Denny Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 walls of jericho i comeback kid pokidali, nista slabiji nisu bili ni the red chord samo je bilo jako malo ljudi na njihovoj svirci... To! Samo što je meni taj Comeback Kid bio teški smor. Ali, ljudi su uživali vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatdzo Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 walls of jericho i comeback kid pokidali, nista slabiji nisu bili ni the red chord samo je bilo jako malo ljudi na njihovoj svirci... Srca su bila hit na walls of jericho . Uspeli smo da je nasmejemo, posle je jos dotrcala do nas i delila mikrofon na " A Trigger Full Of Promises". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidzana Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Zna li neko setlistu My Dying Bride-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jel mogu ja da ti kažem? To bi bio jubilarni stoti put na temi, verovatno bih dobio neku nagradu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 totalni raspad: arctic monkeys Mislim da su bili sasvim ok. Publika je zakazala. Meni ipak jedan od boljih nastupa ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Artic Monkeys i Caspa/rusko 2 najkrsh nastupa na exitu...artic monkeys ko na pajdu,caspa razvaljen ko zver 4 puta sjebao sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 e da. nisam ni caspa/rusko gledao, bilo mi zao, al ko ih jebe ako su bili raspad. mislim da sam jedino iz daljine cuo benga&coki-night. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidzana Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jel mogu ja da ti kažem? To bi bio jubilarni stoti put na temi, verovatno bih dobio neku nagradu! Ajde prosvetli me... cackala sam po temi i negde ne nadjoh to sto me zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 MDB lista ti je na prethodnoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Ko bi se toga setio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Pogledajte devojci lokaciju pa cete razumeti. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Vrh Exita: onaj 9godisnji klinac metalac na stageu sa Sabatonom, a sto je tek vokalu sevalo dupe..auuu! I naravno Dickless Tracy...kakvi carevi, aaaaa! Inace, mogu opusteno da se prijavim za legiju stranaca, Prodigy nije bio koncert, vec cisti kurs prezivljavanja...mogu opusteno da kazem da sam postala diplomac! Ziveo 3 red! Ni KoRn nije zaostao My dying bride...fenomenalni...pogotovo njihov light master..."I love all the shiny flashy thingies", haha...car od coveka A da ne spominjem bubnjara, koji je sa izvrnutim clankom odsvirao ceo koncert...naravno coveka su posle izneli sa bine. Ekipa odlicna, malo se i radilo...tour manager headlinera prvog dana Explosiva umalo batine nije dobio...ma bilo je svega i bilo je do jaja! Hocu opet Edited July 14, 2009 by Wolfshade Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Meni su Manic Street Preachers bili fenomenalni, Mando Diao, Korn i Moby isto tako... Prodigy su mi ostavili mlak ukus, slusao sam ih na sajmu i bilo je mnooogo bolje, a isto tako kazu i za 2007 na Exitu... Za explosive nisam imao vremena, hteo sam da cujem Sabaton i Deathstars ali jbg, poklopilo se sa Mobyjem... Ona Kocka (Etienne de Crecy) je isto bila zanimljiva da se odgleda, isto kao i Kraftwerk... Krivo mi za Madness sto nisam video al jbg... u svakom slucaju zanimljiv Exit, pogotovu za nekoga ko je isao bez ikakvih ocekivanja i uglavnom zbog provoda i drustva... Glavna zamerka je sto main stejdzu treba jace ozvucenje, secam se samo Metallice, kako je tu gruvalo, ocekivao sam tako nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 "I love all the shiny flashy thingies" Kad je to rekao? Zashto? Ja sam taj deo propustila, vidim. Nosili su bubnjara i pre nastupa, uopshte nije mogao da hoda. Svaka mu chast na svirci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 главна замерка је што је било превише људи. треба ограничити број карата.или да се прошири фестивалски простор.кад сам излазио са продиџија из првих редова ми је требало 30 минута да изађем.смор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 pa ove godine je bilo najmanje ljudi... bio sam samo cetvrti dan, i bilo je vise mesta svuda nego prethodnih godina... a kada bi ogranicili broj karata na 30 hiljada, opet bi bila guzva na mainu... jer, gle cuda, svi hoce da gledaju prodigy Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 meni je fest bio odlican! osim trenutka kad su balvani stali u tunel izmedju exploziva i fjuzhna da se zastite od kise, pa sam u naletu guranja morao da se zakacim sa nekim importovanim ljudima u narodu poznatih kao "nosioci" xD vrhunci festa: korn! - ono apsolutno nisam ocekivao od njih, odusevljen sam madness - jedan od omiljenih bendova kad sam bio klinac, odrali su xD my dying bride - neverovatno stone - odlicno, samo prekratko kraftwerk - fantasticno kataklysm - jos jednom su dokazali da su uzivo masina za mlevenje vratova hladno pivo - blago prenatrpano za moj ukus, al bend je bio odlican, kao i uvek may result - hvala kasnjenju na explozivu, zahvaljujuci kom sam uspeo da vidim i hp i mr iako su po rasporedu bili u isto vreme xD prvi dan elektrane atheist rap - n-ti put, i svaki put su odlicni i zanimljivi prodigy - samo me je ubijala koncentracija ljudi i malo unistene pesme >.