Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
hvala bro mnogo na linku, i hoce li tu obavestavati u buduce kad neko potvrdi na explosive-u ?

Da, ali ja ne ocekujem jos puno bendova a narocito stranih.

Ja sam vec gledao May Result i Kozeljnika, jos The Stone pa da odgledam celu ekipu :)

Posted

Pa tu sa izuzecima Satyricona, Meshuggah, Rotting Christa i Tiamata nikad i nije bilo nista interesantno od stranih bendova.

Posted
Mogao bi moderator ovdje par warnova dati.

Za sad cu se zadovoljiti samo brisanjem postova i ovako javnim upozorenjem svima,a posle toga - slede warn-ovi :twisted::)

Posted

The Stone će svirati prvog, a MR će pre pre MDB-a. :da:

May Result sam gledala 2x, a The Stone nisam nikad, tako da me raduje što hoću konačno. Definitivno idem na 1. dan.

Zanimljivo je što je karta za jedan dan 3990 ili čak 4990, a za sva 4 5990. xD 'bem ti život.

Nekada davno platih 2200 za jedan dan.

Posted

Pfffffff jbt, pa prosle godine je bila oko 2500, ne secam se sad tacno koliko. Nisu normalni. :udri:

The Stone gledah dvaput, May Result mislim 4 puta ili tako nesto, ali svejedno, uvek je zabavno videti ih. :meshuggah:

Posted (edited)
Zanimljivo je što je karta za jedan dan 3990 ili čak 4990, a za sva 4 5990. xD 'bem ti život.

Nekada davno platih 2200 za jedan dan.

Nikada necete nauciti :no:

Kupis kartu za sve dane u prvom talasu kad je dzaba. Ako ti se svidi line up, ides na sve dane, ako ne, prodas kartu kad odgledas ono sto hoces i mozes da budes cak i u plusu, s obzirom kako cene skacu do jula.

A naravno da im se moze da dignu cenu karte za 1 dan kad 80% posetilaca vec ima komplete, nemogu da puknu u racunici i ako je karta preskupa pa neko ne kupi, kao iz inata :lol:

Edited by Tomislav Sawyer
Posted (edited)

jedan nine inch nails bi fino bilo videti :D

naravno, odmah nakon tool-a .

Edited by John5
Posted
Razmisljaj kako da zaradis, ne kako da potrosis. ;)

edit: ma pusti, nije bitno, svako kako moze :)

Razmišljam, ne brini se. xD

Elem, pročitah sada na nekom flajeru što dobih negde... xD Jednodnevne karte za prva dva dana su 3990, a druga dva 4490. :S

Posted

ne idem na exit...ali ozbiljno razmisljam da pokupujem brdo karata kad su jevtine...i onda prodam po duplo vecoj ceni pojedinacno po danima...vidi se da sam ekonomican :)

Posted
Elem, pročitah sada na nekom flajeru što dobih negde... xD Jednodnevne karte za prva dva dana su 3990, a druga dva 4490. :S

Jebote, za 4500 možeš komotno da odeš do Zagreba, kupiš kartu za festival, pogledaš ga i vratiš se :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...