Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nista zato, setimo se poplave na Exitu 2005. :) Gore od onoga ne moze da bude. :) :) :)

I od goreg ima gore. Nažalost. Ja sam jedva našla otvoren wc da uđem da se sklonim od kiše (koja je toliko bila jaka da me boljela :)).. Kad sam ušla 3 (slovima: tri) lika su bila unutra + ja i moja drugarica. Kakva situacija :) Ali dobro, nisam bila toliko mokra :)

Ništa, ja kupujem onu kabanicu, vjerovatno će ih biti i ove godine.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosle godine je tu bilo jedva 100 dusha na ovim manjim bendovima, bezveze. A jos ove godine prvi i cetvrti dan kisha. :(

Posted

Aj zajebite s tom kišom. I za današnje popodne je bila najavljena, pa je pržilo samo tako.

Kalessin i Infest iste večeri :opusteno:

Posted

e ovako, drugar se nesto ispalio za Exit pa prodaje 3 cetvorodnevne ulaznice. Cena jedne je 6000 din (sad je komplet 10.000) pa ko zeli neka mi se javi na pm. Drugar je iz Beograda.

Posted
Aj zajebite s tom kišom. I za današnje popodne je bila najavljena, pa je pržilo samo tako.

I kod mene su przili gromovi samo tako. :opusteno:

Posted

gledam sad nesto na sajtu zeleznice, karta Bg-NS je 216din, nisam se nadao da je tako jeftino :)

polazak sutra u 10:05

Posted

Izgleda da ja jedini nisam znao da se na festival obicne male kamere mogu uneti. :( Mogao sam svih ovih godina snimati butlege opusteno, a eto, magarac. Pise tamo - zabranjeno je samo ukoliko imas aparat ili kameru sa promenjivim objektivom. Za to ti treba press.

Posted

Ljudiiiii HITNO!!

prodajem kartu za sva cetiri dana po ceni od 6000 din ( sada su 10. 000)

Pa ko hoce, nek se javi na pm!! :D

:pivopije:

Posted (edited)

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&hl=en&fs=1">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Edited by METAL MAN =)
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...