Bejbe Kompajler Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ja ne volim bijelo.... i nikada mi neće biti jasno zašto ljudi ne vole Finetti... meni je on odličan.
Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ovaj cipiri da , ovaj novi nikako!!! Kod mene ta teglica nije mogla da opstane 1 dan. Sranje je sto vise ne prave takav!
Kokopelli Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ja ne volim bijelo.... i nikada mi neće biti jasno zašto ljudi ne vole Finetti... meni je on odličan. Pa meni se recimo ne dopada jer nemam utisak da jedem bilo šta što ima veze sa čokoladom. Ima naizgled miris i izgled čokolade, a kada probaš - njesra!
KazimKazim Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Pa meni se recimo ne dopada jer nemam utisak da jedem bilo šta što ima veze sa čokoladom. Ima naizgled miris i izgled čokolade, a kada probaš - njesra! Isti slucaj samo sa Kinder kremicem
Ајлин Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 kinder lada je bila najbolja. i ostane vam šolja u koju suneš vrelo mleko kad oguliš poslednje ostatke po dnu
Footog Qpoos Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 kada god neku nasu "slatku" firmu kupi neka strana uvek primenom njihovih recepata se dobije neko sranje...jebem ih u njihov evropejski ukus iliti okus...
la Fée Verte Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 (edited) khm.. ljudi.. znate možda gdje se može naći ovo donje rub.... pardon, pokušaj donjeg rublja na tržištu, ovdje, kod nas?? Poznato kao C-string. Edited April 3, 2009 by la Fée Verte
Zen Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Deluje zabavno. Ali ne i preterano prakticno. Svejedno, jedva cekam da vidim to na nasoj grand omladini
Footog Qpoos Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 to sranje je bas sranje...sta fali cipkastim zenskim gacicama...nista...malo erotike,malo cipki,malo se providi i to je to...jebes onaj pokusaj kruga...
Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 to sranje je bas sranje...sta fali cipkastim zenskim gacicama...nista...malo erotike,malo cipki,malo se providi i to je to...jebes onaj pokusaj kruga... Podrzavam te .
Footog Qpoos Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 sve kuvarice u narodnim kuhinjam moraju to da nose...zastita od povreda na radu...
vudun Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Не знам за вас, мени очи испадоше. 'Оћемо још слика, како би се боље упознали са овом новотаријом у сфери одевних предмета.
Footog Qpoos Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 to je uniseks...rotiraju se kada ih muskarac nosi...onaj veci deo ti zaklanja dupe,a za onaj duguljasti se zaveze penis...
Sisus Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Jel ima muski model? Potencijalni muskarci koji bi to nosili, imaju muda i da idu goli, tako da im to ne treba.
vudun Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Стварно не знам која је поента у оном пичкорајфу. Гледати неку даму са тим на плажи једнако је осећају к'о кад бамбусаш, а не шприцнеш.
la Fée Verte Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 (edited) Nemojte tako, mozda joj treba zbog posla. c,c,c,c.... Kupujem drugarici.. I mislim da joj neću reći koja je funkcija tog čuda... znajući njenu inteligenciju, mislim da neće ni skontati.. Edited April 4, 2009 by la Fée Verte
Zen Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ok ako stavi kao rajf pokusaj da ne umresh od smeha odmah :)
Sandman Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ne,ali sam bio juče u Delta City-ju,sada je gotovo prazan,svi odoše u "Ušće".
Recommended Posts