Jump to content

Recommended Posts

Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan
Posted (edited)

A, to komunjare nisu htele da potpisu pristup Trojnom paktu? Every day for somethin' new.

Kako ne kapiras da je grupa srpskih generala uz pomoc britantskih komunista izvrsila drzavni udar? A ni ja , a ni ti ne znamo to sto kazu da je vecina stanovnika je bila protiv , kakva crna vecina ? O kojoj cifri se govori ?

Edited by Alva.Mater.Ceten.Tanan
Posted (edited)

ne znam kad ides ulicom jel objasnavas da treba da se stane kad je crveno?

Mali ne kenjaj. Ti tu bijes o plocu dok drugi biju o klin. PO jedno 1000-ti put.

Eto doso narsil da objasni nesto.

Ti si krenuo da objasnajvas kao protiv generalalizacije, delo jednog nemca ne oznacava sve nemce delo jednog rusa ne oznacava sve ruse. Kontam ja to odlichno.

Nego imam jedan problem, malo si glup, i ne kapiras poentu generalizacije i javnog mnjenja.

Niko ne kaze da jedan nemac ima dobru dusu.

Niti da svi nemci imaju dobru dusu.

Poenta cele ove price ( koju si ti debelo promasio ) je ka' sto sam ti rek'o u discplini i etici vojske van bojnog polja.

Dakle ako je javno mnjenje za ruse da su se lose ponasali - verovatno im je generalno vojska bila slabog morala i etike van bojnog polja.

Sa druge st rane ako su se nemci dobro ponasali, ocigledno im je vojna diciplina i etika bila u skladu sa ratnim kodeksima.

Je'l si skapiro sad ili ces idalje da se pravis pametan, da mi pricas kako ja tebe toboze ne shvatam i kako si ti objasnio sta je trebalo da se objasni? ( a objasni si toliko ociglednu stvar, )

Elitista u Povoju. l3s26

Bezlični Elitista u Povoju.

bezlichni Bezlični

Свака даља прича је сувишна. И опет на игнор.

Edited by Narsil
Posted (edited)

Elitista u Povoju. l3s26

Bezlični Elitista u Povoju.

bezlichni Bezlični

Свака даља прича је сувишна. И опет на игнор.

Sta je ispo glup, pa ajd da zadovolji sujetu ignorom.

Ajd i ja tebe, da budemo u fazonu.

Ko te jebe kad glumis frajera.

joj sranje, ne mogu da nadjem ignore.

Nema veze. budi samo ti kul

elem " СМРТ НАМ ЈЕ КРУНА, СМРТ НАМ ЈЕ ПРЕСТО!" haha

Zaboravio si Prvi svetski rat, u kome smo se takođe tukli s Nemcima, i u kome nam je trećina stanovništva stradala. Tada nije još ni bilo komunista. Naravno, ni ovo za Drugi svetski rat nije tačno, u njemu je najviše stradalo nedužnih civila u genocidima (ustaškom, balističkom i sličnim), kao i u odmazdama okupatora.

Ja i dalje ne verujem da ljudi prepisuju stvari nekim ideologijama, Tipa komunjare.

Mislim istorija odlichno uci da je sve to samo paravan iza pravih interesa.

A da bi naveo ljude da se bore moras da im das:

- Zastavu, pod kojom ce da jasu

- Ideju koju ce da predstavljau.

I tako lepo oces da udjes u rat sa nemcima, sto bi rusi i nemci ratovali u 20-tom veku. OSvajanja i imperatori su odavno izasli iz mode. To vise ne pije vodu.

Sa druge strane imas dve suprotne ideologije. Ili pak jednu, pa joj napravi suprotnu. Dobar razlog da se ljudi koju uvek.

War is bussines. allways was allways will be.

I prvi svetski rat, ko nas jebe, sami smo provocirali austrougarsku tad koja je bila velepojam za nas.

Propaganda protiv austrougarske je bila abnormalno velika.

Znas i sam.

Kako ne kapiras da je grupa srpskih generala uz pomoc britantskih komunista izvrsila drzavni uda? A ni ja , a ni ti ne znamo to sto kazu da je vecina stanovnika je bila protiv , kakva crna vecina ? O kojoj cifri se govori ?

Koji bre britanski komunisti? Pa oni da su imali neki uticaj, Engleska bi bila komunisticka zemlja.

Ajd da kazes britanska vlast, al britanski komunisti.....

Dobro nisi rekao Americki Komunisti.

Komunjare su krivi sto su Nemci krocili u Srbiju komunjare su i patile.

Ne, najlakse je kriviti treceg cionica.

Prvenstveno su krive Nemacke ambicije i Srpska politicka retardiranost.

Edited by l3s26
Posted (edited)

Brate , ne kazem da su sami cinioci koji su bili tada u toj Jugoslaviji Jevreji , nego Britanija je imala mocan Jevrejski lobi i Jevrejske politicare u to vreme !

Mnogo jebavas pojmove i hvatas se u istu zamku u koju se ljudi hvataju uvek.

ja lichno verujem u "teorije zavere"

Ali ne verujem da su:

- Iza teorije zavere jevreji kao nacija. Prosto receno jevreja ima desetinu miliona. Ako ne i vise. Ne znam tachan broj. Apsurdno je reci da su JEVREJI iza toga i JEVREJSKI LOBI.

- Zasto je dalje apsurdno reci da je jevrejski loby iza neceg. U nemackoj su ugnjetavani jevreji, sa druge strane amerika, gde je taj loby koji vi zovete jevrejski u kombinaciji sa Rokfelerima, WrathChildima upravo FINASIRAO NACISTE.

Mislim, prosto se zapitaj, otkud nemackoj u 5 godina hitlerove vladavine pre rata ekonomski OPORAVAK kakav nisu imalI? Pa zar nisu sve pare u jevrejskom lobiju? Ne, nisu ih otimali od toga sto ti zoves Jevrejski loby, to sto ti zoves jevrejski loby je finasirao naciste. Sa druge strane JEVREJI, Stvarno jevreji su najebali kao zuti.

U principu Teoretichari zavere su sigurno upravu za jednu stvar, finasiras obe strane rata izlazish kao pobednik.

Kao kada bi u kladionici odrirao 2 listica sa suprotnim rezultatom.

I kada bi mogao da podesavas, da ti u svakom sluchaju ne budes na nuli nego na dobitku.

Kladionica je kontrolisana, jer iza nje stoji FIRMA, ali svetska politicka scena nije.

Dakle nisu to ni jevreji ni englezi ni ameri. To su centri moci, koji za 100 godina mogu da se presele u srbiju i da od nas naprave nove jevreje, naciste, fasiste, amerikance. ITd.

nego da je Britanija imala mocan boljsevisticki lobi i politicare!

A ja ti kazem da je to samo paravan i propagadna manipulacija.

Umesto da se koncetrises na prave centre moci, ne smo ti nego svi mi mi se koncetrisemo na jevreje, britanske komuniste itd.

Sta mislis, da su britanske komunjare stvarno imale NEKAKVU istinsku moc, zasto britanija nije postala Komunistichka? :)

Kakve bi koristi na kraju krajeva iamla Britanska komunisticka partija, od toga sto ce nemci da napadnu srbiju. :)

Edited by l3s26
Posted

Istoriju pisu pobednici ...pobedio je taj ko je pobedio ...a ti verujes u pricu toga ko je pobedio , sve mi je jasno.

Malo treba dublje ispitivati kakva je bila politicka scena u to vreme.

Posted

Istoriju pisu pobednici ...pobedio je taj ko je pobedio ...a ti verujes u pricu toga ko je pobedio , sve mi je jasno.

U ciju pricu ja to verujem?

Trudim se da verujem u ono ka cemu me vode dokazi.

A dokazi su ti da to nema veze ni sa komunizmom ni sa naciznom ni sa jevrejim, srbima, englezima itd.

VEc sa sacicom ljudi koji drze moc u rukama. I trude se da je prosire i pojacaju. KOnstatno.

Posted

To sta su nam komunjare uradile, je malte ne smeshno, kap u moru u odnosu na to sta smo mi radili samim sebi jos od vremena nemanjaci.

Mi pod tursku vlast nikad pali ne bi da su nasi knjazevi, vojvode i ostali bili malo pametniji.

To znash i sam uostalom, istorichar si.

Znash koliko smo atentata na vladare imali, i to brat na brata, sin na oca.

I da su sa zivom glavom pretekli samo oni vladari koji su predali krunu.

To je evidentno problem koji nema veze sa komunjarama ili cetnicima, ili demokratama ili radikalima. To nam je izgleda u krvi i psihi jos odavno.

Комунизам се појавио попут овог грипа. Прво је био неприметан..два-три болесника, па се онда проширио и надвладао народ. Ми смо криви што смо га прихватили, што смо насели на причу о братству и јединству и једнакости.

Други проблем је што смо се ми ломили увек између две могућности. Браћа се делила на два табора, ратовала између себе итд. Зато ти ја и помињем проблем четника и комуниста. Подељеност и идеологија је убила више Срба него што су погинули у оба светска рата.

...а ово за Турке. Пали би ми под њихову власт кад-тад. И то због истог проблема-разједињености. Мада, била је то раскрсница, а нико не жели да му неко прави сметње приликом преласка преко туђих територија. Подносили су нас док смо им требали тј. док нису ојачали и били спремни за освајање Европе.

I prvi svetski rat, ko nas jebe, sami smo provocirali austrougarsku tad koja je bila velepojam za nas.

Са овим се не бих сложио. Аустро-уграрска је била гладна територија. Анектирала Босну и желела преко Србије пролаз ка Солуну. Чиме је то Србија могла да провоцира Аустро-угарску?

Наравно да Срби нису желели АУ јарам и бунили су се против тога. Тако се данас буне и против тежње Америке да управња светом. Америка мора да спречи терор у Авганистану, да среди ситуацију у Ираку, да заштити недужне Шиптаре на Косову итд.

Ne, najlakse je kriviti treceg cionica.

Prvenstveno su krive Nemacke ambicije i Srpska politicka retardiranost.

Шта је по теби требало да се уради? Баш ме занима твоје виђење ситуације.

Мислиш да је Немцима било у интересу да стварају нове фронтове?

- Zasto je dalje apsurdno reci da je jevrejski loby iza neceg. U nemackoj su ugnjetavani jevreji, sa druge strane amerika, gde je taj loby koji vi zovete jevrejski u kombinaciji sa Rokfelerima, WrathChildima upravo FINASIRAO NACISTE.

Ајмо, докази. :bigblue:

Posted (edited)

...а ово за Турке. Пали би ми под њихову власт кад-тад. И то због истог проблема-разједињености. Мада, била је то раскрсница, а нико не жели да му неко прави сметње приликом преласка преко туђих територија. Подносили су нас док смо им требали тј. док нису ојачали и били спремни за освајање Европе.

pa pali smo tek posle smrti Cara Dusana, jer su 3-4 srpske pokrajne ili oblasti kako se to vec tada zvalo, bez ikakve borbe pale u vazalstvo.

Zato smo i pali u vladavinu.

Razjedinjenos nas realno prati od kad postojimo.

Са овим се не бих сложио. Аустро-уграрска је била гладна територија. Анектирала Босну и желела преко Србије пролаз ка Солуну. Чиме је то Србија могла да провоцира Аустро-угарску?

Наравно да Срби нису желели АУ јарам и бунили су се против тога. Тако се данас буне и против тежње Америке да управња светом. Америка мора да спречи терор у Авганистану, да среди ситуацију у Ираку, да заштити недужне Шиптаре на Косову итд.

Ok, ajd da premotamo prvi svetski rat unazad.

Bar sto se srbije tiche.

Austrougarska Drzi bosnu.

Srbija obucava teroristicku organizaciju "mlada bosna" iz koje je Gavrilo Princip.

Ta organizacija se bukvalno kurci, dize u vazduh englske brodove.

Ubija Gavrila principa.

Cime bi mogla da je provocira? Mladom bosnom eto cime.

Daju nam spisak uslova. Mi ne prihvatimo sprovodjenje istrage, zgase nas ko od sale.

Kraj ko u bioskopu.

Jos da ne pricam o nasoj "genijalnoj" strategiju u to vreme. Da su bar malo vise slushali Misica I stepanovica, mozda bi i uradili nesto, ovako su nas zgazili ko od sale.

Шта је по теби требало да се уради? Баш ме занима твоје виђење ситуације.

Мислиш да је Немцима било у интересу да стварају нове фронтове?

Isto sto i svajcarci.

Imali smo lep sporazum, mogli smo da prihvatimo, tj prihvatili smo ga.

posle u skladu sa tokom rata da igramo ko dvolichna kurva, da sacekamo da se rat zavrsi prodjemo sa minimumom zrtava, odrzavanom privredom, i mogo bi da nas boli kurac.

Al smo ko po obicaju imali napaljene "siledjije" kojima je kada su se drali "Bolje rat neko pakt" u glavi bilo isto ispiranje mozga nacionalizmom.

Danas bi srbija totalno drugu pesmu pevala. Bili bi verovatno jedna od vodecih drzava u evropi ekonomski stabilna i jaka.

A sta danas imamo? Slovo u istoriji da smo ustali protiv fashizma, zajedno sa amerikiom gde je deda jucerasnjeg predsednika iste finasirao taj isti nacizam.

Tako su isto americke vlasti i amere izjebale, ko sto su nas izjebali.

Ајмо, докази.

Ostavio sam link.

http://www.tetrahedron.org/articles/new_world_order/UN_Rockefeller_Genocide.html

http://hnn.us/articles/1796.html

http://educate-yourself.org/cn/genociderockefellernazis2apr03.shtml

Morao bi malo vise da kopa za dalje dokaze.

Edited by l3s26
Posted

Mislim, prosto se zapitaj, otkud nemackoj u 5 godina hitlerove vladavine pre rata ekonomski OPORAVAK kakav nisu imalI? Pa zar nisu sve pare u jevrejskom lobiju? Ne, nisu ih otimali od toga sto ti zoves Jevrejski loby, to sto ti zoves jevrejski loby je finasirao naciste. Sa druge strane JEVREJI, Stvarno jevreji su najebali kao zuti.

Да, да..по томе испада да су Јевреји сами себи писали смртну пресуду и то свесно. :haha:

Не знам зашто ти је чудан опоравак Немачке. Привреда је била поново у немачким рукама. Главна преокушација је био развитак наоружања што је захтевало масовно зашошљавање. Држава лако стане на ноге кад има правог домаћина.

Не треба схватати све буквало. Дечко је сврстао Черчила и његове слуге међу комуњаре. Ја немам ништа против таквог сврставања. Рецимо, по мени су ови на власти иста гамад као и комуњаре. Не зовем им тим именом, али их сматрам за једно.

pa pali smo tek posle smrti Cara Dusana, jer su 3-4 srpske pokrajne ili oblasti kako se to vec tada zvalo, bez ikakve borbe pale u vazalstvo.

Zato smo i pali u vladavinu.

Razjedinjenos nas realno prati od kad postojimo.

Пало је и све што је било око Цариграда, пала је Бугарска..другим речима, пало је све око нас па се и наше падање очекивало.

Душан је држао области које никада нису имале везе са Србијом. Након његове смрти није се нашао владар који би могао да настави тамо где је овај стао, па се држава урушила као кула од карата. То је један од разлога пропасти Србије, а други је-брат на брата.

Ok, ajd da premotamo prvi svetski rat unazad.

Bar sto se srbije tiche.

Austrougarska Drzi bosnu.

Srbija obucava teroristicku organizaciju "mlada bosna" iz koje je Gavrilo Princip.

Ta organizacija se bukvalno kurci, dize u vazduh englske brodove.

Ubija Gavrila principa.

Cime bi mogla da je provocira? Mladom bosnom eto cime.

Daju nam spisak uslova. Mi ne prihvatimo sprovodjenje istrage, zgase nas ko od sale.

Kraj ko u bioskopu.

Jos da ne pricam o nasoj "genijalnoj" strategiju u to vreme. Da su bar malo vise slushali Misica I stepanovica, mozda bi i uradili nesto, ovako su nas zgazili ko od sale.

Оправдаваш анексију Босне? Као, узели су нам парче територије и ко га јебе. :haha:

Пружимо отпор и онда будемо криви што смо се бранили. Онда нам дају списак услова који вређа достојанство једне државе и опет будемо криви због тога. Младене, немој зајебавати.

Isto sto i svajcarci.

Imali smo lep sporazum, mogli smo da prihvatimo, tj prihvatili smo ga.

posle u skladu sa tokom rata da igramo ko dvolichna kurva, da sacekamo da se rat zavrsi prodjemo sa minimumom zrtava, odrzavanom privredom, i mogo bi da nas boli kurac.

Al smo ko po obicaju imali napaljene "siledjije" kojima je kada su se drali "Bolje rat neko pakt" u glavi bilo isto ispiranje mozga nacionalizmom.

Danas bi srbija totalno drugu pesmu pevala. Bili bi verovatno jedna od vodecih drzava u evropi ekonomski stabilna i jaka.

Са овим се лажем.

Ово је све на принципу рекла-казала да уопште није вредно коментара.

Нешто попут оних из Сербоне или оног Лучића по коме су сви на свету Хазари. :haha:

Posted (edited)

Не знам зашто ти је чудан опоравак Немачке. Привреда је била поново у немачким рукама. Главна преокушација је био развитак наоружања што је захтевало масовно зашошљавање. Држава лако стане на ноге кад има правог домаћина.

Ekonomija zavisi od uvoz-izvoz.

Razvitak naoruzanja je mogao da donese masovno zaposlavanje, ali bi trebalo od nekog da dodju pare da se plati to radnicima.

Drugim recima morala je da proda naoruzanje koje je napravila, pa jel ga prodavala i kome? :)

U suprotnom dolazi fenomen inflacije, sto je upravo razlog ekonomske slabosti.

Dalje da bi ti proizvodio naruzanje, tenkove, avione itd, moras da imas odredjene resurse koje nemacka bas ne poseduje.

Opet razlog za inflaciju. Eto to mi je cudno kod oporavka nemacke.

Не треба схватати све буквало. Дечко је сврстао Черчила и његове слуге међу комуњаре. Ја немам ништа против таквог сврставања. Рецимо, по мени су ови на власти иста гамад као и комуњаре. Не зовем им тим именом, али их сматрам за једно.

Cercil je komunista isto ko i Hitler.

mada ako mu odgovara da ga naziva komunistom neka.

Ja do sad od svih tih komunistickih diktatora nisam video nijednog pravog komunistu.

Komunizam u praksi nikad stvarno nije postojao.

Пало је и све што је било око Цариграда, пала је Бугарска..другим речима, пало је све око нас па се и наше падање очекивало.

Palo je sve do krusevca. Jedna od prvih koja je pala u vazalostvo je dusanova jelena.

Душан је држао области које никада нису имале везе са Србијом. Након његове смрти није се нашао владар који би могао да настави тамо где је овај стао, па се држава урушила као кула од карата. То је један од разлога пропасти Србије, а други је-брат на брата.

Dusan otrovan.

Skoro svaki nemanjic - ubijen.

Obrenovici ubijani.

Karadjordjevici ubijani.

Nama je ovde izgleda ukorenjeno u mentalitetu da se borimo oko vlasti.

Ово је све на принципу рекла-казала да уопште није вредно коментара.

Нешто попут оних из Сербоне или оног Лучића по коме су сви на свету Хазари.

Nije bas, mislim da postuji i dokumentacija o tome negde na netu.

Ali to ces morati sam da potrazish ako zelis da proveris.

