salebghouse Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 "steta je da covek umre potpuno zdrav"-momo kapor o cigarama
Ајлин Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 "čovek nikada ne umire potpuno zdrav" - ja
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 "shteta je da pishesh ako nishta prochitano nije" srdjan ninkovic o momi
salebghouse Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 e sad ste me zajebali,ne mogu nista da smislim
Rle Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 kenjaj choche kenjaj uvek sam bio kul shto se tiche nameta ali ovo neide u pravom smeru mi sve evropsko prihvatamo i identitet gubimo bicemo tamo neko trzishte i masa od 10 milki ljudi bez nekog shmeka poput ostalih evropskih drzava koje imaju svoje identitete , holadija travu , nemachka pivo . francuska klopu , engleska kamere a mi , ocemo da pushimo al na skupo, oce da varimo al smo u zatvoru , oce da pijemo al para nema , oce da smo sigurni al chuvamo privatnost .
Ајлин Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 nećemo da smo "sigurni" i zato čuvajmo privatnost koju klopu ima francuska majke ti?!? ono, ogroooman tanjir i patrljak nečega na sredini?!? ma daj. srbi imaju klopu to kažu svi stranci redom, kogod dođe ovamo na duže od nedelju dana ugoji se. i nemoj da kukaš jer nije nacionalni identitet imati jevtino pivo u onim odvratnim pet flašama što se raspadaju za 250 godina i završavaju u ogromnim količinama na dnu reka. pićeš ti vopi i dalje, a možda te ove akcize i podstaknu da počneš da proizvodiš samostalno. mini-brewery, SME stimulation & crap. što da ne?
Rle Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 (edited) srpska hrana je ukusna nama shto je jedemo stalno a francuski partljci su ukusni velikom broju ljudi realno obrok nema potrebe da bude toliko kao shto je u nashim restoranima , hrani se tamo i bicesh debeo . kupih pre neki dan punjenu pljeskavicu i izjedoh je jedva a posle sam bio na mukama , shta me sheka dok buce , truce i velikog lea u restoranima ne mogu da zamislim . ima jedna kafanica zove se gvero i smilim da ih ima po gradu nekoliko tamo je povoljna klopa a druga stvar po kojoj su poznati je shto je veoma obimana , njihova velika pljeskavica tezi oko 600 grama ! uvek sam bio protiv zagadjivanja tim flajkama shto istuniti nemogu ali u mojoj zgradi ljudi josh ponekad bacaju djubre kroz prozor , nocu kad se nevidi samo chujem kako neka kesa buna djubreta prolece moj prozor i pada na zemlju . prvo : ljudi nemoj te bacati djubre kroz prozor ! Edited December 18, 2008 by Rle
Ајлин Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 da nije gvero kod mercedesovog servisa na nbgdu? jel tamo beše? probaj malo korzo na vrhu bulevara. jedna porcija ćevapa je dovoljna za dvoje. 500gr. ubi dušu.
Axeanosilas Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 prvo : ljudi nemoj te bacati djubre kroz prozor ! Учи те матерњи.
Fapril ethereal Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Gorenje gradi novu fabriku u Valjevu
Marduk Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Istina je da ekonomija ne postoji, to je samo jedna velika izmisljotina
Fapril ethereal Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Istina je da ekonomija ne postoji, to je samo jedna velika izmisljotina i ovaj post je izmisljotina!i ovaj forum je izmisljotina!
Alexandra_ Posted December 20, 2008 Author Report Posted December 20, 2008 e, nema me na trenutak i vec bedacite... A.
Rle Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 da nije gvero kod mercedesovog servisa na nbgdu? jel tamo beše? probaj malo korzo na vrhu bulevara. jedna porcija ćevapa je dovoljna za dvoje. 500gr. ubi dušu. to je ta kolko mesine taman za kemiondzije shto dodju da oprave makine . vrh bulevara je dosta unkul jer nisam sklon sa nekim iz tanjira cevap da delim
Ајлин Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 podeljeno ti donesu bre, rle bukvalisto
Alexandra_ Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 neko je pomenuo trziste, market place. prosta je brojka, obrta, vise konzumenata, veci cash flow..$ dobar proizvod /pprogram, MIS.. jedino takva ekonomska opcija, otvorena, produktivno_eft, moze napred.. ideologija ! ekonomija ! A.
Ајлин Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 e bre ala si raspizdila po skraćenicama sestro daj da se ne gađamo sa CF ovdi, da nam ne bi IRR i NPV kod CAPEX-a došli glave ajd na srpskom
Ајлин Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 ma neee nas dve smo frendice. ovo gore sam napisala jer mi ovi moji po firmi kad krenem da objašnjavam stalno traže da pričam srpski. pa me alexandra podsetila na moj problem sa drugim profilima ljudi (inženjeri, jaooo)
Alexandra_ Posted December 23, 2008 Author Report Posted December 23, 2008 Ranis, nemoj zakuvavas tamo gde vatre nema... elem, proizvodni program (pp), produktivnost (najveca mora srb-skog radnika, i MIS - marketing informacioni sistemi (Marketing kao integralana F-ja upravljanja i proizvodnjom, finansijama, distribucijom/logistikom, promocijom..svim ostalim funkcijama, upravljackim) trzisno orijetisan subjekt onaj koji osluskuje i istrazuje (mislim na osluskivanje traznje(zelje, potrebe, potrosac black box)) zasigurno ide napred... preterujem, znam. A.
salebghouse Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 @aleksandra-ne preterujes,ali razumece te samo onaj ko ima iskustva sa m.miksom,itd.pisi narodnim jezikom,majku mu...
Alexandra_ Posted December 24, 2008 Author Report Posted December 24, 2008 i ovaj sale je ok... razume...m.mix..sve same mudrice.... A.
Sale B.C. Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 džaba m. mix kad je tržište saturirano, kriza hiperpordukcije pt. 2, koliko li će trajati ovaj crni utorak?
Recommended Posts