Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Hahaha, Goxy se uvek oduševi onim jednim bendom za koji ja nikad čuo :)

Goxy je ovaj put savrseno u pravu, sjajan bend...a uzivo su brutalno dobri! Dobio sam i majicu od pevaca(inace Srbin po majici) kad su svirali u Somboru...

Ali ovaj put ih necu gledati...ne volem exit :cool:

Posted (edited)

Koliko ja znam, keva mu je hrvatica. Inace, bend svira od 1988 godine i jedan je od najpoznatijih grind/hc/crust bendova svih vremena!

1zejmzk.jpg

i posgledajte ko im je treci u top friendsima:

www.myspace.com/cripplebastards

Edited by Theory of Chaos
Posted (edited)
a po pantalonama?

Duhovit mladic :)

A i moja tastatura takodje, cim lose kuca i dodaje/odizima slova :)

Majka mu je iz nekog sela u Srbiji...tako mi je on rekao posle koncerta...zaboravio sam ime sela (po mom starom dobrom obicaju, imena zaboravljam :)

Uzivo su strasno dobri, energicna, zestoka svirka...jedan od mojih najboljih koncerata...

Edited by Feniks .
Posted (edited)
Hahaha, Goxy se uvek oduševi onim jednim bendom za koji ja nikad čuo :)

gojko si ti normalan da nisi cuo za cripled bastards,to je bend iz italije,pevac je fan srpski nacionalista,stalno u intervjuima pljuje hrvate i veliki je fan baje malog knindze,cak na njihovom myspaceu koji drzi on baja mali knindza mu je u top frendsima.ovo je inace moj omiljeni grindcore bend

evo slike pevaca benda,ovaj u sredini

l_270b6b92516c7e9ddfadcd97149992f3.jpg

evo ga na nastupu u svajcarskoj,znaci mora i svajcarcima da pokaze kolika je srbenda

13_CBmountains.jpg

i jos jedna super stvar jeste sto se uvek slika u majcama sa srpskim obelezijima evo last fm benda i na njemu je slika u majci sa natpisom srbija http://www.last.fm/music/Cripple+Bastards

Edited by Теша Тешановић
Posted
i posgledajte ko im je treci u top friendsima:

www.myspace.com/...

My Space je sranje :P

Inace,kako niste culi za Cripple Bastards? :D

Ko da nista Srbi :D

Posted (edited)

Nije lose, nije lose...u svakom slucaju mnogo bolje nego prosle godine sto se explosive stage-a tice!! :da:

Za sada od zanimljivih bendova (by days):

09.07.2009

- Death Angel

- Keep of Kaleshin

- Kataklysm

10.07.2009.

- My Dying Bride

- Korn

- Cripple Bastards

11.07.2009

- Deathstars

12.07.2009.

- Walls of Jericho

- The Prodigy

Mora tu po jos jedan solidan bend upasti 11. i 12. na explosive !!

Edited by RaVeN
Posted

Slusao sam ranije CB...suvo kidanje :rockdevil:

Mada...nisam imao pojma da im je pevac tolika Srbenda :) :) :pivopije:

@crusader84

Posto je jadan budzet exlposive stage-a...moraju se dovoditi "jeftini bendovi"...a bilo koja poznatija heavy-power-prog grupa kosta vise nego sve do sada porvrdjene !!

Posted
I biće da ekipa koja radi Explosive ima nešto protiv heavy/prog/power i sličnih bendova. :rolleyes:

Pa s obzirom koliko inače ima koncerata takve vrste metala i dobro je što imaju protiv njih nešto.

Posted (edited)

Samo prvi i drugi dan me interesuju. Ali da li cu ici, josh uvek neznam . Se zna cena kolko je samo za ta dva dana?

Edited by Lunar
Posted
Slusao sam ranije CB...suvo kidanje :rockdevil:

Mada...nisam imao pojma da im je pevac tolika Srbenda :) :) :pivopije:

@crusader84

Posto je jadan budzet exlposive stage-a...moraju se dovoditi "jeftini bendovi"...a bilo koja poznatija heavy-power-prog grupa kosta vise nego sve do sada porvrdjene !!

mdb nije uopste jeftin bend.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...