vudun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 http://www.bizniscg.info/modules.php?name=...e&sid=23451
darkmiss Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 http://www.bizniscg.info/modules.php?name=...e&sid=23451 jel ima ovo u prodaji?
vudun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ма шта ће ти. Је л' си чула ону легендарну од Кемала Маловчића ''Тек тек?''
Footog Qpoos Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ...a ona bi se sminkala...ja jedva cekam odgovor romeda...hahaha ...snizice cenu na dinar... ...
cotoha Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 kako je diiiiivnoooo ono kockasto pakovanje imlekovog jogurta od pola litra jooooooooj $)))
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 kako je diiiiivnoooo ono kockasto pakovanje imlekovog jogurta od pola litra jooooooooj $))) Ko o čemu - ti o jogurtu. :)
cotoha Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 hahahaha pa da najradije bih uronio u okean vocnog jogurta i pojeo sve komadice voca $D samo me jogurt nikada nije iznevjerio - tj. jeste jednom kad sam ga zaboravio u rancu i tako je stajao 10 dana a bila je veoma visoka temperatura ja sam cuo neke cudne zvuke po noci onda sam shvatio da dolaze iz ranca i kad sam otvorio jogurt on je eksplodirao. a bio je od banane i jagode $)))
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Taj od banane i jagode mi je omiljeni. Sisus pravi odlican od jagode .
cotoha Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) ma jeste on dobar, al sta vrijedi kad ga proizvodi dukat.. hocu i ja da naucim da pravim to )) al ne od jagode on je odvratan.. od visnje, ananasa, marakuje, aloJa vera, malina, lubenice..povrcni jogurt. Edited April 5, 2009 by cotoha
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Meni nije, sa svezim jagodama je mmmmmmmm......... Kako mislis da napravis od lubenice, majke ti ?
Ni! Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Activia od jagode. Uglavnom ne volim voćni jogurt, ali... Uh.
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) ma jeste on dobar, al sta vrijedi kad ga proizvodi dukat.. hocu i ja da naucim da pravim to )) al ne od jagode on je odvratan.. od visnje, ananasa, marakuje, aloJa vera, malina, lubenice..povrcni jogurt. I nećeš ga jesti samo zbog toga? E, Vlado, Vlado... xD Ja nisam probala taj od banane i jagode, a inače su mi to omiljene vrsta voća. Moram naći. Ja najviše volim od jagode i od višnje. Al' ne znam ko proizvodi te koje ja volim, nikad nisam obratila pažnju. Edited April 5, 2009 by Brynhildr...
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Taj od banane i jagode ima skroz istrpovan ukus, cas osetis jedno cas drugo . Cesto ne mogu da ga nadjem u prodavnici .
cotoha Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Kako mislis da napravis od lubenice, majke ti ? sto mislis zbog kospica hahaha $))) Activia od jagode. e jeste vrlo jestiv al nekako ga malo ima.. ko za 'ticu #S i skup je %/ I nećeš ga jesti samo zbog toga? E, Vlado, Vlado... xD valjda piti :ppppp. pa naravno da necu - opstepoznata stvar da mi iz hrvatske dobijamo posebne kontigente zatrovane hrane. prije bih pojeo tj popio govno da prostite
Маузер Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja sam danas jeo butku pecenu u rerni sa mlincima i mladog luka! Ubio se kao zver i posle toga sladoleda. Onaj straus sa puno cokolade!
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja sam danas jeo butku pecenu u rerni sa mlincima i mladog luka! Ubio se kao zver i posle toga sladoleda. Onaj straus sa puno cokolade! A ja sam student koji masta o takvom rucku .
kuruz Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja sam danas jeo butku pecenu u rerni sa mlincima i mladog luka! Ubio se kao zver i posle toga sladoleda. Onaj straus sa puno cokolade! Код мене четврт прасета, пире, млади лук и кокос коцке.
Ајлин Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 tražim štampač, imate li preporuku? evo šta tražim: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1927523
Satyr Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 tražim štampač, imate li preporuku? evo šta tražim: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1927523 ja sam skoro uzeo laserski color stampac Canon lbp 5000 dao sam 16 000 za njega i veoma sam zadovoljan ima ogromne ketridze koji navodno mogu da odstampaju po 2000 strana i ima fioku za nisam siguran dal 200 ili 250 lista
Ајлин Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 hvala samo potvrđuješ moje ubeđenje da mi valja kupiti canon. taj tvoj odlično zvuči al mi je waaay over the budget.... gledah ovaj mp140 jer ima par zgodnih stvari, može i da kopira i da skenira jeste flatbed al ono.. šta će mi više u životu za kućnu upotrebu... dokument, pasoš, uplatnica, šta drugo pa skeniram, eventualno časopis. a sad sam pronašla da je opskrbljen nekom tehnologijom štampanja protiv razlivanja boja tj njihove trajnosti do 100 godina (kakva patka, niko od nas više tada neće biti živ da uloži reklamaciju, ccc). al' se raspisah
darkmiss Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 (edited) ja imam mp160 i superiska radi! jes' da zvuci ko traktor kad stampa, al stvarno dobro radi... Edited April 22, 2009 by DarkMiss
Recommended Posts