Fapril ethereal Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 ja sam letos pio 3 u 1 hladni Jakobs svi su mislili da sam promenio seksualnu orijentaciju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 JA ni jedan sem Polimarka ne jedem. Onaj dijamant neki gadan ukus, a Thomy ima neki ukus i ja to ne ubrajam u majoneze. Ni osamdesetih jos ja to nisam smatrao za majonez. Vise kao neki drugi namaz jer ima neki kiselkasti ukus. Jebes kiseo majonez. Sto se tice kecapa svi mogu da ga duvaju opet Polimarku. Svi ostali kecapi ko da mecu kilo secera unutra pa bukvalno ne dobijes kecap nego kecap sa secerom. Ni jedan drugi ne mogu jesti, a probao sam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Thomy über alles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 JA ni jedan sem Polimarka ne jedem. Onaj dijamant neki gadan ukus, a Thomy ima neki ukus i ja to ne ubrajam u majoneze. Ni osamdesetih jos ja to nisam smatrao za majonez. Vise kao neki drugi namaz jer ima neki kiselkasti ukus. Jebes kiseo majonez. Sto se tice kecapa svi mogu da ga duvaju opet Polimarku. Svi ostali kecapi ko da mecu kilo secera unutra pa bukvalno ne dobijes kecap nego kecap sa secerom. Ni jedan drugi ne mogu jesti, a probao sam. Nektar kečap je meni mnogo bolji od Polimarka, a što se tiče majoneza, tu je verovatno fora da si se navikao tokom godina na Polimark i sad ti je sve drugo čudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Taj kecap nikada nisam ni probao jer sam isprobao gomilu nekih drugih i rekao neka hvala. Polimark mi jedini bio jestiv. Ne kazem da je najbolji i da mi se svidja nesto ne znam koliko nego samo da je jestiv u odnosu na ono sto sam probao. Sto se tice majoneza nemam potrebu da menjam Polimark kada je super. Mada mi se cini da je bio nekada malo bolji, ali kada bolje razmislim tako je sa svim proizvodima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Što se kečapa tiče, jbg, najviše volim Heinz. Znam, znam, šećer čisti i sve to, al šta ću kad volim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 3in1 sa ukusom ruma nije loš, doncafe meni je onako mnogo bolji Nescaffe Latte sa rumom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 nemojte da se sprdamo, Thomy je klasa ispod Dijamanta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Istina. Thomy mi se najvise svidjao kad sam bio malji deca. Danas uopste ne. Da li je do mene ili do samog majoneza to vec ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 3in1 sa ukusom ruma nije loš, doncafe Wooo to jos nisam probala, deluje obecavajuce. Inace ona sa kokosom i narandzom je onako, prilicno bezveznjikavo. Mokate 3u1 mi je sjajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Thomy mi se najvise svidjao kad sam bio malji deca. Danas uopste ne. Da li je do mene ili do samog majoneza to vec ne znam. sjebali su kvalitet, Thomy je bio majka skoro sam ga jeo, ne može ni da priđe Dijamantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ima sad i novi nes 3u1 makijato. Kafomat na faxu je zlotvor, em standardno ne vraca kusur, em cesto pojede sve pare i pravi se blesav, valja uvek imati kakav 3u1 u steku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Dijamant majonezi su prvoklasni. Nema boljih. Veran sam i Polimark kečapima, čisto iz navike, iako konkurencija pravi dobre kečape. 3 u 1 su čiste zajebancije. Samo rum posle kafe. Može i kuvano vino. Uz kafu, zna se, dve poveće čaše vode, bilo da je turska ili espreso. I 3-4 kašike belog... šećera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Jacobs Milka 3u1 jebe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Jacobs kapućino sa Milkom još više Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Jebala vas Milka, masonsko sranje od kompanije. Najgore čokolade prave. Kao da žvaćeš mix kerećeg izmeta i gume. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Sto se tice majoneza nemam potrebu da menjam Polimark kada je super. Mada mi se cini da je bio nekada malo bolji, ali kada bolje razmislim tako je sa svim proizvodima. Mnogo je losiji nego ranije.Jaje se uopste ne oseti i previse je postao vodnjikav. Dijamant je bolji, medjutim Tomi je ipak najblizi domacem...a i kod nas se proizvodi, od nasih sastojaka, pa ono njihova tehnologija, nase sirovine, tako da je i to mozda razlog.Al jbg, ko uzima vece kolicine skup je ko djavo, ono na kesice je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Vaistinu. Evo juce pojedoh pola kila svedske marabou sa suvim grozdjem. Kakav jebeni uzitak dok jedes cokoladu. Ima jos mnogo vrsta i svaka jebena vrsta je bolja od svake Milka cokolade svetlosnim godinama. Svedska marka, a cokolada prava ona najlepsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Jebala vas Milka, masonsko sranje od kompanije. Najgore čokolade prave. Kao da žvaćeš mix kerećeg izmeta i gume. to je cokolada koliko je i eurokrem blok cokolada Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 smeće od čokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Čist GMO. @Hefest Da mi lepo organizujemo kidnapovanje onog tvog poznanika iz centralnog komiteta, uz pristojan otkup, i imaćeš za taj Marabou do kraja bezbrižnog života. Da se trsiš svaki dan, dok se ne usereš. A i ja. Da šmrčemo koku sa Delafee štangle, i da nas, brate, boli kurac, dok nam Lalović izvodi trbušni ples. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Vala kako vreme prolazi sve mi primamljivija ta opcija. Odradis jednom jedan posao lepo i posle ceo zivot zivis kao lord. Po par milioncica eura da izvucemo i puna kapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Brate, kako može da ti bude primamljivo da ti Lalović izvodi trbušni ples? Suviše je mršav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Će ga nagoje Marabou čokoladama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 @cokolada Najlepse zelje >>> sve ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts