RaVeN Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Jbg-a...covek uci dok je ziv...nikad nije kasno
Tomislav Sawyer Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Tako je Kad su vec krenuli po zenama, mogli bi i PJ Harvey iscimati.
Talvi Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 (edited) Ja nikad za ovu 'trebu' nisam cuo Nisi cuo ovo? Edited April 7, 2009 by Talvi
NatashaNS Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 To je bas cool stvar, nisam je dugo cula. Al' cover mislim da sam cula skoro. Eto, cool. Zanima me sta je sledece od izvodjaca na ovogodisnjem, jubilarnom 10-om, EXIT-u.
Talvi Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Verovatno cu otici do main-a da je cujem, u zavisnosti od rasporeda na Explosive-u, naravno.
RaVeN Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Nisi cuo ovo? Naravno da sam cuo....ali nisam imao pojma ko izvodi !!
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 joj kako je dobra peti smit secam se kad smo isli u zajacar sa dvestadvojkom a dzet legenda pustio peti smit i jos neke obrade mngoo dobre a ja pijan ki bulja :)hahhhahhaa ... mlogo lepo :)/
LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 E,ajde iskulirajte malo sa prozivkama,mrzi me vise da cistim temu @Defunctus:otvoricu ti jebenu Siget temu,da ne strecas ovde ljude sa najavama za Siget Inace,prvi dan i nije tako los (Death Angel,Kataklysm i ne znam ko jos),a ostalo je sranje,so far.
Talvi Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Inace,prvi dan i nije tako los (Death Angel,Kataklysm i ne znam ko jos) Keep Of Kelassin.
LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 E da,oni Inace,gledao sam letos Death Angel i ljudi jebu keve Old school thrash svirka :rockdevil:
Guest HEFEST Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 E moj pametnjakovicu! Nista ne znas, a ja dati objasnjavam nemam snage. Prosli put sam pokusao slepima da pokazem put, ali niti oni hoce da ga nadju, a i moderatori stite repere, rejvere, densere, folkere, popere, narodnjake, turbofolkere i tako dalje. Metalci su ovde ugrozena vrsta i vreme je da menjaju forum. Videcu ako budem imao vremena da ja napravim jedan dostojan i na njemu ce biti samo prava muzika, a onaj ko samo pomene Coldplay, Radiohead, U2, Maroon 5 i slicno bice banovan za stalno.Dj-eve ko pomene dolazicu sa dvocevkom u kucnu posetu. Pozdrav za moderatore - tanke likove skroz.
Defunctus Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 @Defunctus:otvoricu ti jebenu Siget temu,da ne strecas ovde ljude sa najavama za Siget Spominjem Sziget i Inmusic radi komparacije...da vidimo gdje je bolje,mozda bude zajednickih bendova i tako.
FëanorSonOfFinwë Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 E moj pametnjakovicu! Nista ne znas, a ja dati objasnjavam nemam snage. Prosli put sam pokusao slepima da pokazem put, ali niti oni hoce da ga nadju, a i moderatori stite repere, rejvere, densere, folkere, popere, narodnjake, turbofolkere i tako dalje. Metalci su ovde ugrozena vrsta i vreme je da menjaju forum. Videcu ako budem imao vremena da ja napravim jedan dostojan i na njemu ce biti samo prava muzika, a onaj ko samo pomene Coldplay, Radiohead, U2, Maroon 5 i slicno bice banovan za stalno.Dj-eve ko pomene dolazicu sa dvocevkom u kucnu posetu. Pozdrav za moderatore - tanke likove skroz. Slazem se sa covekom! Metal On!
Talvi Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 E jbg, sad tek videh da je Patti Smith istog dana kad i Death Angel, Kataklysm i Keep - toliko o mom odlasku na njen nastup... Da, jbt, ovo ce biti drugi put da gledamo Keep i Kataklysm u istom danu.
Recommended Posts