deda Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Daklem, rech je o rumskom bendu...ima thrasha, mosh-a, hardcore-a...ma sve! eve vam myspace link pa komentarisite.... http://myspace.com/45degreesbend Quote
deda Posted December 13, 2008 Author Report Posted December 13, 2008 pa nije valjda da niko nije preslusao? e jebem ti zivot Quote
deda Posted December 18, 2008 Author Report Posted December 18, 2008 evo jedna najava certa...desice se 30. januara ovde u Rumi a svirace Counter Ignition, Thriller, Absinthe i mi, 45 Degrees... Quote
krchulj Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 uh, dete mu mamino, jedva chekam ! btw, ja sam preslusao... pa sta ? dobar je bend, al bubnjar ih kolje, valjda ce da ga promene Quote
deda Posted December 23, 2008 Author Report Posted December 23, 2008 da, da...taj je najgori u bendu! e, imam jos jedan cert da najavim! 23. ovde u Rumi u domu sviramo sa Vault Of Pain, Burning Circle, Duo De La MUerte (e, ovi su najgori), Thriller, i Absinthe...sve pare prikupljene od ulaznica idu na ziro racun Bojane Gladovic. Ona je ostala nepokrenta nakon saobracajne nesrece i postoje tvrdnje lekara da je moguce da opet stane na noge...normalno, za tako nesto treba jako puno para pa smo i mi muzicari odlucili da pomognemo...dakle, petak, 23. januar, dom omladine ruma...dodjite i podrzite! Quote
deda Posted December 30, 2008 Author Report Posted December 30, 2008 svira nam se pa bi iskoristio ovu priliku da pozoven neke organozatore certova da nam se jave...ok? Quote
Recommended Posts