409847/ verovatno najgluplji film koji sam ikad gledao dakle, pustili ga pre nekoliko dana na RTS1, nisam video naslov kad je počeo na početku se pojavljuju Danijel Krejg, Paul Dano, Ebigejl Spenser, Klensi Braun, Olivija Vajld, Harison Ford, a posle stiže i Volton Gogins, iliti Šejn iz the Shield, Spilberg producirao... sjajna glumačka postava na startu deluje kao kaubojac, sve se dešava u 1873. godini al' ne lezi vraže, nakon dvadesetak minuta sledi potpuni preokret - napad svemirskih letilica ispostavlja se da su u Arizonu stigli vanzemaljci u potragu za zlatom, pošto je i kod njih retko isto kao i na Zemlji tim letilicama koje lete iz matičnog broda otimaju ljude, da bi im izučavali slabosti, kako bi mogli da im se suprotstave nije baš objašnjeno koji kurac ima da izučavaju slabosti ljudi kad već imaju leteće brodove i lovce iz kojih ispaljuju nekakve rakete u 1873. godini kad su Koltovi, Smit & Veson i Vinčesterke najmodernije oružje na planeti Krejg, Ford i drugari kreću da nađu leglo svemiraca, tj. mesto gde su odveli njihove bližnje, a u međuvremenu ih napadaju i Apači, s kojima se vrlo brzo mire i udružuju protiv elijena kad ih nađu, Ford i Apači organizuju borbu sa vanzemaljcima koji iskaču iz matičnog broda, a za to vreme se Krejg šećka po tom brodu kao da je u pitanju Radnički univerzitet u Novom Sadu, a ne centralni prevoz superiorne civilizacije totalna preporuka, uništava sive ćelije bez greške, taman da zaboravite da će cigani da igraju Evropu pitam se koliko je koštao i zaradio 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Budget $163 million[2] Box office $174.8 million[3] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 ladno su u plusu, šokantno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Priliv od Netflix deviza. Lepo treba skembati Netflix. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 a, mislio sam da je ovaj podatak gore neto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Zbog ovakvih iziava kao stoe Vuduova gore I dalje gust pratiti forum 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts