Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ма шта ће ти. Је л' си чула ону легендарну од Кемала Маловчића ''Тек тек?''

Posted

hahahaha pa da najradije bih uronio u okean vocnog jogurta i pojeo sve komadice voca $D samo me jogurt nikada nije iznevjerio - tj. jeste jednom kad sam ga zaboravio u rancu i tako je stajao 10 dana a bila je veoma visoka temperatura ja sam cuo neke cudne zvuke po noci onda sam shvatio da dolaze iz ranca i kad sam otvorio jogurt on je eksplodirao. a bio je od banane i jagode $)))

Posted (edited)

ma jeste on dobar, al sta vrijedi kad ga proizvodi dukat.. hocu i ja da naucim da pravim to :))) al ne od jagode on je odvratan.. od visnje, ananasa, marakuje, aloJa vera, malina, lubenice..povrcni jogurt.

Edited by cotoha
Posted (edited)
ma jeste on dobar, al sta vrijedi kad ga proizvodi dukat.. hocu i ja da naucim da pravim to :))) al ne od jagode on je odvratan.. od visnje, ananasa, marakuje, aloJa vera, malina, lubenice..povrcni jogurt.

I nećeš ga jesti samo zbog toga? E, Vlado, Vlado... xD

Ja nisam probala taj od banane i jagode, a inače su mi to omiljene vrsta voća. Moram naći. :D

Ja najviše volim od jagode i od višnje. Al' ne znam ko proizvodi te koje ja volim, nikad nisam obratila pažnju. :redface:

Edited by Brynhildr...
Posted
Kako mislis da napravis od lubenice, majke ti :bigblue::confused: ?

sto mislis zbog kospica hahaha $)))

Activia od jagode.

e jeste vrlo jestiv al nekako ga malo ima.. ko za 'ticu #S i skup je %/

I nećeš ga jesti samo zbog toga? E, Vlado, Vlado... xD

valjda piti :ppppp. pa naravno da necu - opstepoznata stvar da mi iz hrvatske dobijamo posebne kontigente zatrovane hrane. prije bih pojeo tj popio govno da prostite :mhihi:

Posted
Ja sam danas jeo butku pecenu u rerni sa mlincima i mladog luka! Ubio se kao zver i posle toga sladoleda. Onaj straus sa puno cokolade! :rockdevil:

A ja sam student koji masta o takvom rucku :).

Posted
Ja sam danas jeo butku pecenu u rerni sa mlincima i mladog luka! Ubio se kao zver i posle toga sladoleda. Onaj straus sa puno cokolade! :rockdevil:

Код мене четврт прасета, пире, млади лук и кокос коцке.

• 3 weeks later...
Posted

:) hvala

samo potvrđuješ moje ubeđenje da mi valja kupiti canon.

taj tvoj odlično zvuči al mi je waaay over the budget.... gledah ovaj mp140 jer ima par zgodnih stvari, može i da kopira i da skenira jeste flatbed al ono.. šta će mi više u životu za kućnu upotrebu... dokument, pasoš, uplatnica, šta drugo pa skeniram, eventualno časopis. a sad sam pronašla da je opskrbljen nekom tehnologijom štampanja protiv razlivanja boja tj njihove trajnosti do 100 godina (kakva patka, niko od nas više tada neće biti živ da uloži reklamaciju, ccc). al' se raspisah

Posted (edited)

ja imam mp160 i superiska radi! :D jes' da zvuci ko traktor kad stampa, al stvarno dobro radi...

Edited by DarkMiss
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...