Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

pa su srpsku bežaniju 1916. pisali Česi?

• Downvote 2
Posted

Izgleda zanimljivo na prvi pogled, nadam se da je ozbiljna priča u pitanju... Nisam ni znao za ovo. Sutra ću odmah potražiti, valjda ima i kod nas.

Posted

Nisam ni znao za ovo. Sutra ću odmah potražiti, valjda ima i kod nas.

Не бих ни ја да не угледах данас рекламу на Хисторију. Има оним футуриним трафикама сигурно (ја ту узео).

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

Каква си ти мајмучина

kakav si ti pravoslavac, lupaš minuse i vređaš umesto da okreneš drugi obraz

ko tebe šiptarom ti njega hlebom

inače, to zasigurno jeste bila srpska bežanija, Vojvoda Mišić lično je bio protiv napuštanja Srbije i odlaska na Krf, kamoli da ide preko Prokletija, što je bila naknadna odluka.

Nakon rata kralj Aleksandar ulazi u kancelariju Mišića, ovaj ne ustaje dok Karađorđević ulazi. Aleksandar mu kaže ''Zar vi ne ustajete kad ulazi kralj?''. Mišić mu odgovara: ''Ne ustajem, vaša visočanstvo''

sutra je smenjen i poslat u penziju kao Šiptar

nauči istoriju, pravoslavni Srbine

a vidim, časopis je toliko ozbiljan da tekst pišu tamo neki Česi. Nemam ja ništa protiv toga, samo ti Česi uzimaju poso domaćim novinarima i istoričarima, a kajmak kupi tamo neki vlasnik časopisa, sto posto Srbin od glave do pete, u šupak ga jebem

Kosovo republjik!

Edited by Bata Životinja
  • Downvote 3
Posted

Za razliku od tebe ja istoriju Srbije znam . A poceo sam da zaboravljam osnovno pravilo ponasanja na internetu kad se covek sretne sa dijabolom poput tebe a to je troll.jpg

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...