djuk Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 + Life of Agony, Brujeria, Gwar, Offspring... gwar je otkazao, satyricon su umesto njih. zadnji dan na szigetu je odlican, ostalo dosta slabije nego prethodnih godina.
medjutim Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 meni toten hozen u bg pre 4 godine jedan od najboljih koncerata ikad.
lemilica Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 gwar je otkazao, satyricon su umesto njih. zadnji dan na szigetu je odlican, ostalo dosta slabije nego prethodnih godina. e do qrca, tako i pre 3god otkazali Madjarsku, pa sam morao da se cimam u qrac! A Die Toten Hosen jeste bio do jaja. generalno, meni Sziget ipak jaci, pogotovo zbog tog 16.8.
Totamealand Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 meni toten hozen u bg pre 4 godine jedan od najboljih koncerata ikad. Molim? Kada?!?! Kako ja to nisam znao?
Talvi Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 + Life of Agony, Brujeria, Gwar, Offspring... + toten hosen.. + Backyard Babies :da:
medjutim Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Molim? Kada?!?! Kako ja to nisam znao? ustvari, pre 5 godina, zabrojah se. Predgrupa Ateist rep, slavili 15 godina postojanja, prvi veliki koncert posle razlaza s pecinkom. Bilo oko 300 ljudi u domu omladine (jedno 40-50 nemaca), nazalost bez ozbiljnije reklame. Karta bila 10 evra, za bend koji po evropi skuplja po vise desetina hiljada ljudi na koncertima (7 dana posle beogradskom svirali na Rock Am Ringu kao hedlajneri pred preko 100k ljudi, i Campino prepricavao utiske iz Beograda.. prajsles) a original dupli disk Reich und sexy II (best of + rariteti) prodavali za ispod 10 evra.. Mozete li da zamislite ovako nesto danas kod nasih metal organizatora?
djuk Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 e do qrca, tako i pre 3god otkazali Madjarsku, pa sam morao da se cimam u qrac! A Die Toten Hosen jeste bio do jaja. generalno, meni Sziget ipak jaci, pogotovo zbog tog 16.8. 16.8. izuva, pogotovo sto je po satnici izvodljivo videti posle fnm-a i bendova na rock stageu.
lemilica Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 16.8. izuva, pogotovo sto je po satnici izvodljivo videti posle fnm-a i bendova na rock stageu. e ovo je lepo, satnica je odlicna...
Spaskerock Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Sto se tice metal stage-a , potrebno je vise velikih uglavnom starijih bendova , da bi se veca metal publika ubedila da dodje na Exit , zbog metal programa. Moje zelje za metal stage , Over Kill , Twisted Sister , Immortal , Saxon , Anvil , Raven , Kreator ,Sodom , Exciter , Doro , Exodus , Testament , Tankard , Running Wild ,Morbid Angel , Helloween , Vader , Sentenced , Voivod , Hammerfall .... Za jedan od ovih bendova vredi platiti 2500 din . Jedini meni zanimljivi za ovaj Exit su Death Angel , a za katakizam , deathstars , sabaton dati 2500 je puno. A mozda sam i ostario , pa neznam koje su danas velicine ti neki bendovi s kraja 90'-ih.
fiction Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Sto se tice metal stage-a , potrebno je vise velikih uglavnom starijih bendova , da bi se veca metal publika ubedila da dodje na Exit , zbog metal programa. Moje zelje za metal stage , Over Kill , Twisted Sister , Immortal , Saxon , Anvil , Raven , Kreator ,Sodom , Exciter , Doro , Exodus , Testament , Tankard , Running Wild ,Morbid Angel , Helloween , Vader , Sentenced , Voivod , Hammerfall .... Za jedan od ovih bendova vredi platiti 2500 din . Jedini meni zanimljivi za ovaj Exit su Death Angel , a za katakizam , deathstars , sabaton dati 2500 je puno. A mozda sam i ostario , pa neznam koje su danas velicine ti neki bendovi s kraja 90'-ih. http://www.wacken.com/
Queen of Destruction Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 (edited) Ako neko kojim sluchajem prodaje kartu za 11. a da nije sumanutih 4000 din, pliz javite 060 15 15 145 Hvala puno Edited June 26, 2009 by Queen of Destruction
metal.radonja Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Pa,ljudi moji....na Exit se prvo vece ulazi za dz ili eventualno za 1500 kinti. Dosta ljudi je kupilo 4-dnevne karte i uglavnom preskacu 1 dan koji je objektivno najslabiji (osim metal stagea,naravno) Raspitajte se malo po komsiluku i nemojte da se druzite samo sa metalcima. Kome treba prvo vece za 1500,neka se javi.
nefas Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ja kupio kartu i to danas kad je poslednj dan cene od 6000
Mastodon Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 ima li ko da prodaje kartu za 4. dan? ako ima,molicu da mi posalje mesidz! hvala
oNe Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 (edited) prosle godine otkinuli ribi uvo na koncetu Prodigyja na Exitu. Prodigy setlista novijeg datuma: http://www.setlist.fm/setlist/the-prodigy/...y-2bd6ccd6.html Edited June 27, 2009 by duruman
behemoth Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 ok, karte su skuplje, jel ima nesto od cure-a XD
Теша Тешановић Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 bas sam malo pre gledao program exit festivala i stvarno je sranje,jedino sto dovode kraftwerk sto mi se svidja.ostalo mi nije interesatno.jebes festival bez i jedne folk grupe
BLAGOJE Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 bas sam malo pre gledao program exit festivala i stvarno je sranje,jedino sto dovode kraftwerk sto mi se svidja.ostalo mi nije interesatno.jebes festival bez i jedne folk grupe e,stvarno nijedan alter festival ne moze da prodje bez bar
Теша Тешановић Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 e,stvarno nijedan alter festival ne moze da prodje bez bar mara je zivi kic , ja sam mislio da dovedu ovako nesto sto ima vrednosti zdob si zdub - dj vasile amsterdam klezmer band - der terkishe yale we yove valentstein nigun Mostar Sevdah Reunion- Cudna Jada Od Mostara Grada Mercan Dede - Ab-i hayat
Recommended Posts