Uostalom, ti si istorichar imas bolje resurse od mene.

Pa ti detaljnije proveri, ne ostavljaj na rekla-kazala.

Nego vidi dal je stvarno tako, ili je stvarno rekla kazala. ;)

Оправдаваш анексију Босне? Као, узели су нам парче територије и ко га јебе.

I mi smo njima danas, vojvodinu. I dan danas je u nasem vlasnistvu.

Ih ko je kome uzeo parcice teritorije hu hu! da smo mi zivi i zdravi.

I mi smo uzimali i grcima i bugarima. I nama turci.

I turcima austrougari.

U principu o parcicima teritorije mogu ozbiljno da govorim, tek posle nekih medjunarodnih dokumenata o teritoriji.

sto je nase medjunarodnim zakonom i aktom, treba da ostane nase ( Kosovo, vojvodina itd )

A sta su nam uzimali pre ww1 to me ne zanima.

Ako idemo dovoljno daleko u istoriju, gde mi danas zivimo - mi smo uzeli nekom parce teritorije.

Edited by l3s26
Posted

Ekonomija zavisi od uvoz-izvoz.

Razvitak naoruzanja je mogao da donese masovno zaposlavanje, ali bi trebalo od nekog da dodju pare da se plati to radnicima.

Drugim recima morala je da proda naoruzanje koje je napravila, pa jel ga prodavala i kome? :)

U suprotnom dolazi fenomen inflacije, sto je upravo razlog ekonomske slabosti.

Dalje da bi ti proizvodio naruzanje, tenkove, avione itd, moras da imas odredjene resurse koje nemacka bas ne poseduje.

Opet razlog za inflaciju. Eto to mi je cudno kod oporavka nemacke.

Другар, мени је довољна чињеница да држали целокупну привреду у својим рукама.

Кад је новац у правим рукама, увек можеш да га уложиш за праву ствар.

Dusan otrovan.

Skoro svaki nemanjic - ubijen.

Obrenovici ubijani.

Karadjordjevici ubijani.

Nama je ovde izgleda ukorenjeno u mentalitetu da se borimo oko vlasti.

Некада су та убиства владара била нормална појава..међутим, нама је то прешло у навику. :bigblue:

Posted (edited)

Другар, мени је довољна чињеница да држали целокупну привреду у својим рукама.

Кад је новац у правим рукама, увек можеш да га уложиш за праву ствар.

ne funkcionise tako ekonomija.

To je u principu prvenstveno ideja komunizma.

Da se napravi samoodrzavajuca drzava, cija privreda ne zavisi niotkog sa strane.

Time su mazali oci uvek kada su nametali komunizam. Samo sto je to naravno - fata morgana.

DA bi to bilo moguce moras da imas izvore

Gasa, nafte, metala ( raznih vrsta)

Da bi razvio ostsatak industrije.

Elem nisam ti zavrsio ovo

Пружимо отпор и онда будемо криви што смо се бранили. Онда нам дају списак услова који вређа достојанство једне државе и опет будемо криви због тога. Младене, немој зајебавати.

Nije meni problem to sto smo pruzili otpor, vec kako smo pruzili otpor. Potpaljivali smo mladu teroristicku organizaciju, trenirali, a nismo imali kontrolu nad njome.

Po mom misljenju da bi smo mi tad povratili te delove nase teritorije trebao je:

Jak sepratisticki\oslobodiocki pokret.

Jaka srbija spmrena da krene u rat sa austrougarskom.

Mi smo usrali i isprovocirali ih na rat pre nego sto smo bili spremni na isti.

U tom smislu smatram da je jako glupo to sto smo pokushali i kako smo uradili.

Recimo albanci su za kosovo EKSTREMNO MNOGO PAMETNIJE ODIGRALI.

Stvarno su dobili moj rispekt kako su nas posteno izjebali.

Smatram nepravednim ali da su nas dobro izjebali - jesu.

Некада су та убиства владара била нормална појава..међутим, нама је то прешло у навику.

mi ga brate mili preterasmo, pretvorismo u nacionalni sport.

Edited by l3s26
Posted
Nije bas, mislim da postuji i dokumentacija o tome negde na netu.

Ali to ces morati sam da potrazish ako zelis da proveris

Данас свако може да направи документарац. Од Жига звери до документарца како су Хитлера финансирали Јевреји. Свет је гладан сензационализма.

I mi smo njima danas, vojvodinu. I dan danas je u nasem vlasnistvu.

Ih ko je kome uzeo parcice teritorije hu hu! da smo mi zivi i zdravi.

I mi smo uzimali i grcima i bugarima. I nama turci.

I turcima austrougari.

U principu o parcicima teritorije mogu ozbiljno da govorim, tek posle nekih medjunarodnih dokumenata o teritoriji.

sto je nase medjunarodnim zakonom i aktom, treba da ostane nase ( Kosovo, vojvodina itd )

A sta su nam uzimali pre ww1 to me ne zanima.

Ako idemo dovoljno daleko u istoriju, gde mi danas zivimo - mi smo uzeli nekom parce teritorije.

