Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To je bas cool stvar, nisam je dugo cula.

Al' cover mislim da sam cula skoro.

Eto, cool.

Zanima me sta je sledece od izvodjaca na ovogodisnjem, jubilarnom 10-om, EXIT-u.

Posted

E,ajde iskulirajte malo sa prozivkama,mrzi me vise da cistim temu :)

@Defunctus:otvoricu ti jebenu Siget temu,da ne strecas ovde ljude sa najavama za Siget :bigblue::pivopije:

Inace,prvi dan i nije tako los (Death Angel,Kataklysm i ne znam ko jos),a ostalo je sranje,so far.

Guest HEFEST
Posted
:D:D:D

E moj pametnjakovicu! Nista ne znas, a ja dati objasnjavam nemam snage. Prosli put sam pokusao slepima da pokazem put, ali niti oni hoce da ga nadju, a i moderatori stite repere, rejvere, densere, folkere, popere, narodnjake, turbofolkere i tako dalje. Metalci su ovde ugrozena vrsta i vreme je da menjaju forum. Videcu ako budem imao vremena da ja napravim jedan dostojan i na njemu ce biti samo prava muzika, a onaj ko samo pomene Coldplay, Radiohead, U2, Maroon 5 i slicno bice banovan za stalno.Dj-eve ko pomene dolazicu sa dvocevkom u kucnu posetu. Pozdrav za moderatore - tanke likove skroz.

Posted
@Defunctus:otvoricu ti jebenu Siget temu,da ne strecas ovde ljude sa najavama za Siget :bigblue::pivopije:

:D Spominjem Sziget i Inmusic radi komparacije...da vidimo gdje je bolje,mozda bude zajednickih bendova i tako. :razz:

Posted
E moj pametnjakovicu! Nista ne znas, a ja dati objasnjavam nemam snage. Prosli put sam pokusao slepima da pokazem put, ali niti oni hoce da ga nadju, a i moderatori stite repere, rejvere, densere, folkere, popere, narodnjake, turbofolkere i tako dalje. Metalci su ovde ugrozena vrsta i vreme je da menjaju forum. Videcu ako budem imao vremena da ja napravim jedan dostojan i na njemu ce biti samo prava muzika, a onaj ko samo pomene Coldplay, Radiohead, U2, Maroon 5 i slicno bice banovan za stalno.Dj-eve ko pomene dolazicu sa dvocevkom u kucnu posetu. Pozdrav za moderatore - tanke likove skroz.

Slazem se sa covekom!

Metal On!

Posted

E jbg, sad tek videh da je Patti Smith istog dana kad i Death Angel, Kataklysm i Keep - toliko o mom odlasku na njen nastup...

Da, jbt, ovo ce biti drugi put da gledamo Keep i Kataklysm u istom danu. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...