Footog Qpoos Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ja sam velik ljubitelj smokija...nikada do sada nisam probao ni jedan smoki sa nekim odredjenim ukusom,samo onaj klasicni...odupirao sam se dosta dugo...smoki sa sirom je kombinacija grumena soli sa vegetom i dodatkom kuhinjske soli...kome uopste pada na pamet da pravi ta sranja...kao kada bi neko napravio krompir sa ukusom cokolade...
Ајлин Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 kazu da se od slatkisa, cokolade pogotovo, dobija zatvor ali od TONE slatkisa quite opposite LM ako stvarno odes do aerodroma javi cenu došla sam sinoć i na bg aerodromu ništa nije jevtino! pazarite na frankfurtskom ili minhenskom tamo su te slatke zezalice non stop na sniženju
Machka Naopachka Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 bwahaha ne dovodi me u iskušenje. Dosta mi je što sam ovde nakupovala slatkiša. Ali gigantske puslice! :) Nadam se da mi se netje razpuslicati u torbi..
MissionVao Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 (edited) @Trne: mnogi ljudi u Meku umacu pomfri u sladoled od cokolade nije grozno al sigurno je bolje odvojeno. Sto me podseti da taj sladoled nisam jela jos od osnovne skole, skoknucu danas. Pileca salata s jogurt sosom je zakon. Alpski sendvic je shit jer je zemicka gorka i smradna. Kad se skine ok je ali posle onaj genijalni masni sir pravi gorusicu od nedelju dana. Jel probao neko onaj drugi sendvic sto ima integrisanu slaninu u zemicku? inace keva mi bas sutra ide u Frankfurt al sta cu kad ne smem da zderem. Mozda narucim Godiva cokoladu al M&M jok. Ona domaca zamena je sjajna, treba da probate. Male crne kesice s sharenim lopticama, unutra cokolada i kikiriki, bas je super. Edited March 11, 2009 by Double Fire
Zen Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Det...i-istok.sr.html Стручњаци зато кажу да, ако вам муж није аутомеханичар, а дете се не ваља у трави и блату, сваки прашак ће свакодневна запрљања опрати довољно добро.
Rehabilitovani Bagrem Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 dobar je onaj zeleni lenor,prelepo mirise a izgleda kao mutagen iz nindza kornjaca!
Nisko_Se_Mazim Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Brate u tom budjavom Meku valja samo milkshake i eventulano sladoled Hamburgeri i ostalo imaju dimenzije zetona a i ukus im nije neki Jebo ti takvu pljesku-u Duff bre ili Stepin Vajat da se najdes ki' covek
Footog Qpoos Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 probao sam multivitu od grejpfruta...ima ukus benzina...
MudriPanj Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 multivita je uzas, ja mogu jedino cedevitu da svarim i to samo od narance ali sto je skupa... i brzo se potrosi
Footog Qpoos Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 110 dindzi za 2ipo litra...dodje mu nesto kao koka kola...ukusi multivite su super,dizel i loz ulje...
Ајлин Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 takovo ima jedan sok od višnje, kojeg ima samo ujesen. tetra brik pakovanje zeleno. taj je sok istovetnog ukusa kao onaj što ga je keva pravila kad pocepa 20 kg višanja i sprema ih za zamrzivač da ima zimi da pravi lenje pite i ostale poslastice, a sok iscuri u posudu ispod cediljke, pa ga ona razblaži vodom do drinkable koncentracije, malo pošećeri i napuni time jedno 5 flaša od onog fruktala u staklu od po litar.... pa pijemo iz flaša direkt, a sve nam ostanu bordo brkovi i uflekamo majice koje posle mora da otkuvava
strange illusion Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 mmmm... visnja odlicna i bez razblazivanja jeste l` probali novi sok fruvita crveni grejpfrut? odlican. bez secera, ko da jedes pravo voce, a ne cimas se da oljustis ono cudo
Ајлин Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 ko ima klimu u kući a da je skoro postavljao/la? preporuke? gajba je 28m2 ima dve prostorije, ne ginem da stavim brend jer kapiram da je sad sve to isto, samo mi treba za 'lađenje, jer centralno imam pucajte linkove
MudriPanj Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) klima? svejedno. sve su iste, to ce ti vise ljude reci. ove koje su skuplje vise kostaju, ove jeftinije manje. jedino je razlika u snazi tako da ti preporucujem da kupis neku slabu/srednje slabu varijantu (jace klime imaju dosta bolje grejanje) edit: obidjes 5-6 radnji i kupis neki relativno jeftin klima uredjaj, to ti je moj savet Edited April 3, 2009 by MudriPanj
MissionVao Posted April 3, 2009 Author Report Posted April 3, 2009 (edited) U principu kostaju oko 21k one pristojne (decko takvom ladi gajbu od oko 38 kvadrata). sad nadam se manje, zbog krize Samo se treba prijaviti na vreme, znam lika koji drzi firmu za ugradnju i cekalo se 3-4 nedelje proslog leta. uspela sam da nadjem moju na netu idem da vidim sta je auto clean opcija (osecam da cu je pokvariti ) Edited April 3, 2009 by Double Fire
Kokopelli Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Nesti Dante luksuzni sapuni. Ja imam ovaj set: i par pojedinačnih (iris, šargarepa, tikva, artičoka): , a vidjela sam iza hrama Svetog Save apoteku koja prodaje isključivo prirodnu kozmetiku, i između ostalog i ND sapune. Ovo mi je naredna kombinacija: . E da, apoteka ima i Dr. Hauschka kozmetiku. Jedno vrijeme je nije bilo na našem tržištu.
KazimKazim Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Jedan od najboljih kremica u nas (meni je bar najbolji), nije ga imalo ovih dana, pa keva uzela neki Kinder, ono je govno za ovaj, a kad pogledam koliko je Kinder jaka firma, svaka cast ljudima iz Temerina il odakle je firma vec
Ајлин Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 mislim da sam rešila pitanje klime hvala na savetima
KazimKazim Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 !!!! Dobro - kod nas, ako si na to mislila
MissionVao Posted April 3, 2009 Author Report Posted April 3, 2009 (edited) euro krem i nutela. nemam nista protiv da probam i druge ali finetti npr mi je grozan. treba krivicno goniti kao laznu reklamu SVE poslasticarnice koje furaju 'palacinke s euro kremom' a ne koriste euro krem! nije svako crno-belo euro krem! :( Edited April 3, 2009 by Double Fire
Kokopelli Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 I meni je finetti grozan!!! Najviše volim euro-krem, nutella mi je previše slatka i bude mi muka ako mažem palačinku sa tim. I velika razlika: euro krem ima bijelo
Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Euro krem i Cipiripi mmmmmmmmmmmm................................
Recommended Posts