Vic Rattlehead Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Samo ovaj put bas umjesto lopate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Odoh polako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 aj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 dobro przhi korn Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Korn je oprao. 96 minuta svirke. Stvarno svaka im dala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Odgledah sada ceo koncert.Jbt,al su pokidali,kako jebeno dobra set lista.Aaaaa,zavidim ljudima koji su bili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Sad stigao, prokleti ukućani ispraznili bojler pa moram da blejim po netu Brajd , dobro, to se znalo, tu bez iznenađenja. Korn iznenađujuće dobar! Zvuk straobalan, fin izbor pesama, ja sam prestao da ih pratim '98 pa mi bilo dobro, mogu misliti kako je bilo fanovima. MSP - Iznenadio sam sam sebe - znao sam čak 5-6 pesama, moram malo početi da idem više na Popboks I šta se još sve dešavalo - ko će se setiti u polumrtvom stanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 (edited) Иш'о сам првог дана. Са Мајом (ВероникаЈеОдлучила...) сам обишао следеће: Kalessin - неко електронско лудило - клупа и ливада код сата - Arctic Monkeys - Latino stage - Dance Arena - клупа и ливада код сата. Око 6 је Маја мртва од умора отишла, а ја се врнуо на денс арену где ми је био неки другар и остао до 8. :partyallthetime: Супер вече. Овако је изгледала арена ујутру кад смо кренули кући, Забиела већ пустио "thank you" семпл. http://www.fileden.com/files/2008/6/14/1958968/10072009.jpg Нисам спавао 30 сати... Edited July 11, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 ja idem danas...nema nista...jedino mumin...i donekle dibioza kolektiv...naravno svi ce da idu na mobija i na kraftverk...mada ,realno,samo pola mase na mejnu stvarno slusa tog ko nastupa,ovi ostali hoce da budu kul...i najvece sranje je dens arena,gomila nadrogiranih stranaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Lily Allen highlight dana...ja je jednostavno obozavam.......nema veze sto zvucim kao neka curica,ali meni je predobro bilo. ali not fair remix na kraju, neprocenljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 neki britanac dobio 7micu na lotou i bacio se sa tvrdjave,naravski he is dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Са Мајом (ВероникаЈеОдлучила...) сам обишао следеће: Kalessin - неко електронско лудило - клупа и ливада код сата - Arctic Monkeys - Latino stage - Dance Arena - клупа и ливада код сата. Nisi isao na Death Angel, nesreco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 (edited) Ma jok, đuskali smo uz latino u to vreme. Edit: Ili uz Mankize, ne znam kad su svirali DA. Edited July 11, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Lily Allen highlight dana...ja je jednostavno obozavam,nije mi bilo dobro cijeli nastup.Duplo bolji nastup nego u Zagrebu,a i ona je izgledala bolje 10x.........nema veze sto zvucim kao neka curica,ali meni je predobro bilo. Arctic Monkeys ok,samo sto su me pijani Englezi izgazili i ispolijavali pivom. Gledao jos Kataklysm,meni smor,kao i Cascetgarden i The Stone...nisam ja od tog posla. Veceras Manics,pa Brajdi. ne zvucis ko curica kad je lili u ptianju,if ju nov vat aj min.stvarno je dragulj.btw.,ja bi stavio neki disavowed u mp3 i u prvi red.pa bi pauzirao,pa malo nju slusao itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Dajte set listu Death Angela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Auuuuuuuu...kako je Korn odvalio...jebenih sat ipo sutki, peglanja...set lista bas dobra...zvuk fantastican. Ma bilo je predrkano u svakom pogledu. Slobodno se mogu usuditi da kazem ovo...najbolja svirka na Exitu u ovih 5 godina, koliko idem !! Inace, juce sam jos na mainu gledao Fucked Up (auuuu...koliki im je pevac....cak je lik bio na Kornu u sutkama ), MSP...posle Korna Hladno Pivo i onda raspadanje na Regge-u. U svakom slucaju...do jaja vece !! Prvo vece je bilo manje-vise...KoK (ja grdji zvuk u zivotu nisam cuo...jebeni retardirani tonac), Arctic Monkeys, Partibrejkersi (), Death Angel... Veceras nemam pojma da li cu ici...fizicki sam totalno unisten...treba prikupiti snage za Prodigy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 eh kako sam lepo spavala u vozu... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Нисам спавао 30 сати... k'o Nikola Tesla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bkNI9PWSiiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 U koliko sati Prodigy počinje sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 U ponoc, valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Uu, zaboravio sam najbitnije: Grobodan je pičketina klasična i treba mu ukrasti mobilni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Juce Manicsi i Brajdi objasnili,odlicni nastupi oba benda...bas jedan veoma dobar dan na Exitu. Na Manicsima publika bila malo umrtvljena,ali svejedno,bas je prijatno bilo.Set lista ocekivana,jedino sto me je bas iznenadilo je sto su otvorili sa motorcycle emptiness...ocekivao sam je pri kraju. Brajdi,opravdali ocekivanja totalno....bili smo u prvom redu i mogu reci da su sve fanovi bili tu,stvarno ne podnosim kad neki bitniji bend moram gledati u blizini nekih koji su zalutali na taj nastup,sto je na explosive stage-u,dosta cesta pojava. Danas ne idem...odlucio da odmaram,Kraftwerk i Moby meni ne znace toliko da bih zbog njih upijao novosadsku kisu i istrazivao dubinu blata. btw. jedna fotka yumetal ekipe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 samo jedno pitanje, suicide is painless nisu svirali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Juce Manicsi i Brajdi objasnili,odlicni nastupi oba benda...bas jedan veoma dobar dan na Exitu. Na Manicsima publika bila malo umrtvljena,ali svejedno,bas je prijatno bilo.Set lista ocekivana,jedino sto me je bas iznenadilo je sto su otvorili sa motorcycle emptiness...ocekivao sam je pri kraju. Brajdi,opravdali ocekivanja totalno....bili smo u prvom redu i mogu reci da su sve fanovi bili tu,stvarno ne podnosim kad neki bitniji bend moram gledati u blizini nekih koji su zalutali na taj nastup,sto je na explosive stage-u,dosta cesta pojava. Danas ne idem...odlucio da odmaram,Kraftwerk i Moby meni ne znace toliko da bih zbog njih upijao novosadsku kisu i istrazivao dubinu blata. btw. jedna fotka yumetal ekipe: Ovako hladno bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts