oNe Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) bilo je jebanje mame, prodigy i amon tobin objasnili Amon Tobin je stvarno bio preko mojih ocekivanja, svaka mu cast kakav mix, ovi nasi sto miksaju i bave se nekom polupanom muzikom bi mogli svasta da nauce od cove, a lik izgleda kao cool gari koji prodaje hot dog. btw, jeste culi za onog sirotog lika kog su silovali na Dance Areni? Lik valjda bio predrogiran i pao na zemlju, 4 geja ga na smenu silovala skoro celo vece. A cuo sam jos da niko od prisutnih koji su djuskali nije reagovao. Svasta, ne znas ko je tu gori bio, dal ovaj sto se predrogirao ili ovi gejevi. Exit se stvarno srozao. Edited July 16, 2009 by duruman
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 U jebote oO Mislim, ume ta arena da bude strasna kad gledas ljude, ali ja ono slusam muziku, djuskam i zaboravim na debile oko sebe, sem ako ne krenu da budu napadni.Ali ne bas toliko oO
Rehabilitovani Bagrem Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 hahhaha gde ste svi nestali veceras koj kurac?
ΣΟΚΙ Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Amon Tobin je stvarno bio preko mojih ocekivanja, svaka mu cast kakav mix, ovi nasi sto miksaju i bave se nekom polupanom muzikom bi mogli svasta da nauce od cove, a lik izgleda kao cool gari koji prodaje hot dog. btw, jeste culi za onog sirotog lika kog su silovali na Dance Areni? Lik valjda bio predrogiran i pao na zemlju, 4 geja ga na smenu silovala skoro celo vece. A cuo sam jos da niko od prisutnih koji su djuskali nije reagovao. Svasta, ne znas ko je tu gori bio, dal ovaj sto se predrogirao ili ovi gejevi. Exit se stvarno srozao. ау брате лош трип много
Guest HEFEST Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 E i trebali su da ga taslace i jos. Da vidimo da li ce jos da se drogira i da ide na Exit.
Denny Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Nećeš ti u svetu, toliko ograničen, daleko dogurati...
Јарослав Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 (edited) E i trebali su da ga taslace i jos. Da vidimo da li ce jos da se drogira i da ide na Exit. дај не сери више! нешто говориш против тих да се дрогирају, а први си рекао како ти је највећа жеља да одеш у Мјанмар (бивша Бурма) да се надуваш неке њихове црне травуљине! јебени лицемер! ЕДИТ: чисто подсећања ради Slazem se. Mada treba i Holandjane shvatiti jer su se oni samo plasili da im ne poduvamo svu vutru. Ja idem u Burmu ili kako se vec zove da probamo crni opijum. Hehehe. Jos vise sam fasciniran njihovim zlatnim pagodama!!!! Edited July 17, 2009 by jaroslav
Bata Trokrilni Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Taj EXIT je Sodoma i Gomora, leglo razvrata i bluda. Ja sam prošle godine otišao na Nightwish i jedva čekao da zbrišem posle koncerta. Na ulazu su mi dali kondome, kao da u javnu kuću idem, a ne na koncert.
Bata Trokrilni Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Tada? Ne, već me potresaju vesti sa ovogodišnjeg EXIT-a. Pravo je čudo da nema više mrtvih i ranjenih.
NećuDisplejNejm Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 naravno da ce da te siluju ako si dovoljno glup. ko ga jebe hahaha xD
Јарослав Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Егзит к'о Егзит. сваке године има оваквих срања, и сваке наредне године ће их и бити.
azal Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 dajte official vest o tom ass rape incidentu ako ima.
Јарослав Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 тешко да то има. не верујем да би било које новине објавиле наслов "Четри геја силовала дрогираног лика"
azal Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 taman se ponadao da cu na nesto sveze da izdrkam danas.
Rehabilitovani Bagrem Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 (edited) mislim da je to u duhu toga sto je exit stao iza gej parade ove godine @azal Imas lunarove fotke na temi sa slikama,meni je odradilo posao... Edited July 17, 2009 by Zrakomlat
niking Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 btw, jeste culi za onog sirotog lika kog su silovali na Dance Areni? Lik valjda bio predrogiran i pao na zemlju, 4 geja ga na smenu silovala skoro celo vece. A cuo sam jos da niko od prisutnih koji su djuskali nije reagovao. Svasta, ne znas ko je tu gori bio, dal ovaj sto se predrogirao ili ovi gejevi. Exit se stvarno srozao.
VoivodBG Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 (edited) btw, jeste culi za onog sirotog lika kog su silovali na Dance Areni? Lik valjda bio predrogiran i pao na zemlju, 4 geja ga na smenu silovala skoro celo vece. A cuo sam jos da niko od prisutnih koji su djuskali nije reagovao. Svasta, ne znas ko je tu gori bio, dal ovaj sto se predrogirao ili ovi gejevi. Exit se stvarno srozao. drogirani + 4 geja silovatelja > proslogodisnja grana ubica Edited July 17, 2009 by VoivodBG
Rehabilitovani Bagrem Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 a sledece god da ocekujemo nadrogiranu gej granu ubicu?
azal Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 najveca fora je sto su ti gej silovatelji bili kraftwerk.
Recommended Posts