Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Taj dan sam u svakom slučaju tamo, ako se ne poklope sa Brajdom gledam ovo.

Mene je u takvim slucajevima uvijek pratio Marfijev zakon o Exitu...ako moram da vidim bar jedan bend van main-a,obavezno ce se podudarati sa necim sto me najvise zanimalo na mainu tog dana...the prodigy/meshuggah,manu chao/tiamat,pet shop boys/moonspell...itd.......tako da me ne bi zacudilo da dovedu portishead,radiohead ili nesto slicno i stave u isti termin kad je MDB. :D

Edited by Defunctus
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zato su, sto se mog ukusa tice, prosle godine lepo uskladili - NW na main-u pa The 69 Eyes i Rotting Christ na Explosive-u, sve se moglo lepo videti... :da:

Posted
BRAVO ZA KORN!

....mogli bi i Justina da dovedu,lik je KRALJ....samo mu nije trebao ovaj spot gde pozira sa Rijanom!

Rihanna je kult. :da:

Posted
Mene je u takvim slucajevima uvijek pratio Marfijev zakon o Exitu...ako moram da vidim bar jedan bend van main-a,obavezno ce se podudarati sa necim sto me najvise zanimalo na mainu tog dana...the prodigy/meshuggah,manu chao/tiamat,pet shop boys/moonspell...itd.......tako da me ne bi zacudilo da dovedu portishead,radiohead ili nesto slicno i stave u isti termin kad je MDB. :D

A vidiš meni je takav raspored odgovarao jer uglavnom bežim od "opštih" mesta i krkljanca main-a.

Mada je zanimljivo da je Meshuggah posmatralo daj bože 300 ljudi a da je na Moonspell rupa bila neočekivano puna; činjenica je da metal stage ima oko 200-300 posetilaca koji dolaze ciljano zbog njega na EXIT i da uspešnost i interesovanje za svirku zavisi često od ostalih bina i rasporeda izvođača na njima. Zaključak - ove godine line-up je sjajan i daleko iznad očekivanja imajući u vidu prosečnu posetu i interesovanje za tvrđi zvuk prethodnih godina ^_^

A ja bih bio srećan da gledam MDB na glavnoj bini oko 20h jer će biti interesantni mnogima koji uopšte ne slušaju ovakvu muziku, slušljivi su a sigurno će zvučati bolje nego na slabijem ozvučenju.

Posted (edited)

Ritchie Hawtin me za sada jedini interesuje od ne-metal mzuike. Mozda i Arctic Monkeys mada njih nisam nikad nehsto preterano volio, bash su mi nekako bili tinejdzerski.

Musik!

Edited by Lunar
Posted

Ko ti kriv kad imaš tako širok muzički ukus. Ponekad je dobro biti ograničen. :)

Posted
korn :udri:

Ne vidim razlog za ovako nesto. Pa Korn je sasvim logican izbor za jedan komercijalan i (po ko-zna-koji put) NE-METAL i, cak, NE-ROCK nego zanrovski potpuno razudjen festival. I svidelo se to vama ili ne, na taj Korn ce doci gomila ljudi i bice u potpunosti isplatljivo za organizatora. A ako ste vi svi tako veliki metalci pa se osugate na sam pomen njihovog imena - molim lepo, dodjite na Explosive stage i boli vas dupe ko svira na main-u.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...