José Luis Chilavert Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) Cekaj , ja sam se registrovao , ukljucio mikrofon i kameru i pisalo mi nesto tipa Thank you for staying ... I sada mi stoji on aj logo , pise loading ali se ne pomera sa 0% EDIT : Dobro , to je proslo , ali nemam pojma sta se radi ovde . Edited December 5, 2008 by Planina u pokretu
Denny Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Na samom pocetku, da. Poslednja vrata desno.
Satyr Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 (edited) sto se ovo ne zove hotel 666 :D nego sta se radi u ovoj igri? Edited December 10, 2008 by Satyr
sabbra cadabra Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 izvinite,ljudi,ne videh topic!meni je bio najtezi onaj sa liftom,a?
David Seaman Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 sto se ovo ne zove hotel 666 :D Zato sto moze da se igra samo od 18:00 do 06:00 /6 to 6/. Sem ako ne promenis vreme na kompu
Жвакић Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 А каква је ово игра? Ја сам скокнуо и пише да треба да се региструјем. Нисам ништа урадио јербо хоћу да ми објасните о чему је реч прво. Дакле...
sabbra cadabra Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Pa fora je da si zatvoren u tom nekom hotelu i dobijas neke ' zanimljive ' zadatke koje trebas da resis kako bi izasao.Registruj se slobodno,nece ti biti nista
Morana.. Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Igrala sam ovo kod druga..Stavih slushalice i krenuh u beg..Joj,srce je pochelo da mi pravi pichvajz posle one ribe u kupatilu =D Sva sretja pa se ono dete nije probudilo dok sam 'vrtela uspavanku'..Posle sam iskochila iz stolice kad sam ga probudila 'lakim hodom' A onaj nivo u kom trebash da provalish shifru..Drug i ja smo je provalili,zapisali smo je,a kad sam igrala opet od kutje,nije bila ista :| Samo mi je zhao shto on nema web cameru,bash me zanima kako smo izgledali,onako poshteno pogubljeni i isprepadani =D
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Aj vont maj maaaaaaamiiiiii :( :( Buaaaaaaaaa :'(
Morana.. Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 А каква је ово игра? Ја сам скокнуо и пише да треба да се региструјем. Нисам ништа урадио јербо хоћу да ми објасните о чему је реч прво. Дакле... Registruj se,trebatje ti mail Kao shto reche mudri chovek,hotel ima radno vreme od 18hrs - 06hrs am..Ukoliko odesh na sajt,dok je hotel zatvoren,registracijom ostavljash rezervaciju.Chim se hotel otvori,stizhe ti mail da imash rezervaciju.Onda lepo odesh na sajt i umesto da se registrujesh ponovo,samo kliknesh na 'already registrated',qcash mail i shifru i kretjesh..Ali obavezno slushalice stavi,bolji je efekat..I osposobi web cam. kad budesh ulazio na sajt ^^
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Registruj se,trebatje ti mail Kao shto reche mudri chovek,hotel ima radno vreme od 18hrs - 06hrs am..Ukoliko odesh na sajt,dok je hotel zatvoren,registracijom ostavljash rezervaciju.Chim se hotel otvori,stizhe ti mail da imash rezervaciju.Onda lepo odesh na sajt i umesto da se registrujesh ponovo,samo kliknesh na 'already registrated',qcash mail i shifru i kretjesh..Ali obavezno slushalice stavi,bolji je efekat..I osposobi web cam. kad budesh ulazio na sajt ^^ NE NE NE NE NE!!! Nemoj ništa od toga da radiš, sedi kući ispod ćebenceta i slušaj Dečiji hor Kolibri... Ja još uveeek oću moju maaaaaamu
Andrija Smith Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Ma premotas sat na kompu i igras kad hoces. Presao sam, kad je trebalo detetu da se peva pevao sam mu "Death whispered a lullaby"
Morana.. Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 NE NE NE NE NE!!! Nemoj ništa od toga da radiš, sedi kući ispod ćebenceta i slušaj Dečiji hor Kolibri... Ja još uveeek oću moju maaaaaamu :) Chini mi se da i taj dechiji hor ne gledash istim ochima vishe
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Morana, u pravu si, onaj mali satan sa uspavankom je sve sjebao
ΣΟΚΙ Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 јебе ме овај лудак. не капирам шта требам да бројим -.- 2 пута сам покушао и почео је да ми буде гадан брда хаха
Rle Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 bebi uspavanku spevati nisam mogao totalno je probirljiv i shifru nisam provalio jerbo nechujem ludaka shta mi govori , gomila glasaova a on neshto mrmlja a zato kad je krenuo da gasi svetlo tu sam jasno znao shta je po sredi
ΣΟΚΙ Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 1,само полако. 2.слушај гласове у позадини
sabbra cadabra Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Pacijent u liftu.Mislim da sam mechku rodila dok nisam provalila.
Rle Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 kom liftu , ja ishao stepenicama do kola ..
Recommended Posts