Поента је да су узели Босну да Србија не би била опасност за њих.

Но, територије су се од давнина добијале ратовима, тако да смо све што имамо крваво стекли.

Posted
Данас свако може да направи документарац. Од Жига звери до документарца како су Хитлера финансирали Јевреји. Свет је гладан сензационализма.

pa hitlera su finasirali RockFelleri. Tachnije od njih je kupovao gorivo.

Rockfelleri se vode kao hriscani, ali oni su jevreji koji su se "preobratili" u hriscanstvo i pobegli u ameriku. Jos pre ww1.

Opasni bankari.

Ali u korenu jesu jevreji.

I jesu finasirali hitlerom, jer su kontrolisali naftu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_Oil

fackt.

Ako je hitler kako zbore stvarno kupovao naftu od Standard Oila on je direktno trkovao sa jevrejima rockafellerima

http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/

a evo ko pise

http://en.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton

Ako on laze mene, ja lazem vas!

Al sumnjam.

Поента је да су узели Босну да Србија не би била опасност за њих.

Но, територије су се од давнина добијале ратовима, тако да смо све што имамо крваво стекли.

Za njihovu ekonomiju da budemo precizniji, jer su imali vecu kontrolu nad trgovackim putevima tako.

Iz istih razloga su insistirali na stvaranju albanije kada smo se oslobodili od turaka.

OD tad smo jos trebali da namirisemo stavove austrougarske i mnogo pametnije da igramo.

Posted
Da se napravi samoodrzavajuca drzava, cija privreda ne zavisi niotkog sa strane.

Е, јебем му 'лебац. Ја ти говорим о томе да су немачким парама тада располагали Немци и улагали у своју државу. Нису радили за другог, већ за себе. Нису јачали богатуне и малверзанте већ своју државу.

DA bi to bilo moguce moras da imas izvore

Gasa, nafte, metala ( raznih vrsta)

Da bi razvio ostsatak industrije.

Добро, није баш Немачка била сама на свету. :bigblue:

Nije meni problem to sto smo pruzili otpor, vec kako smo pruzili otpor. Potpaljivali smo mladu teroristicku organizaciju, trenirali, a nismo imali kontrolu nad njome.

Набави неку књигу која се односи на предратни период, па ћеш увидети колико је АУ у том периоду водила агресивну политику и само тражила разлог да нападне Србију. Франц Фердинад је био на челу војне струје која је желела да расчисти са Србијом. Отишао у Босну да се шепури и покаже Србима зубе, па је... :bigblue:

Mi smo usrali i isprovocirali ih na rat pre nego sto smo bili spremni na isti.

То је само повод за рат. Чињеница је да су сви били гладни нових територија и чекали повољни тренутак да зарате. Није све кренуло од атентата у Сарајеву. Цела Европа се клала око спорних територија. Проблем колонија, мароканска криза итд.

Recimo albanci su za kosovo EKSTREMNO MNOGO PAMETNIJE ODIGRALI.

Хоћеш да кажеш како су Амери још једном успели да се умешају и контролишу ситуацију. Шта би Шиптари без помоћи са стране...

И што се тиче тих твојих извора. Ја могу на нету да нађем људе који ће писати како је Хитлер био девојчица, како је Титу рикнуо још за време рата, ово оно..Питање је да ли то неко признаје. Ја се бавим званичном науком, а не празним причама.

Posted (edited)
Е, јебем му 'лебац. Ја ти говорим о томе да су немачким парама тада располагали Немци и улагали у своју државу. Нису радили за другог, већ за себе. Нису јачали богатуне и малверзанте већ своју државу.

Joj bre prijatelju. Pa ekonomija je takva stvar da mora da cirkulise. Ako ne cirkulise dolazi do ekonomske krize.

Ako ti imas nemacki narod koji radi za SEBE, i u isto vreme NAJVECI deo nemackog naroda PRAVI BOMBE, TENKOVE, PUSKE.

Neko mora to da kupi. Ako to UZIMA VOJSKA, ta vecina koja PRAVI TE PUSKE mora da dobije pare od nekud.

Ako se PARE dostampavaju, PARA GUBI VREDNOST.

Ako para gubi vrednost PADA ZIVOTNI STANDARD.

ZAsto?

Zato sto da bi nemacki narod radio za sebe, mora da ima RESURSE.

DAkle mora da poznje dovoljno zitarica za sve proizvode.

Mora da iskopa dovoljno ruda i metala.

Mora da odgaji dovoljno stoke.

U principu ono sto najvise jebe matematiku jeste OTKUD NEMCIMA glavni resurs tog i danasnjeg doba?

Ako su radili sami za sebe kako pricas VREDNOST njihove marke je znacajno pala.

Kojim i cijim su novcima onda kupovali NAFTU?

Добро, није баш Немачка била сама на свету

O tome ti i pricam. A Finasirao ih je i pomagao:

Henry Ford. ( zvanichno postoji prince moze da ti da verovatno vise detalja )

J.D.Rockafeller ( naftom ) preko Standard Oila.

E sad fora je u tome sto je Rockafeller - jevrej.

( dao sam ti gore izvore i reference u cijim se knjigama to pominje, profesro na harvardu , diplome iz Ekonomije i Istorije )

Набави неку књигу која се односи на предратни период, па ћеш увидети колико је АУ у том периоду водила агресивну политику и само тражила разлог да нападне Србију. Франц Фердинад је био на челу војне струје која је желела да расчисти са Србијом. Отишао у Босну да се шепури и покаже Србима зубе, па је..

iskren da budem informaciej o tome sam pokupio iz udzbenika.

O srpskoj propagandi protiv austrougarske i austrougarskoj nepravdi prema srbiji.

Ali idalje mislim da smo glupo odigrali da gluplje nismo mogli.

Хоћеш да кажеш како су Амери још једном успели да се умешају и контролишу ситуацију. Шта би Шиптари без помоћи са стране...

Pa da ali oni su tu pomoc pametno iskoristili. Cutali i cekali. I be koliko siptari cekaju da nam otmu kosovo. Al nije albanija izvrsila odmah atenatat na prvog sprskog Kralja\predsednika\Princa ( ko sto bi mi uradili ) nego cutali i cekali, uboli priliku i eto im.

Mada oni se uzdaju u amere previse, ja vec rekoh na bem ti zivot, amerima odgovara kosovo okvakvo kakvo jeste sad.

Jer ako se zapravo DOZVOLI potpuna javno proglasena nezavisnost, kosovo ce da krene da napreduje i uvede red tu - sto amerima nikako ne bi odgovaralo.

Tako da kosovo po meni nikad nece da dobije pravu nezavisnost.

И што се тиче тих твојих извора. Ја могу на нету да нађем људе који ће писати како је Хитлер био девојчица, како је Титу рикнуо још за време рата, ово оно..Питање је да ли то неко признаје. Ја се бавим званичном науком, а не празним причама.

Pa nisu prazni izvori kazem ti.

Proveravam ja uglavnom vecinu stvari koje pricam.

Evo zasto nisu prazni, od koga poticu:

http://en.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton

Ko je i sta je taj covek:

Antony Cyril Sutton (February 14, 1925 - June 17, 2002) was a British-born economist, historian, and writer.

Radio kao:

economics professor at California State University Los Angeles

research fellow at Stanford University's Hoover Institution 1968 to 1973

Author economy, history ... see Bibliography

DAkle njegova rec je meni dovoljno kredibilan izvor.

Covek ima diplomu, ima znanje i svetski je priznat ekonomista i istoricar.

Edited by l3s26
Posted

Samo da odgovorim na pitanje kako se Nemacka tako brzo oporavila :

Marsalov plan - finansijska pomoc SAD a. Interesi ? Nemacki naucnici i borba protiv komunizma.

Posted

Marsalov plan - finansijska pomoc SAD a. Interesi ? Nemacki naucnici i borba protiv komunizma.

pa da poznato je za Americki projekat PAPERCLIP koji je menjao dosijea SS nemackih naucnika koji nisu iamli nikakvih moralni i ideoloskih problema da predju da rade za americke naucne institucije i nemacko znanje iz oblasti naoruzanja preneso na americko.

Posted

Joj bre prijatelju. Pa ekonomija je takva stvar da mora da cirkulise. Ako ne cirkulise dolazi do ekonomske krize.

Ako ti imas nemacki narod koji radi za SEBE, i u isto vreme NAJVECI deo nemackog naroda PRAVI BOMBE, TENKOVE, PUSKE.

Neko mora to da kupi. Ako to UZIMA VOJSKA, ta vecina koja PRAVI TE PUSKE mora da dobije pare od nekud.

Ako se PARE dostampavaju, PARA GUBI VREDNOST.

Ако су некада економијом управљали Јевреји, па је Хитлер вратио ствари на своје место онда је јасно откуд капитал. Јеврејима је одузимана сва покретна и непокретна имовина, а тога није било мало. :haha:

И није се само на оружију радило.

U principu ono sto najvise jebe matematiku jeste OTKUD NEMCIMA glavni resurs tog i danasnjeg doba?

Ako su radili sami za sebe kako pricas VREDNOST njihove marke je znacajno pala.

Kojim i cijim su novcima onda kupovali NAFTU?

Кад боље размислим можда си у праву кад кажеш да су Немачку финансирали Јевреји и њихов лоби. Одузмеш им све и то је то. Ето, финансија. :bigblue:

Ето лове за нафту.

Henry Ford. ( zvanichno postoji prince moze da ti da verovatno vise detalja )

Који је иначе био против Јевреја. :cool:

Ако хоћеш могу да ти дам књигу коју је он писао о њима.

( dao sam ti gore izvore i reference u cijim se knjigama to pominje, profesro na harvardu , diplome iz Ekonomije i Istorije )

Види, имаш историчара који пишу да су Срби народ најстарији, па их не узимају за озбиљно.

Pa da ali oni su tu pomoc pametno iskoristili. Cutali i cekali. I be koliko siptari cekaju da nam otmu kosovo. Al nije albanija izvrsila odmah atenatat na prvog sprskog Kralja\predsednika\Princa ( ko sto bi mi uradili ) nego cutali i cekali, uboli priliku i eto im.

Прво су разрађивали стратегију, па су узели пушке у руке. За Косово се нису борили дипломатијом, већ је то радила ОВК пушкама.

Да додам...

Постоје историчари ревизионисти који се баве негирањем јеврејског страдања и других спорних питања која Јеврејима стају на жуљ.

Рецимо> http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%98%D0%B2%D0%B8%D0%B4_%D0%98%D1%80%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B3

И он је историчар који је написао много књига које се односе на ову тематику, па је био ћоркиран.

Posted (edited)

Ако су некада економијом управљали Јевреји, па је Хитлер вратио ствари на своје место онда је јасно откуд капитал. Јеврејима је одузимана сва покретна и непокретна имовина, а тога није било мало. :haha:

И није се само на оружију радило.

Poenta je u tome sto su ti jevreji koji su upravljali ekonomijom zapravo bankari koji su i dan danas na celu banaka.

KOnkretno rockafelleri.

Кад боље размислим можда си у праву кад кажеш да су Немачку финансирали Јевреји и њихов лоби. Одузмеш им све и то је то. Ето, финансија. :bigblue:

Ето лове за нафту.

Elem jel citas ti mene? Oni su tu naftu kupovali od jevreja Rockafellera.

POznato je da je porodica rockafeller ima koren u austrougarskoj, odakle su imigrirali u ameriku promenili religiju u hriscanstvo i to je to.

Za to ti ne treba dokaz. To je opste poznata cinjenica mozes je naci bilo gde.

Ti kojima su oni oduzimali imovinu su sitna riba - pljuckavica. Prave baje su tad i dan danas zasticene ko beli medvedi i jaci nego ikad.

Fora je u tome sto njima nije bitno to da li je neko jevrej ili sta je. Njima su bitne samo dve stvari MOC I VLAST.

Који је иначе био против Јевреја. :cool:

Ако хоћеш могу да ти дам књигу коју је он писао о њима.

Zanimljivo kako svi oni pisu knjige protiv jevreja, uz to Saradjuju sa rockafellerima.

Opet pominjem rockafelleri su jevreji o tome postoje zvanicni podaci, dokazivi, dokumenti itd....

rockefeller

Y The Rockelfeller family in America passed themselves off as Christians, but ancestrally in Europe they were originally a Jewish family. Many European Jews came to America, Canada, and Britiain and changed to non-Jewish names or claimed to be Christians to avoid "anti-Semitism." But they are biologically Jewish nonetheless.

Види, имаш историчара који пишу да су Срби народ најстарији, па их не узимају за озбиљно.

Pa kazem ti, ovaj lik je bio jako cenjen u naucnom svetu.

Ti sad mozes da zboris sta oces, njegova karijera govori da je bio cenjen i uziman za ozbiljno.

Прво су разрађивали стратегију, па су узели пушке у руке. За Косово се нису борили дипломатијом, већ је то радила ОВК пушкама.

Radili na 2 fronta u tri koraka.

1 Front pare. Ponudi dobru kintu. Otkupi. Dobar broj srba je prodao sta je imao i otisao bez ikakvih problema i dilema.

2 front OVk, puske zastrasivanj pa ono sto nije htelo da se proda, prodato je pod pritiskom.

Moj stav.

Edited by l3s26
Posted
Poenta je u tome sto su ti jevreji koji su upravljali ekonomijom zapravo bankari koji su i dan danas na celu banaka.

Пребегли у Америку и топлије крајеве да паразитирају.

Са тим се слажем, али се не слажем да су финансирали Немачку.

POznato je da je porodica rockafeller ima koren u austrougarskoj, odakle su imigrirali u ameriku promenili religiju u hriscanstvo i to je to.

Za to ti ne treba dokaz. To je opste poznata cinjenica mozes je naci bilo gde.

Их, било где. Зашто га ова опогањена званична историја нигде не наводи.

Јебало се Хитлеру да ли је он био хришћанин или не. Могао је и у ислам да пређе..Једном Жидов, увек Жидов.

Тако је говорио чича Форд.

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=343698

Posted (edited)
Их, било где. Зашто га ова опогањена званична историја нигде не наводи.

Da si ti jedan od najbogatijih ljudi na svetu, da dobrim delom kontrolises nauku.

Da li bi voleo da istorija u svojim udzbenicima navodi da:

Si bio americki jevrej koji je prodavao hitleru naftu?

Naravno da ne. Zato ne navodi. Ali vrlo lako moze da se proveri.

Nema u udzbeniku ali ima u dokumentaciji.

Са тим се слажем, али се не слажем да су финансирали Немачку.

To ce da ti se razjasni kad proveris i spoznas da je rockafeller = jew.

Edited by l3s26
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...