Angelystor Posted November 11 Report Posted November 11 Ja bih mu dao 5/10, tako da nije da nam se nešto mnogo razilaze vrednosne procene filma Ja sam možda zbog hajpa malo više očekivao, pa me zato smorila generika. Stoji da je tehnički jako kompetentan film. Gledao i A Quiet Place Day One pre neki dan, isto 5, ne znam što više trošim vremena na ove gluposti. Tako da mi se sad Smile2 ne gleda ič. 1 Quote
Havočka Posted November 11 Report Posted November 11 mogu ti prepricam sta se desilo ako trojka bude valjala 🤣 Quote
Srbin Hamza Posted November 11 Report Posted November 11 umesto da gledate Blink Twice i uživate u režiji Krevicove ćerke Quote
Buddha Posted November 11 Report Posted November 11 nije los blink twice ali 6 u najboljem slucaju gluma previse plasticna/fejk/over the top dok se ne izdrogiraju, onda pocinju da se ponasaju zapravo ok. mada se prvih 45 min skoro nista ne desava payoff je okej ali ne dovoljno jak za sve gluposti koje se dese/ne dese do tad i gluma je toliko drvena da kad se pojave kristijan slejter i kajl meklahlan to bukvalno podigne film za tih par kadrova. slejter je cesto imao ljiga uloge a ovde kad se pojavi zapravo deluje kao glumacki giant. koliko je starija garda umela bolje da glumi i to se vidi. btw slejter mi je bio najbolji u kuffs (sa sve milom jovovic od 16 ljeta), u gleaming the cube bio jako dobar isto vidi se i po muzici, kadgod je neka pesma (a dobar je izbog zike, bilo bi cudno da nije tako, jer kravicova cerka. geni su bitni jbg) bukvalno podigne film od drvene glume Quote
Recommended Posts