Mita Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 ovo je vec dobra vest ARMAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Old Metalhead Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 cool!! Nisam slusao ovaj MDB, evo sad sam stavio da mi se skida ovaj novi "For Lies I Sire" pa da vidim... Kad bi nam dovukli recimo Iced Earth, uhh koja bi to ludnica bila Pa,sto nisi isao u Zagreb,21og februara,kad su bili sa SAXON?KONCERT ZIVOTA!
NullPointerException Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 MDB - Napokon!!! Sad necu morati da se vucem u Sloveniju da ih gledam.
dimmu1 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 koliko su otprilike karte za jedan dan exita? ako kalessini dolaze mozda i pazarim za jedan dan..
Grobodan Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Prošle godine par dana pred Exit ja uzeo za 2000.
dimmu1 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 pa to uopste i nije toliko skupo,jos sto ce verovatno biti karata ispod te cene.kontam da cu onda i ici samo cekam potvrdu za keep of kalessin
Grobodan Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Da, prati forume, uvek ljudi prodaju ispod cene, može se lako nahvatati. Svaka čast Keepu, baš nas izgleda gotive. Videću kakav će mi raspored ispita biti u julum ako bude sve OK možda odem i na više dana.
Mita Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Da, prati forume, uvek ljudi prodaju ispod cene, može se lako nahvatati. Svaka čast Keepu, baš nas izgleda gotive. Videću kakav će mi raspored ispita biti u julum ako bude sve OK možda odem i na više dana. pa kada su trebali sa Samaelom da sviraju u BG-y pustili su buletin specialno za nas kao jedva cekamo da sviramo ponovo
dimmu1 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 i obsidian je pustio na foru da jedva ceka da to vece vidi sve prijatelje koje je upoznao jos u decembru.likovi su skroz opusteni i raspolozeni za komunikaciju sa publikom sto veoma cenim.muzika im je po meni super tako da ako stvarno dolaze gledacu da skupim kintu,a i ns mi nije toliko daleko + sto se nemora visiti po parkovima i cekati prvi voz nego imam gde da odspavam ko covek
crusader84 Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 MDB? Najs! KoK? What, again? E ako ne sviraju za dž, onda stvarno ne znam u čemu je poenta. btw Možda uleti još neko sa ovih komšijskih festivala na kojima MDB takođe svira?
Grobodan Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Šta fali, KoK su baš carevi, 3 puta za 8 meseci, treba im skinuti kapu što hoće da dođu kod nas a oba puta ih neka preterana masa nije gledala.
crusader84 Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 Ma OK, ali više bi onda imao smisla neki solo koncert, ako je već mali budžet metal stagea, a oni opet neće imati full set, verovatno, dakle bolje dovesti nekog ko nije bio, i za koga su male šanse da dođe solo.
Lunar Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 (edited) odlichno! Josh jedan bend koji ja volim i siguro idem. Edited March 29, 2009 by Lunar
djuk Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 http://www.mydyingbride.org/concerts.php ima i na sajtu, verovatno ce ove godine explosive biti solidan. prosle godine je exit ganjao morbide i jos neke bendove ali im je castle poremetio planove pa je stage spao samo na rc i 69eyes.
Svart Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 (edited) Ako dovedu pored MDB i Keep of Kalessin mislim da jos jedan strani bend dolazi u obzir, 2 max. Edited March 29, 2009 by BLACK
Galeb79 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Znam da moj glas definitivno neće uticati na izbor Exit menadžmenta koga će da dovedu, ali možda se ipak moj glas daleko čuje DOVEDITE NIN!!! Imam utisak da je Exit još uvek prava stvar za veće bendove da sviraju u Srbiji, iz razloga što Exit, da se tako odrazim, podupiru mnogi strani sponzori, tako da Exit liči na pravi strani festival i stvarno je extra stvar. Po meni jedan od najboljih koncerata na kojem sam bio: MINISTRY
Defunctus Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 http://www.mydyingbride.org/concerts.php ima i na sajtu, verovatno ce ove godine explosive biti solidan. prosle godine je exit ganjao morbide i jos neke bendove ali im je castle poremetio planove pa je stage spao samo na rc i 69eyes. I na Tiamat.
Talvi Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Znam da moj glas definitivno neće uticati na izbor Exit menadžmenta koga će da dovedu, ali možda se ipak moj glas daleko čuje DOVEDITE NIN!!! Imam utisak da je Exit još uvek prava stvar za veće bendove da sviraju u Srbiji, iz razloga što Exit, da se tako odrazim, podupiru mnogi strani sponzori, tako da Exit liči na pravi strani festival i stvarno je extra stvar. Po meni jedan od najboljih koncerata na kojem sam bio: MINISTRY Dragi prijatelju, NIN su bili na listi bendova za koje si mogao da glasas ukoliko zelis da ih vidis na main stage-u. Na kraju glasanja su zauzeli odlicno 43. mesto od 147 sa ukupno 258 glasova.
NYX 218 Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 i obsidian je pustio na foru da jedva ceka da to vece vidi sve prijatelje koje je upoznao jos u decembru.likovi su skroz opusteni i raspolozeni za komunikaciju sa publikom sto veoma cenim.muzika im je po meni super tako da ako stvarno dolaze gledacu da skupim kintu,a i ns mi nije toliko daleko + sto se nemora visiti po parkovima i cekati prvi voz nego imam gde da odspavam ko covek Ma, sve je to super, ali bi meni bilo malo mnogo da ih gledam 3 puta, iskreno. Bend zaista jako gotivim, ali... volim da odgledam i nesto sto do sada nije bilo... U svakom slucaju, vise se isplatilo gledati ih u Skc-u nego na Exitu. MDB je extra, bice to super svirka! Volela bih da ubace Dimmu Borgir... Bas, bas...
dimmu1 Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 malo previse ocekujes..sumnjam da cemo takav bend gledati u skorije vreme u srbiji.ali u svakom slucaju bilo bi lepo da se dogodi..
Guest Kriki Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 KOK dolazi jer idu zajedno sa jednim bendom, koji svira isto na Exitu, na turneju, pa se eto zabolo da sviraju i ovde ponovo...
crusader84 Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 (edited) KOK dolazi jer idu zajedno sa jednim bendom, koji svira isto na Exitu, na turneju, pa se eto zabolo da sviraju i ovde ponovo... Da nije Amon Amarth? To bi imalo logike, pogotovo što i AA svira na ovom festu u Mađarskoj na kome svira i MDB. I onako o onom fantomskom koncertu najavljenom za 6. jun nema nikakvih informacija, i logičnije je da dođu u julu nego posle Sweden Rocka da zapiče pravo ovamo. EDIT: Ili možda Kataklysm. Bode oči kako im se poklapaju nastupi na par festivala. Edited March 30, 2009 by crusader84
Recommended Posts