angels deserve to die Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Letos se po Bugarskoj vrtela jedna njegova pesma "All sumer long". Pevljiva je i brzo ulazi u ushi pa rekoh da pitam da li ga neko slusha i shta mislite o njemu. Quote
KazimKazim Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 I ja sam zapazio 'All summer long', skroz hiticna stvar Quote
angels deserve to die Posted December 24, 2008 Author Report Posted December 24, 2008 Skoro sam chula jednu pesmu koju je on otpevao sa Nickelback-om, ali mi se nije neshto mnogo dopala na prvo slushanje, sad chak ne mogu ni da se setim kako se zove. Quote
Nerevar Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Obradjivanje pesme kao sto je Sweet home Alabama je tesko skrnavljenje. Slicno je radio i sa Sad but true.... Tezak foler i nula od autora. Quote
angels deserve to die Posted December 24, 2008 Author Report Posted December 24, 2008 Pa i nije bash neshto obradjivao pesmu- samo je spomenuo njeno ime... Quote
Bata Trokrilni Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Jedna od najsmešnijih pojava u rock muzici, u negativnom smislu. Quote
RNA Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Jedna od najsmešnijih pojava u rock muzici, u negativnom smislu. Не бихс е сложио, сувише си благ. Он је једна од најјаднијих појава у музици у сваком смислу. Не подносим га из дубине душе. Quote
Sreta Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Не бихс е сложио, сувише си благ. Он је једна од најјаднијих појава у музици у сваком смислу. Не подносим га из дубине душе. Amin Quote
angels deserve to die Posted December 26, 2008 Author Report Posted December 26, 2008 Uuu, al' ga napljuvaste- sad mi se i ne slusha Quote
RNA Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Ако си икад могла да га свариш, не видим да је наша пљувачина разлог да престанеш. Али, мора да имаш много јак желудац и апсолутно одсуство укуса ако можеш да слушаш онакве баљезгарије. Quote
angels deserve to die Posted December 26, 2008 Author Report Posted December 26, 2008 Ако си икад могла да га свариш, не видим да је наша пљувачина разлог да престанеш. Али, мора да имаш много јак желудац и апсолутно одсуство укуса ако можеш да слушаш онакве баљезгарије. Ti ne mozesh da imash mishljenje o tome da li ja imam ukusa ili ne, kad uopshte ne znash shta slusham. S druge strane, ako sam rekla da je pesma "All summer long" pevljiva i da ulazi u ushi, nisam time rekla da mi se sama pesma svidja niti da slusham Kid Rock-a. Mada, ne slazem se s tim da je on obradio pesmu "Sweet home Alabama" jer je nije obradio i o tome sam vec govorila, ne zelim da se ponavljam. Inache, kao shto vec znash ako si chitao moje predjashnje postove na ovu temu, a vidim da jesi, imala sam priliku da chujem josh neke stvari od njega i apsolutno ne smatram da je on neka inovacija u rock muzici. Takodje- shto se tiche ukusa- niko nikome ne moze da kaze da "ima odsustvo ukusa" jer su ukusi razlichiti. Ja nikada u zivotu ne bih slushala rep jer smatram da je to totalno besmislena i neemotivna muzika, ali poshtujem tudji izbor, t.j. izbor onih koji su reshili da uzivaju u toj muzici i sigurno im necu reci da nemaju ukusa. Quote
Nerevar Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 (edited) Pa i nije bash neshto obradjivao pesmu- samo je spomenuo njeno ime... Ne uopste, rif se provlaci kroz celu pesmu. Skrnavljenje tesko - Bad American ass Edited December 26, 2008 by Nerevar Quote
RNA Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 (edited) Ti ne mozesh da imash mishljenje o tome da li ja imam ukusa ili ne, kad uopshte ne znash shta slusham. S druge strane, ako sam rekla da je pesma "All summer long" pevljiva i da ulazi u ushi, nisam time rekla da mi se sama pesma svidja niti da slusham Kid Rock-a. Mada, ne slazem se s tim da je on obradio pesmu "Sweet home Alabama" jer je nije obradio i o tome sam vec govorila, ne zelim da se ponavljam. Inache, kao shto vec znash ako si chitao moje predjashnje postove na ovu temu, a vidim da jesi, imala sam priliku da chujem josh neke stvari od njega i apsolutno ne smatram da je on neka inovacija u rock muzici. Takodje- shto se tiche ukusa- niko nikome ne moze da kaze da "ima odsustvo ukusa" jer su ukusi razlichiti. Ja nikada u zivotu ne bih slushala rep jer smatram da je to totalno besmislena i neemotivna muzika, ali poshtujem tudji izbor, t.j. izbor onih koji su reshili da uzivaju u toj muzici i sigurno im necu reci da nemaju ukusa. Мислио сам на ЧУЛО укуса, заборавио сам ту једну реч. Тако би се савршено уклопило у оно са желуцем. Мада, и та Лакримоза ми је жестоко сумњива. Реп није лош уопште. Данашњи стерилни хип-хоп је срање. Edited December 26, 2008 by RNA Quote
Descender Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Kid Rock je personifikacija SVIH najkatastrofalnijih muzickih pojava koje je Amerika iznjedrila u poslednjih pola vijeka. Quote
angels deserve to die Posted December 27, 2008 Author Report Posted December 27, 2008 Мислио сам на ЧУЛО укуса, заборавио сам ту једну реч. Тако би се савршено уклопило у оно са желуцем. Мада, и та Лакримоза ми је жестоко сумњива. Реп није лош уопште. Данашњи стерилни хип-хоп је срање. Na shta god da si mislio- uzasno si subjektivan. Quote
Alucard Earl Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Ako je ovo javno pljuvanje Decijeg roka(Kid Rock) ,nedajte da se ugasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alucard Earl of Black All well in... Quote
RNA Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Na shta god da si mislio- uzasno si subjektivan. Апсолутно, нико никад није ни 50% објективан. Такво нешто не постоји. Quote
Alucard Earl Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 ljaxe.. Definitivno uzivas u muzici... ...Samo napred! Alucard Earl of Black All well in HELL!!!!!!!!! Quote
Killing Floor Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Hahaha koja meni nije jasna koja je poenta tog mentola u muzici, i kako je on uopste "uspeo" Quote
זאבים Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Njegowa konceptualna umetnos' nie swima shwatljiwa. Quote
Recommended Posts