Ranis Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 Ni sluchajno gledati: Two can play that game Three can play that game Ne pitajte me zashto sam ih ja gledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 the mist ili ti izmaglica...odvratno sranje...gomila budala je u nekom super marketu zatvorena jer se magla spustila na citav grad,a iz magle izlecu hibridni komarci...i ta zatocena raja se brani od njih...najveca glupost se desava na pola filma kada neka baba natripuje ljude da je to od boga i da ih on kaznjava...onda su poceli medjusobno da se ubijaju...pokusaj da se da neki drug ton filmu...jedino je kraj filma dobar tj.poslednjih 47,5 sekundi...i spica za kraj nije losa... uh... taj film mozes da kritikujes na raznim nivoima, ali je prica odlicna alegorija na temu ljudskog drustva, religije, sukoba, medija itd itd... uopste nije plitak film. probaj (na primer) da protumacis kraj filma u prenesenom znacenju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 film je sranje...mozes da se tripujes da si nasao dublji smisao... koga nema...za kraj sam jedino i rekao da je dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) film je sranje...mozes da se tripujes da si nasao dublji smisao... koga nema...za kraj sam jedino i rekao da je dobar... jesi, stvarno si faca Edited April 2, 2009 by imaginos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 znam da jesam...faca sam jer gledam film,ne procitam recenziju koja je hvalospev film,vec ga pogledam i skontam da taj sto je pisao recenziju moze biti samo reziser...njegova odvojena licnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 The Knowing 2009 Vrhunske produkcijske vrednosti, od zvuka preko efekata, montaze i glumacke postave karakterisu prvi ukus koji u ustima ostavlja film kome je potrebno 77 minuta (bas tipicno sobzirom na pop numeroloska opravdanja veceg broja twistova u radnji) da pokaze svoje pravo lice. Dakle, pazite, ovo je nesto kao hristijanizovana apologija prorocanstava Tarabica, sto kapiram da opcinjava supermarket tabloid ekipu koja ce verovatno biti veci deo publike, uz zabludele sf fanove filma katastrofe koje rimejk Dana Kad Je Zemlja Stajala Mirno nije doveo do potpunog odbacivanja ovog zanra/seta konvencija, i naravno, ljubitelje melodrame koja je sama sebi cilj, sto odprilike zaokruzuje stado koje ce pohrliti na i prigrliti ovo. Holivudska obrada materijala iz Treceg Oka i Zone Sumraka? Kraj sveta je doista blizu. Mozda da damo jos koju sansu domacem filmu? Stay tuned. (emotikon za cinizam) 0/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Knowing je bas odlican film. Malo mi se ne svidja sto su na kraju ubacili ona vanzemaljska stvorenja, ali sve jedno odlicno su odradili i taj deo... Meni je bas odlican film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Pa i ja sam se u srednjoj palio na Matrix, a sad imam totalno dijametralno misljenje. Odrasces, ukratko. U debila, ili u racionalnu osobu. Evo jedne malo jasnije, ali jednako objektivne recenzije. http://cultofghoul.blogspot.com/2009/04/knowing.html Edited April 3, 2009 by Vidi Ovo Broji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ne palim se ja na matrix i ta sranja, i bas i nevolim naucno fantastiku... Oduvek sam voleo trilere i komedije, ali da je realno... Kao sto sma rekao da nije bilo ovog broda na kraju, bio bi perfektan film, al jbg... Ostalo je realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja baš volim film koji zagolica maštu (not in a dirty way ), smor su mi tzv realni filmovi. P.S. Večeras se gleda The Cube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
la Fée Verte Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 AAAaa... Ed Wood 6 puta sam ga počinjala gledat i svaki put zaspem na istoj sceni.....aaaaa nemoš biliv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Kabluey http://www.imdb.com/title/tt0816545/ Ocajno glup film, razvodnjene radnje i vec vidjenih stoseva. Nerazradjeni odnosi izmedju likova i propala prica sa decom teroristima.... To moze "samo u Ameriku" kod nas bi dobila batina da sede i cjute. Jedini svetli momenat su kadrovi sa Kabluijem, bravo za direktora fotografije, bravo za ideju. Totalni trip. Mada film je mogao i samo do toga da se sastoji. Lik u ogromnom plavom kostimu koji stoji "in the middle of nowhere" i valja flajere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 BOZE, ruznog li plakata. ae mici to, povraca mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Dva najgora filma koja sam pogledao u poslednjih 10 godina: http://www.imdb.com/title/tt1087517/ http://www.imdb.com/title/tt1294969/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 haha planirao sam da skinem oba, ali vidim da ne valjaju nesto. Ok preskocicemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 American High School sam bas pre neki dan SHIFT+DELETE, a sa ovim drugim nisam smeo ni da rizikujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 To su ti americki teen kultovi. Ne znas da li da se smejes ili da places. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne razumem ni vas koji skidate ta govna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Human curiosity. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 The Reader .... uzas, do duse ocikivanja su mi bila velika pa sam se mozda zato razocarao...u svakom slucaju 2 sata padose u vodu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 E, ovako. Olaksacu vam mnogo. Molim vas, nemojte da se zajebete i da pogledate Crank 2: High Voltage. Zamislite ogromni lavor pun govana. Umocite celu glavu unutra i pocnite da usisavate ustima. Bice vam zanimljivije i mnogo cete bolje proci. Jebeno odvratno. Ispizdio sam. Jedina dobra stvar u celom jebenom filmu je pojava Ron Jeremy-ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Zaobici The Knowing,Rocknrolla...teska sranja i dosada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Brate ukusi su razliciti,meni je Rocknrolla super film...sve zavisi kakav humor shvatas i koji ti se svidja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 rocknrolla je cool film...mozda nije najbolji richijev...ali svakako je dobar... dok the knowing jeste teshko sranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil Elvis Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ok je Rocknrolla, ali su Snatch i naročito Dve čađave dvocevke neuporedivo bolji.. A i Revolver, mada on nije u istom fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts