Jump to content

Recommended Posts

Posted
malo previse ocekujes..sumnjam da cemo takav bend gledati u skorije vreme u srbiji.ali u svakom slucaju bilo bi lepo da se dogodi..

sto da ne? dolaze na metalni kamp..

a ipak je i 10. (jubilarni) exit.. bio bi red vise od 3velika metal benda da dovedu.

EDIT: Ili možda Kataklysm. Bode oči kako im se poklapaju nastupi na par festivala. :ph34r:

meni ne smeta :cool:

za sada mi se (skoro) nista ne svidja, a imam karte za sve dane.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kriki
Posted
Da nije Amon Amarth? To bi imalo logike, pogotovo što i AA svira na ovom festu u Mađarskoj na kome svira i MDB. I onako o onom fantomskom koncertu najavljenom za 6. jun nema nikakvih informacija, i logičnije je da dođu u julu nego posle Sweden Rocka da zapiče pravo ovamo.

EDIT: Ili možda Kataklysm. Bode oči kako im se poklapaju nastupi na par festivala. :ph34r:

Nije AA, taj bend u editu je...;)

Posted
sto da ne? dolaze na metalni kamp..

a ipak je i 10. (jubilarni) exit.. bio bi red vise od 3velika metal benda da dovedu.

Ako ih sad ne dovedu, nece nikad.

Posted

pa ako ljudi kazu da explosiv stage ima najmanji budzet onda cisto sumnjam da ce dovesti borgire..no nadam se da gresim.

Posted

Znači Kataklysm dolazi?Kul,mada ne znam da li bih zbog njih potegao tamo,treba para a njih sam već gledao a i nisu mi prioritet.

Ajmo Carcass...

Posted
Ma bice mozda jedan veliki metal bend na glavnoj

Uh, Heaven & Hell... Bio im je uvršten u ono glasanje na myexit, još uvek se nadam. :frown:

Posted
Uh, Heaven & Hell... Bio im je uvršten u ono glasanje na myexit, još uvek se nadam. :frown:

Samo njih da dovedu i ove godine me ne bi nista zanimalo tamo vise.

Posted
Bilo bi cool da dovedu Dredg, The Gathering i Klimt 1918.

Jel ima uopste neko u Srbiji ko je zainteresovan da dovede ove bendove?

Dredg bi bio vrh, mada sumnjam da su ovi pacijenti iz Exit-a ikad culi za njih! Vece su sanse da dovedu Dimmu Borgir ili Carcass nego Dredg, ali i to su ocigledno pusti snovi... :sad:

Posted

Ako ne mogu da dovedu Dimljeni Burger ili Karakaz, onda moze Immortal ili Dark Tranquillity. Necu da pravim frku. :opusteno:

Posted

АХахахахахх ЏАСТИН ТИМБЕЕРЛЕЈК...може да доведе и бекстрит бојсе...

Posted

sada jeste,al polako...svi imaju blistavu karijeru jedno vreme,pa onda polako padaju...e,tada dolaze na exit...do tada ih boleo penis da dolaze u srbiju,al kada ima manje koncerata godisnje,kada se album slabo prodaje,onda bude daj sta das...i svake godine bude neki brit pop bend...uvek neki drugi iskopaju...imam utisak da tu muziku niko i ne slusa...to je vise fora kao,urban sam ,aj da kazem da slusam to...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...