Sinstrel Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nula kokica najverovatnije jer ovo nije kukuruz kokicar. E ovo je zakon! Ima i domaca verzija ovog kukuruza i to sa ukusom rostilja! Keva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Uf! Odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nula kokica najverovatnije jer ovo nije kukuruz kokicar. I to je greška u postavci stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 krajem decembra konacno sam dobio iPod Touch stvarno dobra stvarica nemam ni jednu zamerku vredi svaku paru... Hocemo detalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 E ovo je zakon! Uh...ovo mi je grozno...kao i one pohovane bananice !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ovo je nabolja grickalica ikadaaaa: Savršen mix 'leba, vriiiiiišle i snefa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Meni je to sumnjivo. Jebesh 'leba u kocke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 hahaha, rađeno je po principu Bake Rolls i starih dobrih taljanskih bruscetta..... totalno je kvlt... probaj j Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 E ja sam probao ove kubeti samo ukus piletine cini mi se, i nije mi se svidelo. :/ Ali mexicorn je odlican!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sas pilećinu nesam probala, no ovaj sas vreloga kera je vrloma dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 +1 Ne svidja mi se Kubeti, previse zacina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Kубети је одвратан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 +1 Ne svidja mi se Kubeti, previse zacina. Začina može biti premalo ili dovoljno. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ovo je nabolja grickalica ikadaaaa: Savršen mix 'leba, vriiiiiišle i snefa Jede moj dečko one sa piletom. I tako ih je nahvalio da ja probam. I sine mi. To je bajat leb iz restorana umočen u mas ostalu od prženja pileta celog dana. Odlična investicija, jako dobro za one koji kubete prave. Na žalost, ukus je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 krajem decembra konacno sam dobio iPod Touch stvarno dobra stvarica nemam ni jednu zamerku vredi svaku paru... Koliko novaca? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 kubeti hot dog???heheh ovo je smesno zato sto cigane u siptariji zovu kurbeti.zamisli na sta vas onda asocira kubeti hot dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Tešo, ajd čovek i od tebe nešto pametno da čuje. Nisam znala za ovo... mislim da više neću jesti kubeti Edited March 8, 2009 by (: Al Anyah de Chocolat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hehe eto kada neznas neke osnovne podatke o ciganima i kako ih zovu u kojoj zemlji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ne moram da znam takve stvari - zato imam tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ljudi gde ima da se kupi M&M cokoladne bombone ali treba mi pakovanje od 500 g hteo bi da uzmem oko 5 kila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 na aerodromu, i to vrlo jevtino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Ljudi gde ima da se kupi M&M cokoladne bombone ali treba mi pakovanje od 500 g hteo bi da uzmem oko 5 kila Mogu li da te pitam šta će ti 5 kila MnM bombonica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 sta ce meni Toblerone od 5kg? nisam ih nasla, al znam da postoje i zelim ih. Kad sam letela iz Praga za BG u avionu je bilo da se kupi, kao na free shopu, 500g M&M-a, bilo je nesto smesno tipa 4-6eur. Al se ne secam da li ima na aerodromu. Ako idete tamo OBAVEZNO probajte specijalnu ediciju Neste cokolade od 300g, srebrno - ljubicasti omot, suvo grozdje i lesnik - najbolja izvedba te kombinacije koju sam probala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Mogu li da te pitam šta će ti 5 kila MnM bombonica? pa da jedem naravno ja se time hranim letos sam iz amerike dobio 5 kila, zamalo u bolnici da zavrsim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 kazu da se od slatkisa, cokolade pogotovo, dobija zatvor ali od TONE slatkisa quite opposite LM ako stvarno odes do aerodroma javi cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts