NatashaNS Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 + The Offspring A bas sam pominjala kako bi bas bilo super da njih dovedu na EXIT. Mozda i budu. Ne bi me uopste cudilo. Oni ce da naprave cool atmosferu!
Diddy Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 nema nishta od toga,za vreme Exit-a su na americhkoj turneji http://www.last.fm/music/The+Offspring/+events
crusader84 Posted March 25, 2009 Author Report Posted March 25, 2009 Jebo Exit, sad će april, još nema ništa, trenutno mi zanimljivije zvuči onaj Rock On u Pirotu, iako ne znam ni da li će ga biti ove godine.
Ranis Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 (edited) ako exit ubrzo ne uradi neshto po pitanju lineupa zeshce ce da popushi...ostace samo fest elektronske muzike... treba ima neki rage against ili rammstein da malo popravi situaciju... da ne pricham shta im treba na metal stageu... shto se tiche main stage...sem za mobija...nisam chuo ni za jednu drugu grupu ili izvodjacha od tamo navedenih... Edited March 26, 2009 by Ranis
LazaGNR Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Trenutni line up na Szigetu: The Prodigy, Placebo, Fatboy Slim, Bloc Party, Tiken Jah Fakoly, Calexico, Rise Against, Klaxons, Ska-P, Pendulum live, The Ting Tings, Boban Markovic Orkestar Sve uzas do uzasa... Jebote,u sta se taj Siget pretvara? Al valjda ce biti nesto zanimljivije na Hammerworld stage-u... kupila sam kartu za exit, ali je mozda bolje da nisam... videcu kako ce se stvari odvijati do kraja, ali sve mi se cini da nece biti nista meni zanimljivo... Bolje da je nisi kupila. Menjaj je za pivo
svamp Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 jel ono nesto bilo da i bodomi treba da dodju?
Nisko_Se_Mazim Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Pa vec potvrda za Kraftwerk znaci da ovogodisnji EXIT valja Kao sto rece neko gore nije to metal/rock festival ali nadje se ponesto dobro i od toga
Talvi Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 A Exit? Bice nesto da valja, svake godine je ista prica, a nikako da shvatimo da to nije metal festival. Bice mozda 1-2 jaca metal imena, i to je sve. To. ljudi se skenjali k'o da je Wacken objavio ovu listu izvodjaca. A, uostalom, ima jos dovoljno vremena, tek cemo da vidimo ko ce biti na metal stage-u...
Nisko_Se_Mazim Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Taj rad-bice na metal stage-u bar dva dobra benda i verovatno jedan zvucniji na main
Talvi Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Eto, dolazi MDB. Rekoh ja da ima jos dovoljno vremena.
DBrave Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 stvarno ili se zajebavas? gde si to video? ja mislio da ovi iz Exit organizacije nisu ni culi za takve grupe Inace ovo je prvi Exit na koji idem, nadam se da ce biti bar 2-3 metal grupe koje volim, mada tesko... ma svejedno, idem sa drustvom i da vidim tu ludnicu, a za metal cemo morati na solo koncerte ili u inostransvo na festivale
Talvi Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Evo otkud mi to: http://www.bravewords.com/news/109997 Ne razumem ovaj deo da organizatori nisu culi za takve bendove, pa prosle godine su svirali Tiamat i Rotting Christ, pretprosle Satyricon, 2006. Moonspell... Ne vidim zasto je ovo tako cudno, narocito zato sto se vec nekoliko godina prica o dovodjenju MDB na Exit.
DBrave Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 ma bre JA sam mislio da ne znaju... Stvarno ne pratim puno Exit (fazon znam samo da je Nightwish bio prosle god ), kazem ti da nikad nisam bio... Ovo je prva godina da Exit nije u sred ispitnog roka pa reko da odem sa ortacima koji idu svake godine.
Talvi Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Pa evo, da znas, na Exitu postoji metal stage i svake godine nastupe po 2-3 zvucnija imena. E, da, 2007. su, pored Satyricon-a, bili i Meshuggah i U.D.O. a 2006. Max Cavalera & Danny Lilker i Madball.
DBrave Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 cool!! Nisam slusao ovaj MDB, evo sad sam stavio da mi se skida ovaj novi "For Lies I Sire" pa da vidim... Kad bi nam dovukli recimo Iced Earth, uhh koja bi to ludnica bila
Talvi Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 MDB su jedan od najlegendarnijih doom bendova pa ako volis takav zvuk nema sanse da ti se ne svidi.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) stvarno ili se zajebavas? gde si to video? ja mislio da ovi iz Exit organizacije nisu ni culi za takve grupe Inace ovo je prvi Exit na koji idem, nadam se da ce biti bar 2-3 metal grupe koje volim, mada tesko... ma svejedno, idem sa drustvom i da vidim tu ludnicu, a za metal cemo morati na solo koncerte ili u inostransvo na festivale ma bre JA sam mislio da ne znaju... Stvarno ne pratim puno Exit (fazon znam samo da je Nightwish bio prosle god ), kazem ti da nikad nisam bio... Ovo je prva godina da Exit nije u sred ispitnog roka pa reko da odem sa ortacima koji idu svake godine. Heh brate moj ... ti si isti kao manager MDB, on je krenuo da prica Polzovicu i da objasnjava ko je MDB . A Polzovic ti je 91 pustao spotove MDB-a i Live snimke u tadasnjoj emisiji koju je vodio(hard metal) ... ako neko zna za bendove i za metal to ti je Kole koji je glavni za Explosive stage. Samo je glavni problem kod Exita sto Explosive ima NAJMANJI budzet od svih stageova na tvrdjavi ! Cak manji i od onih stageava koju su polu prazni ... jbg. PS> Izgleda i Keep of K. svirka :)hahahhaha. Edited March 28, 2009 by Frubi_ZMIJA
Svart Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 PS> Izgleda i Keep of K. svirka :)hahahhaha. Dobro sto ne trose taj mali budzet na bendove koji su svirali 50 puta u proteklih par meseci
Footog Qpoos Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 na exitu je polovina stejdzeva poluprazna ili potpuno prazna...ko da je fora sto vise to bolje...bace pare na razne budalastine...
Grobodan Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Braaaaajd!!!! I am SO there!!! Ulepšaste mi perfektnu noć
Recommended Posts