> lily allen je bila skroz kul xD i recimo ringishpil za kraj - odlicna atmosfera razocarali su: (mene) arctic monkeys - bas pocetnicki, bez elana, lose death angel - ok svirka, losi ljudi moby - veoma dosadno.. moram da primetim da je za vreme mobija bila guzva kao na prodigiju samo bez sutki deathstars - profi su bend, to stoji, al previse homo sve u svemu odlican fest, i danas da mogu ja opet bih isto vidimo se dogodine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jes da sam ogluvela na desno uvo ali sam čula bukvalno sve. Čik da vidim da se sad neko požali! Sad si gluva baba ko se boji bake jos, bake jos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Било ми је cјајно cва четири дана, Крафтверк и Меднеc cу били врх, нагутао cам cе прашине к'о никад у животу, а вероватно cам и грипчину зарадио. Видећу да л' ћу ићи и догодине, тј. ако буде ишта интереcантно што ме занима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mist Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Dobar bese Exit... Jos uvek imam upalu misica sa Prodigy-ja! Inace, u kampu je bila ludnica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 evo i mojih utisaka: najbolji aktovi: KORN (velika doza profesionalizma i posvecenosti detaljima) KRAFTWERK (multimedijalna atrakcija) SIXTH JUNE (odlican synth pop) SURREAL ETERNITY (sjajan i energican nastup) MADNESS (iako ne slusam, veoma simpaticni, znao sam cak 6-7 pesama) FUCKED UP (lik je fenomenalan, stvarno pozitivno bez premca) LOLLOBRIGIDA (sjajna atmosfera cak u 5h izjutra) AMON TOBIN (covek je rastavio semplovanje i loopove, svaka mu cast kakav mozak ima) INJE (sjajan nastup i veoma lepa boja vokala) osrednji: THE PRODIGY (zbog "All my people" kenjanja i prevelikih pauza izmedju pesama) MY DYING BRIDE (skidam kapu bubnjaru sto je sa polomljenom nogom odsvirao koncert) VRISAK GENERACIJE (iako ne slusam ovo, posteno su svirali ljudi) ORMUS (pevacica ubija kako se dere, svaka joj cast) losi: DEATHSTARS (curice za curice) PATTI SMITH (katastofalno njanjavo i osrednji kantri, muzika za liftove i neudate tetke) OVERDRIVE (katastrofalan zvuk, sve pesme im zvuce kao jedna pesma sa prvog albuma KoRna) BLAME (izasli na binu dignutih noseva, nekreativna muzika ali zato odlican sound) FADERHEAD (katastrofalno isfolirani sa tekstovima za decu od 12 godina, ravno da ravnije ne moze) COLONY 5 (No comment) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 LOLLOBRIGIDA (sjajna atmosfera cak u 5h izjutra) E, super su bile! One redovno imaju nastup u 4.15am. Bila sam previše mrtva da bih đuskala čitavo vrijeme + mi je bilo hladno. Drug mi dao majicu i duks XXXL, izgledala sam kao klošar sa tonom robe na sebi I da sam htjela da skačem, bilo bi previše teško INJE (sjajan nastup i veoma lepa boja vokala) Žao mi je što ih nisam čula. Slušala sam ih jednom u Pančevu, u Elektrici, kako već, ali em je prostor odvratan em je svirka trajala 15min (tamo svirke zaista počinju na vrijeme ) PATTI SMITH (katastofalno njanjavo i osrednji kantri, muzika za liftove i neudate tetke) I nju sam preskočila Ali vidim da su generalno loši utisci. Bez obzira, trebalo je i to vidjeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Dosta komentara o muzici, znamo da je na ovogodišnjem EXIT-u bila uglavnom očaj. Dajte neke druge komentare, da čujemo "propratne" doživljaje - koja se riba pojebala sa najviše frajera (i obrnuto), ko se drogirao i čime, ko je koliko para pukao, i tako...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 што очај?! ја још увек не могу да прежалим што нисам био на Лили Ален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ljudi jel neko ovde retardiran?? j aprvi nevolim EXIT al ne mogu da se pohvalim da sam ikada(osim 2005) bio n atako profi , sveobuhvatnom, i masovnom festivalu. Sta ni to vam ne valja sad? Mislim jos jednom cu ponoviti NE VOLIM EXIT iz ideoloskih razloga, ali, ne razumem ove sto kupe kartu odo i posle seru, ja sam kad sam cuo da ce biti slejer na exitu odma bio rezervisao karte za sve dane jer je u tih 4 dana morao da se vidi napalm det, slejer i agnostik front, i bilo je mucno prasnjavo i jebeno kisovito (na slejeru sam cekao 7 sati u prvom redu) al mi nije tesko palo jer sam zbog toga dosao. Cetvrti dan nisam ni otisao jer nisam imao sta jos da vidim. ni tad ni sad mi nije nesto smetala guzva i sl sranja, to je sastavni deo velikih koncerata, bre kakvi ste to ljudi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts