Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Defunctus:jos ja gledam cemu se to radujes,kad ono...

Pfff,treb'o sam da znam odma' da su u pitanju neki,sto kaze Sloba,'urbani slepci' :D

Posted (edited)
@Defunctus:jos ja gledam cemu se to radujes,kad ono...

Pfff,treb'o sam da znam odma' da su u pitanju neki,sto kaze Sloba,'urbani slepci' :D

Ha,to je samo zreliji muzicki ukus,nista vise. :razz:

Btw. ja sam do dana danasnjeg u istoj mjeri sokiran cinjenicom da si ti na Szigetu 2006,bio onaj dan kad je Radiohead svirao i naravno nisi zelio da ih gledas,nego otisao na metal stage i gledao CoF ili tako nesto.To ja ne mogu pojmiti. :lol:

Edited by Defunctus
Posted
Btw. ja sam do dana danasnjeg u istoj mjeri sokiran cinjenicom da si ti na Szigetu 2006,bio onaj dan kad je Radiohead svirao i naravno nisi zelio da ih gledas,nego otisao na metal stage i gledao CoF ili tako nesto.To ja ne mogu pojmiti. :lol:

Isto bih i ja uradio :rockdevil:

Ja za sebe smatram da imam širok muzički ukus jer slušam i Power i Death metal. Narrow minded forever :rockdevil:

Posted (edited)
E smarate više sa tim cool urbanim bendovima, nemo' više da dižete frku ako nije neka metalčuga tipa Heaven & Hell, Judas Priest, Dream Theater, Queensryche, W.A.S.P., Gamma Ray, Stratovarius, Malmsteen, or somethin'. I mi ograničeni metalci imamo dušu. :)

A mogli bi i Scorpionsi konačno ili neko od Pink Floyd ekipe ko još nije oteg'o papke. :da:

I agree! Osim za scorpionse i floyd. :P

A shto se tiche ovih bendova koji su rumoured za exit... Who the fuck are they?! :)

Edited by Huszar
Posted

Ja za sebe smatram da imam širok muzički ukus jer slušam i Power i Death metal. Narrow minded forever :rockdevil:

i ja slusam gay power i death metal, a slusam i te novije alt bendove, ali opet na radiohead bih isao tek ako ne bi bilo nista zanimljivije

i hajde da izbegavamo te fraze zreliji muzikcki ukus, prerastanje i slicno :)

Posted

Ja jednako volem blues i grind. :rockdevil:

Guest HEFEST
Posted
Dobrodosao u 21. vek

Vek u kome nema mesta dobroj muzici. Samo gay friendly bendovi imaju sanse za uspeh. Demokratija=pederi=lezbejke=tolerancija (u novom svetu znak jednakosti je ovde moguc) sve je to maska za neke druge stvari tj. sunovratu morala ljudi.

Posted

...sto je vise tema za filozofiju,nego za koncerte :da:

:twisted:

Te Radiohead ne bi gled'o,pa ne znam...ni da dzabe sviraju :P

Smrt brit-pop-neko-sranje-gay bendovima :pivopije:

Ja jednako volem blues i grind. :rockdevil:

Hahahahaha :):rockdevil:

Posted (edited)

:) :) :)

Sta fali brit-popu...meni su mnogo gotivni Oasis, Blur,Supergrass i sl. grupe...doduse, oni su suvi engleski rock bendovi...a ne prave britpop grupe (pustite ove novinarske smradove...kao i strucnjake koji ih nikad nisu slusali) !!

Bolje jebeni Oasis i Radiohead nego neke dz metal grupe i dj njesra...

Edited by RaVeN
Posted
Omg, dovedu mi radiohead i ja pokazujem sise.

Eto, 'oce da se istakne (sisama) :), a ovog puta je radiohead povod. :P

Nek' dodje taj radiohead, pa da joj se smiri nagon za isticanjem. :):twisted:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...