Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad me Sinstrel podseti na muku kojoj trazim resenje: Imam ja do dzadza TV i DVD plejer i jos nisam provalila kako da pustam fajlove s kompa... kad sam jednom povezala TV direkt na komp (sto sam radila s puno drugih TVa bez problema) prvo je normalno prikazao sliku a onda se pojavila poruka u stilu 'neodgovarajuca konekcija izmedju TVa i kompa, sredi to pa se javi' i nestane slika :)

Halp :D

DVD plejer sumnjam da pusta .mkv a mislim i da nema USB ulaz (to verovatno skoro ni jedan nema), jedini nacin za prebacivanje snimljenih fajlova je rezanje na DVD a to jos nisam provalila kako radi jer je meni UZASAN. Taman dodjes do te opcije kad ono trazi da formatiras DVD :confused: a te opcije nigde nema. Neki Pioneer sa 250Gb.

TV je Sony bravia, ima HDMI sto mi vredi valjda samo ako uzmem i Sony DVD plejer.

Koristim priliku da jos jednom bacam H8 na 'digitalni' TV signal u Srbiji. Ili je losa slika ili secka. SBB je provajder.

Posted

a jeste posle 500eur za dvd plejer i 1400 eur za tv jos cu nesto dodatno da kupujem :) I'm set for the next 20 years :)

bedak...

ima da nateram caleta da provali povezivanje TVa na komp i onako nista ne radi po ceo dan.

inace blu ray pisaca ima odavno samo ne znam ima li diskova i koja im je cena...

mnogo je jeftinije kupiti tipa WD ili Transcend od 250Gb-0.5Tb.

Posted (edited)

Fenomenalno :da: Mnogo bolje od Samsunga npr. A i komande su daleko jednostavnije. Samsung se porodis dok mu sredis redosled kanala, mnogo se sporo skroluje kad gledas, daljinski su im sranje itd. Bravia je totalna suprotnost :da:

Btw ima jos jedna ili dve skuplje u tom rangu (Bravia 40" ima vise modela), totalno se ne isplati razlika u ceni, kvalitet nije nista bolji. Uzeli smo ga tipa proslog leta na Dusanovcu, beshe Eltim ili tako nesto (kao robna kuca).

Edited by Double Fire
Posted

da.. eltim više ne postoji. bankrotirali su nedavno.

nego, koji imaš ekran?

mada, dok ja skupim pare za braviu pojevtiniće taj od 40 inča... :D

Posted

nijesmo se razumele onda :) ili sam bila bez naočara ponovo :) :)

40. to je veliko dosta. bravia mi se učinila odmah čak i bolja od panasonica i philipsa.

samsung i beko i lg su mi sve ista sranja, za ova tri se vidi odmah da je drugačiji kvalitet slike.

Posted

Pa najbolje je proci kroz radnju koja ima veeeeliki izbor i pusta isto na svim TVima :D Samsung ovaj moj recimo od 32" ima napicenu crvenu boju (ocigledno tek kad povezes komp) a nigde nema RGB reglulacije :)

Posted

šta sam ja sve saznala na ovom forumu :pivopije:

zamisli da daš na primer 40k RSD a nemaš regulaciju boje. sunce ti.

tačno da im TE VE zavitlaš nazad kroz izlog

Posted
Kupio sam novi televizor. Samsung LE40B650... i prezadovoljan sam. Ima u sebi player pa tako pusta gomilu audio i video fajlova cak i .mkv sa sve prevodima! :D

S obzirom da se ovo ne jede, ne maze i ne ispira, izvinjavam se na spamu. :)

Brutalno! :rockdevil:

Posted
šta sam ja sve saznala na ovom forumu :pivopije:

zamisli da daš na primer 40k RSD a nemaš regulaciju boje. sunce ti.

tačno da im TE VE zavitlaš nazad kroz izlog

Nije neki problem osim ako si planirala da sredjujes fotke preko tog TVa :lol:

Posted

Cujem na zaobilaznom putu u mome kraju kod OMV pumpe ima za tipa 150kinti u nekoj rinfuz trgovini da se pazari puna kutija cokoladnih bananica

Ovijeh dana sedam na bicikl(nisam vozio od subote :opusteno: )da overimo i to :rockdevil:

Posted

meni se jedu sve te stvari koje sam nabrojao...ponajvise pistaci...samo sto su skupi k'o kokain...k'o i ona mlevena plazma...navuces se,pa kasnije nemas para da kupis kada pocne kriza...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...