RaVeN Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 5990 i njihov broj je ogranicen ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Uh, ako sve ispadne kako treba, neću moći da dođem na idući Exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Press najavio da dolazi Springsteen...kao i veoma moguce Radiohead i The Cure. U stampanom izdanju su kao sliku koja prati ovu vijest stavili sliku Satrijanija...i napisali the Boss,haha,kakvi debili... http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=41 Super ako se ovo ostvari. Mada, tom Press-u 50% ne verujem, kao ni Kuriru, Gazeti, Pravdi, Alo! i ostalim tabloidnim pizdarijama. Po njima Judasi su imali odlican koncert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 kul je bio server ja sam sredio po prvoj ceni par komada sad jos samo da se doceka jul kako si uspeo?? Jebote ja sam u 5min do 12 sedeo i klikao i klikao i klikao... i jedva nasao one od 4990.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 na iskustvo :} nekih 3 puta mi zabolo na drugoj strani aplikacije za kupovinu, milion puta mi je rekao kenot find.. al se uspelo do trenutka kad mi je na mejl stigla uplatnica na 15960 nisam bio siguran koje sam porucio XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 ja sam vec bio i registrovan i ulogovan kada je krenula prodaja, znaci samo sam trebao da kliknem buy now ali mi je pukla strana. :/ i tako 30 min, i jedva sam kupio one za 5000.. Jos su mi izgleda nesto sjebali.. stigle su mi 2 uplatnice tako da cu verovatno imati viska ulaznica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naragoth Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 I meni ih naravno dati Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Aj' da se ostvare ona govorkanja za my dying bride od prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 ja sam vec bio i registrovan i ulogovan kada je krenula prodaja, znaci samo sam trebao da kliknem buy now ali mi je pukla strana. :/ i tako 30 min, i jedva sam kupio one za 5000.. Jos su mi izgleda nesto sjebali.. stigle su mi 2 uplatnice tako da cu verovatno imati viska ulaznica. Ako ti stignu dve karte, mozesh meni da prodash. JA sad stvarno nemama ali imacu sigurno kroz koju nedelju, a plashim se da se te karte ne rasprodaju dok ja nabavim pare. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 I meni ih naravno dati Koliko nudis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Glasah za Gunse... Pametno Stvarno ima opcija da se glasa za Ganse? Ako njih dovedu menjam misljenje o Exit-u Ja bi dodao jos Sonic Youth...i Portishead,svakako. Ma jebali te Sonic Youth i Portishead,glasaj za Ganse! Narucio sam jednu kartu visak jutros pa ako hoce neko nek mi se javi na pm. Karta je jedna od onih rasprodatih od 4990din Vec pocinjes sa biznisom? Nema zezanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Laza ce da banuje onog ko ne bude glasao za Gunse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Ja nisam glasala sa Ganse! Bas me zanima koga ce sve dovesti na EXIT! Ima tamo jako zanimljivih predloga, al' nazalost, moze se glasati samo za 2 benda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 Da, zato iskoristite pametno ta 2 glasa, glasajte za Heaven & Hell i Dream Theater! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Ma neka dovedu Zeppeline, a ako ne njih onda DT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Pametno Stvarno ima opcija da se glasa za Ganse? Ako njih dovedu menjam misljenje o Exit-u Ma jebali te Sonic Youth i Portishead,glasaj za Ganse! Vec pocinjes sa biznisom? Nema zezanja... Sonic youth su zakon u živo. Glede GNR velika je mogućnost da će tourirati po Srednjoj i Istočnoj Europi u srpnju, ali mislim na vrlo malom broju datuma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Da, zato iskoristite pametno ta 2 glasa, glasajte za Heaven & Hell i Dream Theater! Ja nisam ni za Dream Theater glasala, al' bi bilo dobro da dodju. E sad mi zao jer nisam za njih glasala. 'Ajd' sad idite svi da glasate za njih i ispravite moju gresku! Edited December 10, 2008 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Niko nije glasao za Mars Voltu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratkovidi Magarac Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ja nisam glasala sa Ganse! Bas me zanima koga ce sve dovesti na EXIT! Ima tamo jako zanimljivih predloga, al' nazalost, moze se glasati samo za 2 benda. kako dva benda?! Ja sam glasao za pun kurac bendova... Inace nadam se Muse-u i Coldplay-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Laza ce da banuje onog ko ne bude glasao za Gunse! Ja nisam glasala sa Ganse! BAN! Glede GNR velika je mogućnost da će tourirati po Srednjoj i Istočnoj Europi u srpnju, ali mislim na vrlo malom broju datuma.. Manje nego AC/C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Ja bi pre svega voleo da na EXIT dodje NIN-to bi bio koncert za sva vremena A mozda na Metal Stage dovedu i My Dying Bride ili Opeth-mada sumnjam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 kako dva benda?! Ja sam glasao za pun kurac bendova... Mozes izabrati 2 benda i onda ispod imas ppazno polje da upises neke bendove koje ti hoces, a kojih nema na spisku. Tako nekako sam ja shvatila. Al' ja nisam popunila to prazno polje. No, nema veze, 'ajmo sad svi - glasajte za Dream Theater! Napravili su oni jako dobar izbor bendova, tako da, ko god dodje sa onog spiska - super! Dobro, ne bas "ko god dodje", al' stvarno ima jako dobrih bendova na listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 jeste videli u novinama shta su najavili za exit! sve gitarska muzika: ACDC, RATM, Metallica, Rammstein, REM...blabla... kad bi i pola od toga doshlo...bilo bi zanimljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Sve neki metalci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts