זאבים Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 La Festa kapuccino u kesici, uqs lesnika. Cist hedonizam.
Grob Bez Dna Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ima i bolji. ovaj gel i ja koristim.mislio sam na brijac.
Kakashi Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ja sam uzeo Power. Iskreno ne znam da li ono vibriranje radi nešto , ali žileti su definitivno bolji.
kuruz Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Неко се жалио да више нема Желе зеке, али ја сам га малопре видео у радњи.
MissionVao Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 da li zivis u Beogradu i jesi li siguran da je to pravi pravcati Zele Zeka? Pazi ima vernih kopija
Bloody Satara Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Ne znam gde drugde da postavim ovo, a nebi da otvaram novu temu. Dakle, ima li neko pojma gde ima da se kupi rokerica, ali od nekog materijala poput somota, texasa, pamuka ili tako nekog sranja (dakle ne kožna)...? I ako zna kol'ko para bi me izašlo to zadovoljstvo?
kuruz Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Не живим у БГу, али Зека је прави, пробао сам га!
SATAN-iz Batajnice Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Не знам италиано, мораћу код конте Марија Марка Дел Тинторета на часове. icon_mrgreen.gif У сваком случају, свиђа ми се ово ''интимо.'' wub.gif
Теша Тешановић Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 ne volim proizvode tako da nemam utiske o njima
voodoo_ Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Znači piješ mleko direktno iz sise a pšenicu sam harvestuješ i mesiš?
Vuk Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 onda bi morao da koristi IMT ili John Deere proizvode
Теша Тешановић Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 kada sam rekao proizvode onda sam mislio na ove stvari sto se reklamiraju na bilbordima i po televiziji.jebes proizvode jebes kapitalizam jebes zapad
Grob Bez Dna Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 kada sam rekao proizvode onda sam mislio na ove stvari sto se reklamiraju na bilbordima i po televiziji.jebes proizvode jebes kapitalizam jebes zapad sto koristis komp?
Теша Тешановић Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 sto koristis komp? da mogu da srbujem preko neta
Ајлин Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 pšenicu sam harvestuje, melje i mesi teša je pro.
SATAN-iz Batajnice Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 ne volim proizvode tako da nemam utiske o njima Najlegendarniji post IKAD! HAHHAHAHAHAHAHAHA
Nisko_Se_Mazim Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Ah sto su dobre one karamele sa cokoladom koje Bambi proizvodi-uzeh ih malopre Podekah za cas posla celu kesicu
Killing Floor Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 uzao sam danas braun 360: http://www.tehnomanija.rs/katalog/braun-ap...anje-360-1.html detaljniji review uskoro. (prvi utisci - fenomenalno) Valjda je to taj sto se reklamira na tv-u u poslednjih par meseci, ajde javi kakav je....kada si pominjao da brijac muci sa malo vecom bradom, ima resenje i za to, (bar na ovom mom) imas ono jedno sranje za proredjivanje brade prvo prodjes njime celu facu pa onda krenes da se brijes i ide sve kao podmazano.
Nisko_Se_Mazim Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) Previse gnjavaze Ja koristim najobicniju staru dobru britvu Istina isekao sam se kao konj prva dva puta(prokleto je ostro )dok se nisam usemio ali sada samo klizi Edited January 22, 2009 by Full_Metal_Yakuza
voodoo_ Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Iznenađujuće, onaj najjeftiniji narandžasti "Bic" od 30 dinara neverovatno dobro brije. Nije baš pogodan za fine radove ali daleko bolje skida čekinje od ovih fensi brijača sa više oštrica.
Nisko_Se_Mazim Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) Uh meni je bas taj Bic bio tesko sranje Neverovatno brzo se istupi bar kod mene i tek sto izbrijem jednu polovinu lica drugu jedva mogu da obrijem jer postane tup Doduse imam prilicno jaku bradu a i kod tih plastikanera me nervira sto se brzo zacepi sa dlacicama pa moram non stop da ga ispiram i tresem Zato sam ja lepo otisao na pijacu i kupio onu masinicu u koju se stavljaju pravi zileti(pakovanje Gillete kosta oko 50din a dobija se 5 komada,a sa jednim mozes komotno 3 puta sigurno da se obrijes)i milina-lako se i ispira(samo pustis ispod cesme)jer su u toj masinici oni prorezi dosta siri nego kod plastikanera A imam i britvu Edited January 22, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Recommended Posts